Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy oto Ci chodzi ale na niektórych serwerach jest taki teleport do piekła tylko przenosi gdzie indziej :P

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Wypróbuję :)

+

#EDIT

Ekmh... Mam 64bit, wszystko dobrze skonfigurowane i tak:

"unable to acces jarfile mineshafter-server.jar"

.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

Witam. Mam problem z CraftBook. Przepatrzyłem już wiele różnych stronek, filmików i cały czas nie wiem, dlaczego nie działa. Bawiłem się w plikach ale patrzyłem też na oryginalnej paczce od Nismons. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Wypróbuję :) +#EDITEkmh... Mam 64bit, wszystko dobrze skonfigurowane i tak:

"unable to acces jarfile mineshafter-server.jar"

.

Edytuj notatnikiem RUN_64bit.bat i usuń

@echo off
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M -jar TO->Mineshafter-server.jar<-TO craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar
pause

hej. mam problem z dynamiczna mapa, pojawia mi sie tylko czarny ekran i nick z gry

wpisz w grze

/dynmap fullrender

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Edytuj notatnikiem RUN_64bit.bat i usuń

@echo off
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M -jar TO->Mineshafter-server.jar<-TO craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar
pause

Jak to usunę będę miał pusty plik 0.o. Podaj prawidłową zawartość, bo ja w nim miałem dokładnie to, co napisałeś żeby usunąć ;p.

D4m4iN_20412_12.png

Znany też jako Damain1996 / D4m4iN ;P

Opublikowano

1.A skąd bierzesz te pliki w folderze bo chciałem nowy plugin wgrać ale bez tych notatników to chyba nie działa :(

2.Co zrobić żeby obok nicku pisało [Admin]?

3.Chyba magiccarpet nie działa. Jak już wcześniej wspominałem nie ma tego folderu z notatnikami.

Opublikowano

1. Same się generują lub są już z pluginem

2. Jest Admin <_<

3. Dziala! <_<

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Działa tylko klocek złoty od przyśpieszania (jeżeli chodzi o stacje) a wszystkie inne w których używa się tabliczek nie działają. Nie wiem w czym tkwi problem :(

Opublikowano

W tym że CraftBook jest bodajże w wersji 3.0 alpha 1 (jakoś tak) i jest nadal pisany żeby działał poprawnie na Bukkicie :)

Opublikowano

Czekam jeszcze na plugin MyWarp, MyHome, Help, pluginy sk89q(worldedit, commandbook), dynmap i UC :D

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Czekam na serwer 1.4 :D będzie czadowo jeżeli dodasz ten serwer z wszystkimi pluginami pod ten na 1 stronie :> ja już z góry dziękuję za upload :D myślisz że kidy będziesz w stanie go wydać:)

stockphotohappycheerful.jpg

Opublikowano

Ja dopisuję się :D bukkit oraz worldguard już jest pod 1.4 więc czekamy na reszte :D najważniejsze na kture czekam to : permissions , commondbook,worldguard , AuthMe << na te najbardziej czekam

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Opublikowano

To bardzo aktywny temat NismonS lub ktokolwiek znający się na rzeczy

Mam serwer z tego tematu wszystko działa ale lwc nie zamyka...drzwi! zamykają się skrzynie piece ale nie drzwi :/ komende mogą zakładać wszyscy jak i ja (admin) jak i zwykli userzy miał ktoś podobny problem? w czym tkwi rozwiązanie?

Opublikowano
lwc na drzwi nie działa i nie da się naprawić bynajmniej jak sciągałem inne lwc to też nic nie pomogło

Ponieważ sam autor LWC pisał, że od tych nowszych wersji CB nie działa.

A co do NA linuxa, to nie ma różnicy wersja linuxa, a Windowsa, ponieważ tu i tu jest Odpalane to przez Javę :)

Więc zbędne to info :)

Pozdrawiam

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Zaniedługo (jak nie już) będzie up do 1.4 może jednak lock na drzwi będzie (byłoby super) dzięki Krzysztofa za odpowiedź :) to wiele wyjaśnia ;>

Opublikowano

Witam,

Zrobiłem wszystko według filmiku, ale po odpaleniu "RUN_64bit.bat" w konsoli wyskakuje mi taki błąd:

Unable to access jarfile Mineshafter-server.jar

Mój system jest 64 bitowy, proszę o pomoc.

Opublikowano

mam pytanie mógłbyś zrobić mi zmodowanego minecrafta? bo tak jak robie wszystko wedłóg instrukcjii to działa tylko modyfikacja singerplayer i to bez world edit jeśli tak (błagam) to napisze ci jakie mody (mam poprostu troche dziwnego kompa win 64bit)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...