Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boze wy to sie jaracie wszystkim nawet gdyby ktos dal mieczyk +10 na mpc to byscie sie jarali nim ... i tu nie jest to specialnie zrobione tylko ten ktos nie mial bazy poprawnej do 2010 ...

ban.gif

Opublikowano
boze wy to sie jaracie wszystkim nawet gdyby ktos dal mieczyk +10 na mpc to byscie sie jarali nim ... i tu nie jest to specialnie zrobione tylko ten ktos nie mial bazy poprawnej do 2010 ...

Kto się tutaj "jara"?

Dobra może zakończmy tą dyskusję bo się offtop zrobi.

Pasjonat
Opublikowano

zobacz pod katalogiem /usr/home/ lub /usr/game/

Opublikowano

Mam Pyt Czym To Otworzyc ?? Ten juz scalowany plik ?

Mam 13 lat i nie wstydze sie tego :) ;)

ZBIERAM +

METIN2 PL

a452a89c16.jpg

Opublikowano

Taka informacja do tych co mają niby ciągle zostaniesz połączony z serwerem.

Jeżeli macie poprawny pong, spróbujcie się zalogować około 10 minut po informacji network is unrechable.

Ogólnie pliki muszą pójść do małej poprawki i będzie looz.

Opublikowano

Kur*a .... tak sie najarałem na te pliki , ale nie moge sie połączyć .... stale "zostaniesz połączony z serwerem" ....

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

hej

mam z tym maly problem a dokladnie zrobilem tak. wypakowalem to zmienilem nazwe do tego vhd sciaglem pliczek vmc zmienilem tam co powinienem to biore sie za virtual pc. name end location pisze m2 itp pozniej daje ram itp pozniej daje m2.vhd < tam w tym sf bylo jaki jerry chyba daje start tzn w virtual pc pisze mi cos takiego

Free BSD

bot F1 < cos tak,iego nie pamietam dokladnie>

czekam mam ten rysunek FreeBSD i tam wybieram 1. zmieniam przy okazji na harte sieciowa hamachi networking interface laduje sie i mam takie okno An internal virtual machine error (13) has occurred

ttzn ze jest jakis blad a pozniej mam < przetlumacyzlem juz> ze m2 juz istnieje i musi byc zrestartowane dla czego tak mam?

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Pasjonat
Opublikowano

na 100% źle. napisz co gdzie i jak zmieniłeś to Ci powiemy czy dobrze czy źle. bo tobie się może tylko zdawać że dobrze.

Pasjonat
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/290808-download-mc-2010-v2-launcher/

Opublikowano

LOL! z tego drugiego linku download 20kb/s a pierwszy nie dziala... czyli już sobie pogralem...

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Jestem Ciekaw czy wogule komuś się udało połączyć przez te hujowe pliki. Nie ma to jak stare zbugowane pliki serwerowe od raina może nie najlepsze ale przy najmniej działało a nie jakieś huje muje pongi i inne gady. Tylko człowiek się na wkurwia i czasu straci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi tez nie dzialala jak sie łacze to wyskakuje "jestes polaczony z serveram" i dalej nic sie nie dzieje

1 add.png NIKOGO NIE ZABIŁ

Sprzęt:

AMD Athlon II X4 640 3.01

ATI Radeon HD 5770 DDR5 1024MB

8GB RAM DDR3

Netia 20 mb/s

a6dc96a8a56f31c.gif

10 postów

30 postów

50 postów

100 postów

300 postów

500 postów

1000 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...