Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Exp Bota Od Mpc Forum

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie fajne propozycje,tylko.... Kto to wszystko zrobi ?! ?! ?! !? ?!

I po chuj nabijasz posty... nie przeczytałeś pewnie ani jednej mojej wypowiedzi.

@all:

Bota postaram się skończyć do wakacji, ale nic nie obiecuję mam w chuj roboty.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

I po chuj nabijasz posty... nie przeczytałeś pewnie ani jednej mojej wypowiedzi.

@all:

Bota postaram się skończyć do wakacji, ale nic nie obiecuję mam w chuj roboty.

Powodzenia!!!! Nadzieje mamy że się wyrobisz!.Pozdro

Opublikowano

Nie napalajcie się tak xD Myśle że nic z tego nie będzie :) Jedyna rada wykupić 30 Dni na EM2 i wszystko skoro wam tak zalezy na tym boceniu ;) ale prawdziwą przyjemnością jest to że sam nabijesz odpowiedni lvl sam wyexpisz postać ktróą będzie znało całe "społeczeństwo" Metin 2PL !! O Której będzie głośno wszędzie :) Jak Np słynny Fubu !!!

PS. Jeżeli naprawde chociaż starasz się zrobic tego bocika jestem jak najbardziej ZA !!! Ale mysle że to nie jest takie proste ;) trzeba poprostu poczkeac ;) aż prawdziwi profesjonalni programiści wezmą się za to ;) i udostępnia nam bocika :) "jeżeli udostepnią" bo nie wierze w to że każdy na Mietku daje na EM2 są tacy którzy latają na własnym projekcie :) tylko nie chcą go udostępniać :)

To wszystko z mojej strony Pozdrawiam xD

Opublikowano

pomysl dobry jeszcze zeby na PL hm czy to wypali ? czy team oraz inni uzytkownicy beda chcieli robic bota ? hmmm swietny pomysl ;p

Opublikowano

Ja pierdole, ludzie nie czytacie tego a pierdolicie głupoty. Jak dla mnie temat do zamknięcia, wszystko zostało obgadane, jak skończę to założę nowy temat, bo tu się sam spam robi, ponad 150 postów z tego 100 spamu, 40 normalnej rozmowy i 10 ogarniania spamerów.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

@maciek134

zgadzam się z tobą!

Informacja dla spamerów!

Jak macie coś pisać to kurwa czytać all posty od początku ! a nie nabijać sobie noobki !

ESTAVIA.PL

Opublikowano

NoExpGoSex69 nie pier......... mi tu o FuBu bo to jest dzieciak kotry zawala szkole zeby siedziec dniami i nocami na kompie... wiec no commend jesli malo wiesz

sry za taka bulersacje ale wkur... mnie takie gadki

A co do bota to mam nadzieje ze sie postarasz go zrobisz jak najszybciej i ze bedzie zawsze darmowy nie tak jak EM2.... licze na cb pozdro MrKazik0132

a co do spamerow macie racje... ;d

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Ja myślę podkreślam żeby nie było że spamuje moim zdaniem nic z tego nie wyjdzie.Już były nie takie próby nawet napisanie cracka do programu i nici.Najwyżej Polacy mogą napisać program w stylu ExpIsEasy lub FreeBot ale podkreślam nic więcej.I nie łudźmy się nikt a na dodatek za darmo sam nie napiszę bota takiego jak easymetin2 lub farmbot jeśli ktoś przeglądał forum epvp to można było tam zobaczyć nie takie akcje czy próby napisania coś łudząco przypominającego projekt Easymetin2 lub Farmbot.I to byli doświadczeni programiści i kończyło się właśnie na takich można to nazwać:pseudo-botach jak ExpIsEasy.Nad Easymetin2 lub Farmbotem pracowali międzynarodowi programiści którzy byli opłacani z Angli,Niemiec kończąc po Japonię.Więc podsumowując jeżeli coś będzie z tego projektu to właśnie coś takiego jak ExpIsEasy o ile zaraz nie będzie aktualizacji Metin2.Jeżeli ktoś chce bota na porządnym poziomie musi wykupić botcard do Easymetin2 lub Farmbota.

Opublikowano

Przecież ja czy Andrzej wydaliśmy expbota,a teraz jakoś za darmo robimy Wersję we 2-ch?

Także expbot od Mpcforum już powstał;)

Opublikowano

Może niech się maciek wypowie bo trochę czasu minęło... A tak w ogóle to @up nie wiem o jakiego ci bota chodzi tego "Botowanie jest proste" ?

