Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Exp Bota Od Mpc Forum

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Maciek134

Mam pomysł jak zrobić aby postać nie chodziła przez ściany itp. wystarczy zaczerpnąć pomysł z GTA IV (jak zaznaczasz na mapce to automatycznie pokazuje się ścieżka dam filmik)

http://www.youtube.com/watch?v=gzO5YpDnZFY

Może można coś takiego zrobić w metku ;)

EDIT:

Jak blokujesz hs'a skoro ci nie wyrzuca game detected ? masz własny sposób ? bo chciałbym coś od siebie zrobić jakiś mały cheat :D a to mi blokuje dalszą operację.

GrottyCracker22.png
  • Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co mika~~ czy jak mu tam zrobił, CE spokojnie działa, ale bez debuggera.

Przecież pisałem że będzie rysowanie ścieżki, nie auto bo mi się nie chce pierdzielić z A* dla Metina.

@stronka111:

Szukam adresów typu:

TargetId - Id moba którego atakuję, myślałem że już mam ale po kilku uruchomieniach znów się zmieniło chociaż już miałem base addr.

Pointer do wszystkich mobów na mapie, dodajesz do niego 4 * x i masz kolejnego moba z mapki, ciężko to bez debuggera znaleźć

Adresy funkcji:

Use, Move, NPC Trade itp, to mi trochę zajmie.

Jeśli ktoś chce mi pomóc to niech spróbuje poszukać tych adresów!

Kilku ludziom działa OllyDBG/SND i Themida się nie sra - jeśli jedna z tych osób to widzi to proszę o kontakt na PW!

Na jakim metin2client można grać najwcześniej? Może jakoś zmodyfikuję go tak żeby łączył się z nowymi serwerami.

Jak mi się nie uda tak to pierdolne to i zrobię na pakietach - tak chyba będzie najprościej.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

[uPDATE]:

Mam adres do autoataku i targetu - targeting prawie gotowy, jedyny problem to przeszukiwanie mapki, bez debuggera mam małe szanse, w chuj długo to będzie trwało.

"Help me to help us all!" - poszukajcie adresów, bardzo mi to pomoże. Mapkę i moby zostawcie mi, jesli komuś się nudzi to poszukajcie adresów HP/MP. Podpowiem że raczej nie są zapisane jako liczba (to co widzicie), bardziej tak jak np. Move Speed - 100% to 1.0 = 16256. Chyba wiecie co dalej zrobić :D Ja ide dalej szukać tej mapki.

A i po co robić mapke 3D? Chyba, że wyjebaną w kosmos co do rozmiaru, bo miniatura to chłopie nie dopatrzył byś się niczego.

Dla szpanu a po co? :D Nie będzie tekstur, więc łatwo się dopatrzysz, to będą takie oczy bota - dzięki temu będziesz mógł ukryć metina i ciągle widzieć co się dzieje w grze.

stop1.png

Opublikowano

Maciek sorry za głupie pytanie ale adres HP będzie ci potrzebny do autopota ?????

P.S.

Chętnie ci pomogę ale nie obiecuje, że znajdę.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

@up:

Nieeee, chcę go sobie wydrukować i wytapetować nim pokój xD Joke ofc, do autopota i statystyk.

[uPDATE]

MAM! Debugger działa! Wystarczyło użyć VEH'a zamiast windowsowego... i wszystko styka.

stop1.png

Opublikowano

Taka prośba, by client takiego bocika był tak zmodyfikowany by wcale nie lagował tzn. bez tekstur, niepotrzebnych błyskotek dupereli itp. najprościej jak sie da. Można by wtedy na jednym kompie otworzyć 50 takich botów, to był by przełom

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

Nie robie clientlessa więc i tak to zależy od tego ile będziesz w stanie odpalić klientów metina. Niestety, masowe bocenie to nie zabawa na sprzęt sprzed kilku lat ;p Tekstury jak Ci lagują to nie pomogę, za słaby komp. Poza tym spróbuję zrobić FPS limit, że po minimalizacji klienta z botem FPS spadnie do 1 więc nie będzie lagów na innych programach.

stop1.png

Opublikowano

Ja naszczęście mam sprzęt za*ebisty, teraz jeszcze za niedługo kupuje nówke sztuke laptoczka jak to mój znajomy mówi. :D

Jak idą prace nad botem ?

