Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAsterTrojan a te v2 wrzucałeś do czystego folderu czy juz z czymś ??

założyłem serwer na nich. Zrobilem wszystko jak w poradniku :-) nazwe folderu z WinRara zmieniłem na nazwe mojego serwera a tak to wszystko jak w poradniku

jLRw2A6.png

Opublikowano

Działa już to ustawianie respawnu? Bo mnie to naprawdę wnerwia, że muszę co relog zapierniczać od spawnu, który jest dość daleko.

Opublikowano

@up pisali że już to jest naprawione... wystarczy czytać. Ja mam taki sam problem bo mogę robić sklepy ale kupować z nich juz nie można.

Musicie dać uprawnienia w pirrmission

Poczytajcie to:

http://plugins.bukkit.org/threads/econ-iconomy-4-4-7-arcadia-493-531.40/

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Musicie dać uprawnienia w pirrmission

Poczytajcie to:

http://plugins.bukkit.org/threads/econ-iconomy-4-4-7-arcadia-493-531.40/

Dalej nie działa, może jakiś błąd robie, bo jak mówiłem słaby mam angielski

jLRw2A6.png

Opublikowano

To jest wina klienta

Po za tym musiałeś podać złe ip lub port

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nismons, mam sprawe działa mi server tylko jak wpisze /ban to wypełnie np.: /ban zenek bluzgi, to mi sie znowu pokazuje /ban player [reason] więc nie wiem jak dać komuś bana. Z /Kick też tak jest . Możesz coś pomóc ?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

A ja mam pytanie dlaczego 2 razy pokazuje sie /register twoje_hasło na dole i na górze jak wejde na serva albo tez tak pokazuje sie /login ?

I właśnie co z tymi tabliczkami?

Opublikowano

Plugin ma juz wgrane ze ma pokazywać dwa razy. Mi to w niczym nie przeszkadza. Dzisiaj zrobię all Tuty video

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

NismonS chciałbym tak zrobic na serwerze w byle jaki sposob zeby kupowalo sie itemki np ustawiam ze za 30$ kupujesz np 30 zelaza . Jest taki plugin jesli jest powiesz jak go odpalic :) ? 5 i tygodniowy limit + jesli pomozesz

RMCF

Opublikowano

NismonS chciałbym tak zrobic na serwerze w byle jaki sposob zeby kupowalo sie itemki np ustawiam ze za 30$ kupujesz np 30 zelaza . Jest taki plugin jesli jest powiesz jak go odpalic :) ? 5 i tygodniowy limit + jesli pomozesz

W tym już jest coś takiego. To CHYBA bylo tak: Ustawiasz skrzynie zabezpieczasz ją LWC, potem tabliczka w takiej kolejności Item(albo nick) cena, ilość nick(albo Item). I masz sklep.

Opublikowano

Hej !

mam problem , pobralem czysta paczke bukkita wklepalem 1 plugin authme do plugins i odpalam server i jakies bledy , przy kazdym pluginie . Co jeszcze trzeba zrobic?

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...