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ten bot "botowanie jest proste" moim zdaniem to niewypal....juz niech zrobia cos takiego jak expiseasy a nie jakis bot ktory pracuje w 2d jeszcze do tego jak stoisz obok jakiegos npc to npc ci bije :P MASAKRA

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

nie wiem ja bym mógł się zająć grafiką albo programowaniem strukturalnym itd

znam się dosyć na tym żeby przynajmniej pomóc programować albo i nawet sam zrobić

ale andrej już wydał bocika więc nie do końca rozumiem ten temat ;p

Daj plusa a będzie gitez :PDaj plusa a będzie gitez :PDaj plusa a będzie gitez :P

Ja tylko plusy zbieram :)

TYLKO PLUSY !!!!!

Opublikowano

nie wiem ja bym mógł się zająć grafiką albo programowaniem strukturalnym itd

znam się dosyć na tym żeby przynajmniej pomóc programować albo i nawet sam zrobić

ale andrej już wydał bocika więc nie do końca rozumiem ten temat ;p

Ale o jakim ty bocie mówisz od andrzeja bo nie ogarniam :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ten bot "botowanie jest proste" moim zdaniem to niewypal....

Napisz takiego to pogadamy.

@top

"Bot od mpcforum" mógłby przyciągnąć dużo graczy, na progi forum.

Mniej jest rąk do pracy z dużym doświadczeniem - + ciągłe aktualizacje metina.

Jeżeli komuś się będzie chciało bawić z tym expbotem co nową aktualizację to czemu nie.

Opublikowano

od Andrzeja lub od kogoś innego tu akurat nie ma różnicy :P

Daj plusa a będzie gitez :PDaj plusa a będzie gitez :PDaj plusa a będzie gitez :P

Ja tylko plusy zbieram :)

TYLKO PLUSY !!!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomniala mi sie taka piosenka ktora pasuje do tego tematu.

Parę hien w życiu namawiało do kurestwa

Jak myślisz, co wybrałem, być nie mieć to moja kwestia

Jak najdalej od takich, którzy chcieli by dorobić

Jak pasożyt się podłączyć do umiejętności twoich

I ssać by chciało, widzę takich, to mnie czyści

Z twojej ciężkiej pracy chcieli by mieć korzyści

Przydupasy, podłączki, uśmiechy, uścisk rączki

Branżowi ocieracze przyczepiają się jak rzepy

Propozycję warte grzechu, opcja na rok te tandety

Zaróbmy parę groszy, wspólnie zróbmy coś fajnego

Zawsze powiem wypierdalaj, jeszcze nie wiesz dlaczego?

Na ty to mów kolegom bo ja do nich nie należę

Chociaż kwiczę i leżę to chałtury się nie chwycę

Grzecznie też umiem odmówić, nie dociera, to zaryczę

To do tego pana ktory zalozyl temat.

Opublikowano

Po tylu tygodniach już straciłem nadzieję. Wolę sam się męczyć niż czekać :)

Żeby coś zrobić trzeba się uczyć. Coś za coś :mellow:

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Mozę nie znam się na programowaniu ani na tworzeniu ale nie wyszło by lepiej jak wszyscy wzięli się za jedno http://www.mpcforum.pl/topic/176613-newdl-easymetin2-0161509-51/ i zaktualizowali i aktualizowali jak wyjdzie up metina2 ? podstawę już macie wystarczy dodać np ? fish bota tak jak w najnowszej wersji i może coś oryginalnego (nie wiem jak to nazwać) kilofbot zmienić gui i nazwę ? i tak jak jeden user zauważył bot by mógł chodzić ścieżkami albo być ciągle na trybie ghost tylko zrobionym tak aby nie wywalał do miasta można też poprosić o pomoc kamera i zrobić trio:

adrzejt

kamer

emilo

+ pomoc userów

PS: Popieram pomysł loginu i hasło by mpc ale tylko na zasadzie kto ma konto w MPC to może się logować na bota zintegrowany login z forum, bazą użytkowników

I jak bym umiał bym wziął się do pracy a nie kucił jaki to ma być bot podstawa przecież już jest !!! Niech ktoś zrobi post <<Robimy Exbota od MPC >>(opis programistów chętnych do pomocy prosimy o posta potem zostanie utworzona grupa np 10 ldzi który zstaną podzieleni na np 4 grupy i każda grupa będzie robiła co innego a najtrudniejsze zrobicie razem ?

graphic.png

Opublikowano

UP na zintegrowanie to MPC by musialo swoja baze danych udostepnic ja sprubuje skopiowac em2(przerobic na swoje GUI i zrobic za free bez loginu itp ale to dlugo bedzie trwalo)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...