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Kilka mniej ważnych adresów znalazłem, ale ciągle szukam funkcji, trochę mi ta themida przeszkadza, dawno nie widziałem żeby aplikacja zmieniała swój kod podczas pracy ;p Normalnie sobie lece po adresach patrze a tu mi sie zmieniają wartości i to tak że funkcje całe znikają. Z drugiej strony ciekawy pomysł na zabezpieczenie swoich programów :D Główne funkcje będą pływać sobie po source i tyle :D

stop1.png

Opublikowano

A ja jak szukam pointera do Attack speed to niby znalazłem ale po krótkim testowaniu zmienia się adres i wtedy odechciewa się wszystkiego...

nie wiem dlaczego tak mam. W speed hacku mi działa.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

W 90% pointery są dwustopniowe, do tego musisz sprawdzić kilka żeby się upewnić. Te od stronka111 na pewno działają, możesz sobie sprawdzić. Na 100% działają pointery znajdywane przez debugger, przełączasz na VEH i działa normalnie, nie wyłącza gry (w opcjach CE).

Btw miałem tak jak ty jak szukałem targetu, okazało się że tylko w pewnej sytuacji jest tam zapisywana informacja o mobie, dlatego myslalem ze nie działa. Teraz sam stwarzam sobie tą sytuację i nie ma problemu ;)

stop1.png

Opublikowano

Heh :rolleyes:

Maciek134 - przyglądam się Twoim postępom z zainteresowaniem...

Czekam na efekty... (i proszę nie wyjeżdżac z postem, że czekam na gotowce, bo mnie krew zaleje... :angry: )

Jestem HARDCOREM

e007705249994959949153592a07bbd4.0.gif

Opublikowano

@UP czekasz na gotowce?-.-

Sory nie moglem sie powstrzymac :D Mam nadzieje ,że Cię nic nie zalało ;P

@Maciek

No własnie co do postepow: powiedz mi czy wgl ktos Ci pomaga?:P Bo jak sam robisz to nie bedzie od MPC tylko od Macka :D

Opublikowano

Będzie dla MPC ;D Robie sam bo jak robie z kimś to zawsze się kończy tak że mi ta druga osoba zapierdala kod i mówi że to jego... albo jak już skończymy to po forach się rozpisuje że on(a) wszystko zrobił(a) a ja tylko pomagałem... dlatego właśnie pracuję sam, nie ma problemu z kadrami. Powiem tak, bez społeczności ten bot by nie miał sensu - sam go nikt nie ogarnie bez mojej pomocy i ludzi. Myślę że społeczność MPC będzie odpowiednia.

Tak btw:

Regulamin Lokalny Działu Metin2 - Tworzenie Cheatów - 34 wyświetleń

[Pomysl] Exp Bot Od Mpc Forum - 2653 wyświetleń

oh jeah :D

stop1.png

Opublikowano

po co speedhaki movehacki i inne gowna

wystarczyloby zeby ktos zrobil expbota takiego jak easymetin i wystarczylo by, ewentualnie jak bedzie brakowało to jakis MH kompatybilny z tym MPCexpBot ^^

Opublikowano

po co speedhaki movehacki i inne gowna

wystarczyloby zeby ktos zrobil expbota takiego jak easymetin i wystarczylo by, ewentualnie jak bedzie brakowało to jakis MH kompatybilny z tym MPCexpBot ^^

No a w EM2 nie ma SH i Attack Speed ?

Jak był darmowy to pamiętam że było i to się przydaje jak ma po poty lecieć !

GrottyCracker22.png
Opublikowano

No a w EM2 nie ma SH i Attack Speed ?

Jak był darmowy to pamiętam że było i to się przydaje jak ma po poty lecieć !

