Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie wersja Finish-1.4beta wyszła. Dużo fajnych plugin! Opisy dam jutro!

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Jak zauważyliście to jest beta i do końca nie są skonfigurowane w permissions. Chciałem je jak najszybciej dodać bo zauważyłem że mam konkurencje :mellow:

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Wlasnie jak ja admem zaloze haslo na skrzynie to kazdy moze ja otwierac ;/ i nie da sie kupowac w iconomyhestshop ;/ klika koles na tabliczke i sie nie da a ma 99.9golda a wystawilem za 2

RMCF

Opublikowano

Oczywiście. Już mam 80% Dziś będzie beta2

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

./op TwojNICK.

Jeżeli chcesz dodać się do grupy, to wchodzisz permissions > world, i dodajesz się do grupy, tak gdzie NiesmonS, swój nick.

Jeżeli chcesz nie spadać, zaloguj się dwa razy, i dwa razy zmień spawn. Później reload, spawn się zmienia, wszystko normalnie. Skonfigurujcie z lekka sami pliki, i nie ma żdanych błędów.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kurde NismonS wiem jak jest my tutaj nic nie robimy a chcemy ale pisz że będzie jutro i zaskocz wszystkich publikując dziś wszystko gotowe a tu 99% i 80% kurcze zawsze wygrywa ta druga strona :/ nic no ja w Ciebie wierze mistrzu ;>

Chciałem spytać czy to co wyjdzie będzie gotową paczką gotową do rozpakunku i grania?:)

stockphotohappycheerful.jpg

Opublikowano

Problem był spowodowany pluginem spawnr. Usunąłem go i all działa. Dodałem Lockette i HelpPages*

*Działa tylko dla Moda i Admina. Nie wiem dlaczego. Już pisałem to twórcy pluginu i myślę że ni długo problem zniknie

Sorry że to tak długo trwała, ale jak już wcześniej mówiłem chce to zrobić porządnie, a nie na odpierdziel, tak jak za beta1 :rolleyes:

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Sam to napraw, jest to bardzo proste. Poszukaj troche sam pluginow, a napewno znajdziesz.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Teraz jest wogóle szok termiczny po wgraniu bety 2. Nikt admina nie ma, kilka pluginów w tym iChat się popsuło, że nie ma rang na chacie i kolorków, co jest grane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...