Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh pliki bardzo nie dopracowane nie ma /mc inne komendy

cub nie dziala

admin ma range gracza

4143_1.png

Opublikowano

Witam

Korzystam właśnie z Twojego programu co do serwera. I mam pewien problem. Wszystko chodzi jak należy tylko, że ciągle zmienia się pkt spawn przy każdym res serwera. Przy logowaniu się pisze, żeby ustawić pkt spawn, ale jaka komenda jest na to?

Pozdro

Opublikowano

ja też mam problem niewiem czemu ale co serwa odpale i chile pobęde to mi java nieodpowiada. reinstalowałem i to samo a wcześniej śmigało

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@edit działa gdy usune bukit update czy to ważne?

a i mam pare pytań czy dałbyś rade z moda zrobić plugina? np z dark mod creatures a i czy da się przyzywać potwory?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@@edit edit znów nie działa

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

jak naprzyklad jest id welny no to ja moge tworzyc tylko biala i niewiem jak tworzyc inne kolory welny czy ktos by mogl mi doradzic jak to zrobic zeby stworzyc inny kolor?>

Opublikowano

z tego co wiem piszesz id wełny i np (niewiem czy taka jest) 34:4 to msz kolor

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Jak dac sobie admina bo nie moge nawet gdy daje w ops i permisons to i tak np nie moge uzywac citizena a i jak robic sklepiki?? Wiem ze trzeba tabliczke i skrzynke i co dalej prosze o odp.

vincenty.jpg
Opublikowano

Ponawiam, ponieważ bardzo zależy mi na czasie. Może w inny sposób-mógłby ktoś sprawdzić swoje dyski i sprawdzić, czy ma ścieżkę xxx:\ProgramFiles\Java\jre6\bin\java.exe i jeśli tak to podesłać cały folder z javą?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie. Wgralem sobie mapke , bo kiedys mialem server Bukkita pliki serverowe by Krzysztofa... I teraz istnieje problem, respi mnie chu.. wie... Wie ktos o co chodzi... ?

+18

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Spokojnie. Robię cały czas tuty. Cierpliwości, chcę wszystko powoli wyjaśnić, aby każdy mógł zrozumieć i zadawał niepotrzebne pytania :)

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Jak na tym serwie:

1. Dać Cuboida.

2. Wyrównać teren Cuboidem.

3. Zrobić arenę Pvp.

Jak.powiesz.dam.+.^_^

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Przywołałem niechcąco 1000 owiec, zamiast 100, jak to teraz odwrocic? Proszę o szybką odpowiedz!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...