Może i w em2 jest, ale po co utrudniać maćkowi robote, po co nam takie coś skoro równie dobrze można sobie zainjectować multihacka, lub śmigać na expbocie z modem kamera ? Zbędna robota z tym mh...

@Edit dziekuje neo za minus.

Opublikowano

Może i w em2 jest, ale po co utrudniać maćkowi robote, po co nam takie coś skoro równie dobrze można sobie zainjectować multihacka, lub śmigać na expbocie z modem kamera ? Zbędna robota z tym mh...

Nie chcę utrudniać Maćkowi życia ale SH jest prosto znaleźć nawet stronka111 podał adresy można to wykorzystać wystarczy funkcję zrobić ;)

P.S.

Po co się męczyć z dodatkowymi inectorami jak można za pierwszym razem w bocie zrobić sh ??? Bot ma być lepszy od EM2 więc chcecie, żeby taki był czy nie ?

EDIT:

Jak ja używałem modu kamera z EM2 to zawsze mi się gryzły więc... to zależy od niego najprawdopodobniej nie będzie chciał korzystać od kogoś czitów tylko wszystko swoje.

@grski

Widać, że nie możesz się już doczekać :P pożyjemy zobaczymy.

@down

No ale jak zrobi bota to może dodać inne funkcje jak będzie chciał. Exp będzie szybszy.

P.S.

A dzisiaj wyszła nowa wersja hs'a więc najpierw trzeba zrobić bypassa.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Nie, nie o to mi chodzi, piszę to bo maciek już pisał, że nie ma zamiaru robić mh ...

Opublikowano

Ja wam powiem tak jak już zrobiliśmy dmg i tp to w odpowiednim czasie tez zrobimy "mpc forum expbot" ale to wszystko w swoim czasie

nikt nie myślał o tym ze easymetin2 "będzie istnieć " to tak samo z tym nie wierzcie w to a potem będzie B)

Opublikowano

@up

Zapoznałem się,nie pozdrawiam.

(wiesz w ogóle o czym jest temat ? .__. )

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

@grski:

Chodziło mi o to że nie będę robił samego MH oddzielnie tak jak mi wszyscy na początku radzili - oczywiście speedhax będzie bo tak się dużo szybciej expi i biega po supple. Tylko będzie bardziej regulowany, że będzie mozna sobie wpisać jaki ma być speed (np. 160%) i tak będzie biegał, do tego pewnie będzie można zrobić skrypt by SH włączał tylko biegnąc po supple.

Co do nowego HS - mi tam zwisa czy jest nowy czy nie, z wyłączonym sterownikiem sobie może poskakać ze złości ;)

Jestem po formacie więc muszę poinstalować co mi potrzebne i znów zablokować ten HSowski sterownik. Na razie mam kilka ważnych spraw do załatwienia więc prace trochę zwolnią (muszę zaliczyć semestr z chemii ;/), ale ciągle staram się coś robić.

stop1.png

Opublikowano

@grski:

Chodziło mi o to że nie będę robił samego MH oddzielnie tak jak mi wszyscy na początku radzili - oczywiście speedhax będzie bo tak się dużo szybciej expi i biega po supple. Tylko będzie bardziej regulowany, że będzie mozna sobie wpisać jaki ma być speed (np. 160%) i tak będzie biegał, do tego pewnie będzie można zrobić skrypt by SH włączał tylko biegnąc po supple.

Co do nowego HS - mi tam zwisa czy jest nowy czy nie, z wyłączonym sterownikiem sobie może poskakać ze złości ;)

Jestem po formacie więc muszę poinstalować co mi potrzebne i znów zablokować ten HSowski sterownik. Na razie mam kilka ważnych spraw do załatwienia więc prace trochę zwolnią (muszę zaliczyć semestr z chemii ;/), ale ciągle staram się coś robić.

Jeśli chodzi o wpisywanie wartości to może byś zastosował suwak w sh bo z pisaniem co chwile może być meczące. Ja ci tylko powiedziałem ;)

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...