Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@

Co do plików to nie jest aż takie totalne dno . Przesadzasz troche =)

Piotreks123krzysi1991ekZabija_nas_to_co_kochamy-1.jpg

Obojętne -/+ Daj to na co zasługuje =)

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

An internal virtual machine error (13) has occurred a to co mam zrobic? virtual box odpada jest to samo

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Które to foldery są od npc, co trzeba usunąć?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

Te pliki to niestety nie wypał a o autorze postu po wypowiedziach można stwierdzić ze jest prostakiem bądź dzieckiem wojny. "Perfekcyjnie skonfigurowane" to mnie rozwaliło. Chińskie pliki raina są lepiej skonfigurowane. Te skopiował z jakiegoś forum niemieckiego włożył swoje 2 grosze i kozak.

Ogólnie co jest do "dupy":

- brak spolszczenia

- zbugowane sklepy, dodane sklepiki stoją tyłem co świadczy o tym że robił to na tzw. "opierdol"

- Na postawionym serwerze na tych plikach to można tylko sam grać, próbowałem no-hamachi i hamachi i za huja nikt się połączyć nie może, a jak się uda połączyć wywala na wyborze postaci

- Wszelka zmiana hasła lub edycja czego kolwiek kończy się błędem "permission failed"

- Żeby połączyć się z ftp też trzeba mieć dobry dzień

Ogólnie jak ktoś daje mu + niech sprawdzi najpierw czy działają jak trzeba, większość po opisie już stwierdziła że są zajebiste, albo nie sprawdziła jak zajebiście gra się z innymi ludźmi którzy się połączyć nie mogą a chyba serwer po to się stawia żeby grać z kimś a nie sam??

A jak ktoś twierdzi inaczej niech popiszę się filmikiem jakim jest koksem że rozpracował te pliki i postawił serwer na którym oprócz niego ktoś gra

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w usr/home/game/share/locale/germany/quest

wiem, że to się znajduje w usr/home/game/share/locale/germany/quest ale gdzie są te foldery npc?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

AreYouKidMe? jesteś pojebany czy niedojebany tylko kurwa wyzywasz ludzi. Lubisz jak na ciebie tak w domu mówią? Lubisz jak ci kurwa po rodzicach jadą? Opanuj się kurwa człowieku bo źle skończysz!

24b5car.jpg

Opublikowano

japierdole pytalem sie 5 razy, nie liczac pw tego goscia i innych czego mam taki blad. macie racje albo nie umiem ich obsluzyc albo to jest gowo i tyle. nq

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

Opublikowano

AreYouKidMe? jesteś pojebany czy niedojebany tylko kurwa wyzywasz ludzi. Lubisz jak na ciebie tak w domu mówią? Lubisz jak ci kurwa po rodzicach jadą? Opanuj się kurwa człowieku bo źle skończysz!

Masz racje. Sam tego nie lubię,ale to już człowieka do kurwicy bierze taki tępy palant nie potrafi zrobić prostych rzeczy i jebie farmazony nie potrzebne

japierdole pytalem sie 5 razy, nie liczac pw tego goscia i innych czego mam taki blad. macie racje albo nie umiem ich obsluzyc albo to jest gowo i tyle. nq

Co ty kurwa chcesz napisz tutaj

Opublikowano

Wiecie moze jak sie nazywaja te 2 questy startowe bo chce je usunac ale nie moge ich znalesc.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

co zrobić aby działały npc i się nie odwracały?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

pisalem kurwa 3 razy!

An internal virtual machine error (13) has occurred

co kurwa mam na to zrobic? próbowałem virtual Pc/box 2004 2007 dalem 512 ramu i nadal to samo !!!

Opublikowano

co zrobić aby działały npc i się nie odwracały?

Z folderu object usun zawartosc folderow 9001, 9002, 9003.

@EDIT

Mozna dodawac normalnie mapy nowe? bo nie ma plikow game2 i game 69

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

@UP Skasuj mojego tuta i wklej link !. Bo chce pozbierać trochę +.

A i jeszcze znalazłem buga a mianowicie jak zabijam prawdziwego metina w DT na 4 piętrze to pliki się tak jakby wyłaczają i nie da się dojść ani na pieczątki ani do kowala w DT ;/. Czy ktoś wie jak to naprawić?

Po prostu po rozbiciu metina jest dłuuuuuugi lag po którym wywala z serwera . Następnie próbuje lognąć na i pisze błąd podczas łączenia z serwerem i trzeba od nowa włączać serwa.

I mam też jeszcze 2 problem. Kolega nie może zalogować się na serwer ;/. Ma tego samego klienta ode mnie i mi działą a jemu nie rooty powklejaliśmy.

Pong zmieniałem według tego tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/

A klient jest z 2010r. Dokładniej z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/244845-dl-klient-metin2-by-kornel/

Jeśli ktoś wie jak naprawić ten bug w DT i problem z połączeniem na mojego serwa to proszę aby skontaktował się ze mną jak najszybciej GG:25405926

Przypominam że to tylko koledzy nie mogą wbijać. Serwer pod hamachi i są w sieci. Zaporę próbowałem wyłączać też nic nie pomaga. Reguły wychodzące też odblokowane. Poprostu jeśli ktoś wie niech napisze tu na forum lub gadu za pomoc 5 i +! lub -!

Opublikowano

Pliki jako tako śmigają, lecz mam parę błędów...

Jeden z nich to zmiana hasła do mysql.

Próbowałem już każdego sposobu .. zawsze wychodzi błąd

1045 - Acces denied ...

Proszę o pomoc z góry dziękuje

P.S Bawię się z tym hasłem już 4 dni ...

Opublikowano

A ja proszę o pomoc w sprawie NaviCAta. Nie mogę się z nim połączyć. Hasło to na pewno: jerry ?

I jeśli serwer się włączy to ile razy ma pisać Operiatiom Timed out ? Mi pisze 2 razy.

43146619726265755091.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...