Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoLive

Cie też ang w szkole nie uczą? Zrobię tut'a bo widzę że bieda w waszych szkołach xD

LasDead

KURWA było już z 5 razy w tym temacie. WYSTARCZY POCZYTAĆ

Pixel0

Sorry nie wiedziałem że masz wadę wzroku :mellow:

iConomyChestShop

Plugin daje nam możliwość handlowania z innymi graczami naszymi surowcami. Działa to na takiej zasadzie że surowce które chcemy sprzedać chowamy do skrzyni, wystawiamy nad nią tabliczkę, a inni gracze mogą je kupić. Co zrobić aby postawić sklep? Potrzebujemy skrzyni, tabliczki i przedmiot który chcemy sprzedać. 1.Skrzynie stawiamy pod jakąś ścianą i pakujemy do niej przedmiot jaki chcemy sprzedać 2.Stawiamy tabliczkę zaraz nad skrzynią i piszemy na niej:

iconomychestshop.jpg -Nick -Ilość -Cena -Id Przedmiotu(nazwa pojawia się po postawieniu tabliczki) 3.Powinien pojawić się biały tekst mówiący, że sklep został pomyślnie utworzony. 4.Teraz każdy gracz będzie mógł kupić w twoim sklepi. PAMIĘTAJ ABY SKRZYNIE ZABEZPIECZYĆ LWC !!!

DonVito

Spróbuj pobrać odnowa. Nie widzę tu błędów.

Nabalama

Pisałem ze pracuję nad tym.

krzysiek1994

99,99% komend działa w tym /time day i /time night

refy w sygnie RMCF1902

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzysiek to wpisuj /set time 1 albo /time set 1

nie wiem.

A mam pytanie czy mógłbyś wgrać tego isticka ? ^^ z góry dzięki i sorry za spam ;p

Opublikowano

Sory a wie ktos moze jak wylaczyc na serwerze regeneracje zycia??? Chodzi mi o to ze jesli straci sie zycie to trzeba cos zjesc zeby je odzyskac( jak w SP). Prosze o szybko odpowiedz

Opublikowano

Ej mam problem ponieważ gdy ustale sobie gdzie ma byc spawn ta komenda /spawnr to jak sie zabija to wyrzuca mnie z nieznane miejsce na mapce. Co zrobić? oraz /setspawn mi nie działa i pisze cos zeby zobaczyc do konsoli...

Opublikowano

Mam jeszcze jedną prośbę.

Czy mógłbyś wrzucić tam plugin minecart mania i opisać jak go się używa ?

Oczywiście jeżeli chcesz lub czy potrafisz.

Opublikowano

mogę dodać minecart mania. może dziś już będzie ok. 13.00

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

A da sie coś tym zrobić jak zawsze nie loguje do gry to zaczynam od miejsca spawnu. da sie tak zrobić żeby przy wbiciu na serva być tam gdzie było sie ostatnio?

refy

Opublikowano

Witam, zacznę od tego że mam system 32bit. Ale do rzeczy.

Otóż gdy chcę uruchomić serwer, na konsolce pojawia się szybki spam, i pisze 'Aby kontynuować, wciśnij dowolny przycisk'.(screen w spoilerze) Wie ktoś może co to powoduje? Być może starter ustawiony jest na 64bit?

24851534735558584255.jpg

Opublikowano

Kiedy ktoś sie loguje to wyskakuje error connection time out...

@up - zmień na swoje ip z hamachi

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

@Ten100

Jest Zmienione? Nie jestem aż tak 'zielony' w sprawach serwerów... Wie ktoś co może być przyczyną tego błędu w starterze serwera?

Opublikowano

Ten spawn to chyba jest wina plików, a nie plugina. wgrywałem chyba z 3 inne pluginy z podstawowymi komendami (General) i na żadnym nie działa... :mellow:

Dzisiaj trochę posiedzę i mam nadzieje że to naprawie bo mnie też to wkurza!

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Nowa wersja plików! Naprawione wszystkie bugi!

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Kiedy ktoś sie loguje na serwer ( oprócz mnie ) wyskakuje error : connection time out... connection lost

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

JA mam ten sam problem co misiek odpalam serwer i kliknij aby kontynuować klikam wyłącza się

Head Admin Servera MinecraftForEverPL

Jak Pomogłem daj plusika :P Odwzajemniam !

Opublikowano

pokaż info z konsoli bo misiek pokazał tylko kawałek...

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Ponawiam pytanie co zrobic zeby wylaczyc regeneracje zycia na serwerze??? Potrzebny jest jakis plugin czy w plikach cos zmienic trzeba ???

Opublikowano

@Ghost350

Miałem taki sam problem, pomogło mi wypakowanie od nowa plików serwerowych, bez zbędnego grzebania w pluginach. Czyli tylko permission w pluginach zmień, i serwer properties i OPT czy jakoś tak zedytuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...