Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AreYouKiddingMe

Weź ogarnij ten hosting mcncc.pl

Nic nie idzie ani uploadować, ani pobierać.

A ściąga mi po 800kb/s.

Zależy mi.

@edit

Ohh Już ok.

To moja jakże zajebista przeglądarka Mozilla coś szwankuje.

Nawet IE podołał ; >

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak bladz wczytywaniem swiata gry to nie wina ponga, mam launcher MC 2010 v2 i tam jest metin2.bin sa 2 pongi takie jak an serwerze, wrzucam do clienta jeszcze metin2client.bin z takimi pongami jak na serwerze i nic, dalej to samo ;].

W konsoli VPC wyskakuje mi takie cos po około godzinnej pracy serwera :

mv: rename syslog to ./log/20110227/syslog.21: No such file or directory

youtubegj.png

Opublikowano

Pliki Fajne ale dużo roboty przy nich . . .

Wszystko do spolszczenia.

Pełno Bugów:/ Skille Bossów zbugowane.

Także biore sie do pracy.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Pliki Fajne ale dużo roboty przy nich . . .

Wszystko do spolszczenia.

Pełno Bugów:/ Skille Bossów zbugowane.

Także biore sie do pracy.

Mózg masz zbugowany. Pozdrawiam.

Opublikowano

Caly czas psuje mi sie tabelka item_proto w navi, wgrywalem nowa lecz dalej to samo. nie moge dodac rownie zapytan wyskakuje mi blad

"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near"

Wie ktos jak naprawic?

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Nie, jak zrobie jeszcze raz serwa na nowych plikach to tez nie moge dodac wpisow do item proto ale tabelka dziala.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Pomocnik
Opublikowano

A CO Z GROTA WYGNANCOW / ATLANTYDA ? DLACZEGO NA TYCH PLIKACH NIE DZIALA ? JUZ POMIJAJAC SKILLE RIPPERA... MOGLBY KTOS POMOC?

Opublikowano

Odpalam w domu serwer i wszystko lata loguje się i działa.

Kopiuje calego klienta, tego co na nim sie logowałem do gry na pendriva i próbuje odpalić w pracy na innym kompie. Wywala przy wyborze postaci.

Portmap odpalony gdy by ktoś zadawał głupie pytania.

OCB??

imetin_logo.png

Opublikowano

Moze jakas instr jak zainstalowac ?. Wlaczylem pliki tak jak normalne np od Kozak kox. ustawilem all w sysinstall potem wpisalem /etc/rc.d/netif restart, i jak próbuje się zalogować do gry to caly czas mam zostaniesz polaczony z serwerem. Co mam zrobic jescze ? zeby mi działaly

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

No to lipton. Pozostaje Ci zainstalowanie czystego freebsd lub wykorzystanie gotowego + rozpakowanie paru plikow. W chuj pracy! Skoro taki jalopa jestes to tak musi byc.

Opublikowano

POmozecie mi zrobic serwer na tych plikach ?. Normalnie odpalilem je i ustawilem wszystko w sysinstal potem /etc/rc.d/netif restart. I jak chce sie zalogowac to calyczas zostaniesz poloczony z serwerem. A jak chce do navicata wejsc to bład jest

Opublikowano

AreYouKidMe? Mozesz wytłumaczyć mi to bo bardzo mi zalezy zeby zrobic serwer na tych plikach.

Normalnie ustawiam wszystko w sysinstall. i ustawiam ip w cliencie. I jak sie próbuje zalogowac to calyczas mam zostaniesz polaczony. Mozesz mi wytumaczyc dokladniej ? bo niewiem jak zrobic. Kazde pliki umie odpalic ale tych jakos nie

Opublikowano

Omg, jak czytam te posty to aż rzygać się czasami chce, plikami po porostu wyjebane, wszystko pięknie działa, a to, ze ktoś nie potrafi zainstalować serwera to jego problem. Pliki jak najbardziej bdb, polecam.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

Hmm a jak tu zmienić hasło do mysql ?

Próbóje

mysql -u root

mysql -p root

mysql -u root -p

I mam:

Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)

Opublikowano

@up Niestety też mam ten problem ^^

Jaki jest CHAR PORT DO CH2 ?

POLECAM STAWIAĆ SERWER NA TYCH PLIKACH W VIRTUAL BOX'IE

Opublikowano

Witam. Ja natomiast chcialem postawic serwa pod hamachi ale nie moge sie na niego zalogowac sysinstall mam dobrze skonfigurowane w fille zilli moge sie polaczyc w Navicat tez a na serwa nie moge wbic ;(. W port mapie pojawia mi sie ze 1 osoba loguje sie na serwer i zaraz to znika ;(. Prosze o pomoc. Mysle ze to wina klienta ale on jest z 2010r. Na kliencie od pl'a też probowałem sie zalogowac podmienilem root i co trzeba bylo zrobic. Niestety problem jest ten sam ;/. Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc i Dzieki wszystkim Zalaczam moj nr gg: 25405926 . Bardzo prosze o szybka odp. gdyz chcialbym bardzo oblookac sobie w grze jak sie na nich gra. A i czy ten drop z mobow jest doslownie jak na plu?. Spr. ktos?

Opublikowano

An internal virtual machine error (13) has occurred. oznacza to ze blad wirtualnej maszyny i malo miejsca. na serwer mialem 20GB dysku i 512 mb ramu < tylko dla mnie> i nie dziala mi bo wyskakuje to samo. i ze maszyna musi zostac zresetowana. virtual PC 2004 zalatwi sprawe? jak tak jak go uruchomic by poprawnie dzialal na win 7? przepraszam za klopot

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

An internal virtual machine error (13) has occurred. oznacza to ze blad wirtualnej maszyny i malo miejsca. na serwer mialem 20GB dysku i 512 mb ramu < tylko dla mnie> i nie dziala mi bo wyskakuje to samo. i ze maszyna musi zostac zresetowana. virtual PC 2004 zalatwi sprawe? jak tak jak go uruchomic by poprawnie dzialal na win 7? przepraszam za klopot

Też miałem ten problem. Polecam stawiać serwer na VirtualBox'ie..

Opublikowano

no na virtual box tez mam ten problem dla tego pytam, ze virtualPC04 nie smiga na win 7 a nie wiemm jak to zainstalwac by dzialalo

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Mózg masz zbugowany. Pozdrawiam.

Człowieku gówno sie znasz i pier****sz głupoty.

Jestes mistrzem ciętej riposty, ktoś Ci zwróci uwagę a odrazu piszesz jakieś hasłą tego typu. Ogarnij się, a co do plików to istne dno, tygodnie pracy was czekają aby je doprowadzić do dobrego stanu.

Pozdrawiam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...