Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki Serwerowe Bukkit (Edit By Nismons)

NismonS

Co mam dalej robić?  

247 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam:

• Kontynuowa? swoj? edycj? plików. S? super i z nich korzystam!
    • We? mi id? st?d! Nie kontynuuj tego badziewa! Inni na forum ci? przerastaj?!
    • Nie mam zdania. Jak lubisz to kontynuuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem (zdjęcie w załączniku)

Mam Windows 7(x32) , najnowsze sterowniki (karta graf., java)

Co zrobić ? Help!

post-317062-0-68462100-1300117938_thumb.png

Opublikowano

Edytujcie notatnikiem i wklejcie to:

dla RUN_32bit.bat

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar "%BINDIR%\craftbukkit-0.0.1-snapshot.jar"
PAUSE

dla RUN_64bit.bat

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar "%BINDIR%\craftbukkit-0.0.1-snapshot.jar"
PAUSE

Może dziś ok. 22.oo wgram v2.1 z naprawionym błędem.

Pisze z PSP

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Edytujcie notatnikiem i wklejcie to:

dla RUN_32bit.bat

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar "%BINDIR%\craftbukkit-0.0.1-snapshot.jar"
PAUSE

dla RUN_64bit.bat

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar "%BINDIR%\craftbukkit-0.0.1-snapshot.jar"
PAUSE

Może dziś ok. 22.oo wgram v2.1 z naprawionym błędem.

Pisze z PSP

Mi to nie działa nadal to samo.....

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

ja mam pare problemów

1 zrobilem wszystko pozmienialem itd wgralem sejwa i mi starter 32 bity nie dziala tylko żeby wcisnąć klawisz i się wylancza

to wkleiłem tam starter z innego priva niby ładnie chodzi i...

2 niewiem czy mi mody działają bo jak tylko coś napisze wywala mnie i pisze illegal characters in chat help

3 gdy wgralem to co podales do run 32 to mi pisze że nieodnaleziono ścieżki help

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ja mam pare problemów

1 zrobilem wszystko pozmienialem itd wgralem sejwa i mi starter 32 bity nie dziala tylko żeby wcisnąć klawisz i się wylancza

to wkleiłem tam starter z innego priva niby ładnie chodzi i...

2 niewiem czy mi mody działają bo jak tylko coś napisze wywala mnie i pisze illegal characters in chat help

3 gdy wgralem to co podales do run 32 to mi pisze że nieodnaleziono ścieżki help

Mi to nie działa ten sposób ale jeśli ty jesteś blisko to chyba nie masz zainstalowanej javy na dysku C....

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

ja mam tylko dysk c (laptop)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

trudno mi stwierdzić przyczynę waszych error'ów. :( Ja używam win 7 32bit i mi wszystko działa :unsure:

dałem update, jeśli nadal macie error spr pobrać najnowsze stery Javy

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Uff... miło to słyszeć :D Jesli macie jakieś jeszcze problemy siedzę dziś do 22.30

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

mam pytanie czy wam działa brama? te znikające klocki mi chodzi bo robie wszystko jak w poradniku i nic a reszta mechanizmów działa

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Mi all dziala perfekt. Ok ale powiedz czy może mi ktoś powiedzieć czy jak się coś w iConomy kupuje to jak zwykły gracz na to kupować? Ma nie wiem sztabką złota na tą skrzynie klikać czy co? Oraz jak dodac Modowi możliwość robienia Cuboidów?

Opublikowano

mam jeszcze jedną proźbe jak założyć te blokady? żeby nikt nie mół rozwalać mojej bazy (dziś się zdzrayło) plz napiszcze prosto, odeślijcie do jakiegoś tematu lub dajcie link na youtube

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Siema ponawiam moje pytanie czy wie ktos jak wylaczyc na serwerze regeneracje zycia??? Szukalem na necie ale nic znalezc niemoglem wiec pisze tutaj. To jak wie ktos??? Moze ty Nismons???

Opublikowano

Jednak nie ma plugina. Jeśli chcesz, aby hp znikało włącz potwory. To jest zapisane w plikach głównych.

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

jak zabezpieczyć teren? bo mi baze zniszczono

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...