Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem i oczekuję odpowiedzi..

size="7"]a więc [[/size]

Nie tylko mi ale większości graczy gdy włączają jakiegokolwiek Angel bota wyskakują znaczki "???" i wyłącza się all metek może ktoś zna na to jakiś sposób?

sciagnij sobie babelfish polecam Bardzo fajny i prosty w obsludze

a temacik masz na samym poczatku spis hackow upietych

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

size="7"]a więc [[/size]

Nie tylko mi ale większości graczy gdy włączają jakiegokolwiek Angel bota wyskakują znaczki "???" i wyłącza się all metek może ktoś zna na to jakiś sposób?

sciagnij sobie babelfish polecam Bardzo fajny i prosty w obsludze

a temacik masz na samym poczatku spis hackow upietych

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

size="7"]a więc [[/size]

tu masz temacik i sciagnij sobie babelfish polecam

http://www.mpcforum....ch-przeze-mnie/

pomylilem tematty

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

mam problem;

gdy po zalogowaniu wybieram postac na nie wazne czy prywatnym serwerze czy na orginalnym US postac stoi nieruchomo i odrazu mnie wywala spowrotem do logowania.;/ i tak juz 3ci dzien;//

moze mi ktoś pomóc?

bylbym wdzieczny ;)

Opublikowano

mam problem;

gdy po zalogowaniu wybieram postac na nie wazne czy prywatnym serwerze czy na orginalnym US postac stoi nieruchomo i odrazu mnie wywala spowrotem do logowania.;/ i tak juz 3ci dzien;//

moze mi ktoś pomóc?

bylbym wdzieczny ;)

to raczej jakies problemy ze serwerem albo przeinstaluj od nowa metka i zobacz czy pomoze napisz do gma albo pytaj dalej czy ktos tak mial pzdr

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

1.Siemanko mam pytanie czy dziala na metin2 pl farm exp bot i co zrobic zeby go ustawic i atakowal potworki

2. Pytanie do czego sluzy bot pesca np:v9.8

3. Pytanko czy dziala jeszcze skill hack na pl a jak dziala to jak ustawic go

4. Jak uzywac mh v6.5 na normalnym metku jak wlaczam to wyskakuje blad a na obejsciu all to samo co inne bociki czyli nie dziala spada ani 1 hit i cofa na wall hack wyrzuca gre

5929c87c09b7e_post-128131-126404155184.jpg

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

1.Siemanko mam pytanie czy dziala na metin2 pl farm exp bot i co zrobic zeby go ustawic i atakowal potworki

3. Pytanko czy dziala jeszcze skill hack na pl a jak dziala to jak ustawic go

4. Jak uzywac mh v6.5 na normalnym metku jak wlaczam to wyskakuje blad a na obejsciu all to samo co inne bociki czyli nie dziala spada ani 1 hit i cofa na wall hack wyrzuca gre

1. Działa ale jest płatny

2.----

3. Nie jestem pewny ale po botach widzę że działa :) ustawia sie go jak zawsze;p

4. Skorzystaj z tutka z mojej sygny :) Tam, WH nie wyrzuca

Opublikowano

mam pytanko male czy jest jakis bug na pt zeby zrobic pt malym lvl np 27 z 70 z wiekszym nie chodzi mi o osoby postronne

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Buga niestety nie ma ;<

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Siema Wszystkim mam taki malutki problem nie mogę się zalogować na konto które jest na prywatnym serwerze ponieważ cały czas pisze mi "błąd podczas łącznia sie z serwerem" prosze o szybką odpowiedź Z góry dziękuje :D

Opublikowano

Siema Wszystkim mam taki malutki problem nie mogę się zalogować na konto które jest na prywatnym serwerze ponieważ cały czas pisze mi "błąd podczas łącznia sie z serwerem" prosze o szybką odpowiedź Z góry dziękuje :D

a spojrz czy ci metina nie blokuje freeware czyli zapora internetowa dodaj go do zapory a jakc i to nie pomorze to sprobuj przeinstalowac metka itp

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Prosze o pomoc robie wszystko dobrze wlaczam metka potem mh wlaczam auto pick upa wyrzucam np wachlarz i wyskakuje nagle znaki zapytania i metin sie wylacza jak to naprawic?? prosze o szybka odp blagam

Opublikowano

HERAKLESS!!!!!!!!!!!

Prosze o pomoc robie wszystko dobrze wlaczam metka potem mh wlaczam auto pick upa wyrzucam np wachlarz i wyskakuje nagle znaki zapytania i metin sie wylacza jak to naprawic?? prosze o szybka odp blagam

Spatchuj metka i wklej do niego obejście 3g1.Nie dam linku, bo gdzieś Był ten temat .Opcja szukaj wystarczy.

@down

Opublikowano

Witam mam problem.Mam obejście i serwery do 17 włącznie.Chciałbym sobie zagrać na nowym 22,ale nie ma go na liście.Co zrobić żeby się pojawił nie usuwając obejścia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...