Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe 2010 Od xxxxPl Zrobione W Całości .

AreYouKidMe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 483
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Owiecka

http://www.speedyshare.com/files/26925228/mob_drop_item.txt

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c203af84514072c1c66e8e029ab4848ae0474d54610ae894d390ba0d86d9f405-1297964040

@edit link poprawiony bo zły plik dałem.

dzieki Wielkiie ;]

+ ;D

Opublikowano

o co chodzi z tym pong -iem ? serwerek uruchomiłem, jednak nie moge przez klienta sie połączyć mimo ze zrobiłem swoje spolszczenie z moim IP, pomoże mi ktoś ? bo już nie wiem co ja źle rozumuje ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powie mi ktoś z jakiego clienta i launchera się łączy? bo ja coś nie moge ;d

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

A jak dodawać questy ;> ? Bo dodałem wierzchowce, wszystko ładnie pięknie tylko nie moge na nich jeździć po kliknięciu pieczęcią.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Mógłby ktoś podać prawidłowe dane do ftp? Bo root oraz 152424 to nieprawidłowe, tz. nie wchodzą mi...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a ja nadal nie wiem co robie źle ;p serwer niby postawiłem dałem start itd ;] poustawiałem wszytko pod neostrade, na routerze odblokowałem porty, na no-ip tez tam coś porobiłem, portmap tez jest ok ;] pokzauje ze serwer jest online itd. podczas uruchamiania klienta i tego calego launchera ;p pokazuje mi się informacja zostaniesz połączony z serwerem ;] i tak sobie wisi cały czas. nic więcej się nie dzieje. Już nie wiem czy jestem takim tuiem ze nie potrafie tego odpalić czy po prostu ta neostrada tak blokuje moje możliwości lub też router ;] ale jak wcześniej pisałem wszystko odblokowałem te całe porty i różne bajery ;] Jeśli byłby z Was ktoś tak miły i pomógł mi przebrnąć przez te " bagna" chcociażby swoimi poradami ;p bylbym bardzo wdzięczny ;p Nie oczekuje odwalenia za mnie całej roboty ;p bo naprawde się staram jedak coś widocznie robie źle. Prosiłbym o kontakt. gg 7451710. Postaram odwdzięczyć się w miarę moich możliwości. Będę w domu po pracy około godz. 16 ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kur*a ! Powie ktoś w końcu jak mogę dodać te posrane questy ? :/

Mam problem z wgrywaniem querów do mob_proto na tych plikach. Tylko ja ?

Opublikowano

@Up : A serwer włączony ? ;> Może IP złe wpisujesz. Bo hasło na pewno dobre...

Jeśli nie pomoże to możesz jeszcze spróbować wpisać w konsoli

/etc/rc.d/netif restart

Opublikowano

Mogę jutro zrobić TuT'ka jak postawić na tym serwer hamachi. Jeszcze jakieś pytania ? Mogę pomóc. Tylko niech mi ktoś do cholery powie jak wgrać na te popier*olone pliki questy ?!

Pasjonat
Opublikowano

@Baksiu

A co masz z tymi questami nie możesz ich wgrać?

Pasjonat
Opublikowano

To tak. Otwórz plik locale_list wypisz tam wszystkie questy. Jak to zrobisz to w consoli wpisujesz (odpowiednio do swoich folderów to zmieniasz):

cd /usr/home/rw3/share/locale/germany/quest && ./make.sh

powinna Ci się zacząć instalacja questów. Jak masz napisane że plik make.sh jest nieprawidłowy to napisz tutaj podeśle Ci swój

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...