Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Mam problem z metinem2 Wlaczam metina sie loguje i ledwo widac serwery sie loguje na poczatku nie wydze postaci klikne na postac dam start pojawiaja sie postacie wybieram postac i jest ladowanie i bez sesu sie laduje bez tolku caly czas sie laduje i jest na 0% nie moge wejsc poprostu niewiem czemu :angry: :angry: Uzywalem kiedys hacki ale juz nie uzywam :D . Obejscie juz robilem ;) ;) ;) Co zrobic bo taka mam chetke na metina ze szok. Prosze o pomoc ;) ;)

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1. Double Post

Po 2. to wyskakuje jak torrent nie moze sie do sieci Przyczyny:

Osłona p2p ( u mnie w avascie wytarczy go wylaczyc)

Firewall

Tak wiem, że double i przepraszam z góry za to... a co do pomocy to sęk w tym że nie mam żadnego anty, i firewalla też :/

Opublikowano

HMM dziwne to może być ale będę mówił o hacku na PL wiem że kiedyś hacki normalnie działały tzn jakiś tydzień temu. Teraz jak się uruchomi np 1 hit po 3-4 sekundach loga. może wiadomo już jak to obejść? Za pomoc daje 5!

Opublikowano

witam mam problem

gdy wlaczam ikonke jakiegos priv serwera to wyskakuje mi blad LOG: metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

nieiwiem co mam zrobic przeinstalowanie nic nie dalo nawe na chiskim mi to wyskakuje.

co moge zrobic z tym

Opublikowano

Mam pare Pytan dotyczących Metina bugów itp:

1) Da się Zmienieć kwotę podczas handlu?? Na YT widzialem jak się dało zmienić....

2) Jaki FishBot jest najlepszy i prosty w obsludze i ile na nim można zarobić mniej więcej dziennie??

Z góry dziękuje, pozdrawiam Sergiusz

Opublikowano

Jak zrobic obejscie na Metin2 US i czy wogole da sie zrobic zeby dzialalo. Odpowiedzcie lub napiszcie na PW :)

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

mam problem z metinem priv sciagnelem spolszczenie i hamachi wlaczam hamachi i potem metina priv wpisuje login i haslo i wyskakuej caly czas blad podczas laczenai sie z serverem a wczoraj mi normalnei dzialalo

a Hamachi sie połączylo ????

5756411.jpg

CHCE MINUSA DAJCIE MINUSA --------------------------------------

Opublikowano

a Hamachi sie połączylo ????

O sory wielkie za SPAM Nie zauważylem daty

5756411.jpg

CHCE MINUSA DAJCIE MINUSA --------------------------------------

Opublikowano

Wiecie moze co mam zrobic zeby nie wywalalo na spada lub 1 hit odpalam z obejscia metka i nie mam zpatchowanego pzdr instalaka z 2009 r na 2008 to samo sie dzieje ;[:angry:

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

Mam pytanko:

Otuż czy jest taki fishbot kturego mozna wlonczyć i zwinąć gre a on będzie łowił???

Jeśli tak to prosze podac linka:)

Jesli nie to jaki fishbot jest najlepszy (tez linka):)

Opublikowano

Mam pytanko:

Otuż czy jest taki fishbot kturego mozna wlonczyć i zwinąć gre a on będzie łowił???

Jeśli tak to prosze podac linka:)

Jesli nie to jaki fishbot jest najlepszy (tez linka):)

poczytaj kolego i poszukaj troche po forum to znajdziesz lap linka z tematem

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=91906

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

up grasz na spolszczeniu potrzebny ci mod by kamer jest w spisie hackow

Jezeli jednak to twoj server musisz odpalac go przez chinski klient + mc

Licze na 5 :)

20330958.jpg

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko w sprawie fishbota

Kiedy wloncze angel bota ustawie "setup" i napisze "start" to mi wyskakuje cos takiego: http://w176.wrzuta.p...uYzievVr91/blad

co to jest prosze o pomoc

sprobuj uruchomic jako admin komputera moze pomoze musisz poczytac o fsihbocie jest wiele tamatow na temat tego fish bota jeszcze jedno bota sie odpala na obejsciu gry no patch 3g1 cos tam czyli plikiem metin2.bat

Opublikowano

jeden problem z tym fiszbotem robie wszysciutko tak jak w instrukcji wszystko ladnie pieknie stoje nad woda wlaczam fish bota pokazuje sie ustawiam wszystko tak jak powinno byc i wpisuje komende start i stoi i nie lowi ryb sam juz probowalem z wrzuceniem wedki do wody ale tez sam nie lowi ani nie zaklada przynety co robie zle hmm pomocySYSTEM XP PROFESIONAL SERVICE PACK2 2002 R

JAK NARAZIE ZADNA PORADA UZYTKOWNIKOW NIE POMOGLA!!!!!! POMOCY HELLP NAWET JAKO ADMIN URUCHAMIAM I NIE POMAGA STOI I NIC WIECEJ

Opublikowano

Witam. mam problem polegający na tym że po pewnym czasie gry moja postać jest zbugowana tzn. nie moge przyzywać konia, teleportować się u teleportera, nie mam questów, nie moge korzystać z dozorcy.

Opublikowano

witam chcialem sie zalogowac na tym serwie

http://bc44e008.linkbucks.com/

wszyscy sie zalogowali tylko mi wyskakuje "blad polaczenia z serwerem" o co chodzi juz probowalem od nowa instalowac metka 2008 i wkleic spolszczenie ale to nic nie dalo tam pisze cos z mc neiwiem co to probowalem tez z tym cos kombionowac ale tez nie szlo o co chodzi ?! ;/

chyba wszystkie serwy mi tak niedzialaja o co chodzi ? :( musz miec to do jutra naprawione !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...