Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Exp Bota Od Mpc Forum

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa człowieku, czytałeś chociaż jedną stronę tego tematu? Nie, więc nie nabijaj sobie postów...

@update:

Te chodzenie mnie dobija, ciągle mi funkcja ucieka ;)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam tego nie czaie, a wy...? Dawac +!

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

Kurwa człowieku, czytałeś chociaż jedną stronę tego tematu? Nie, więc nie nabijaj sobie postów...

@update:

Te chodzenie mnie dobija, ciągle mi funkcja ucieka ;)

Ja też myślałem, że znalazłem już pointera bo mi wszystko działało. Wchodzę po tygodniu patrze a tam nic nie hula musiałem wszystko od nowa robić...

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ja tam bym nie kupił bo zawsze znajdzie sie jakaś darmowa trzeba poprostu szukać a bez sęsu jest mówić ze sie coś robi dla kogoś jak sie bierze za to kase bo wtedy to sie robi dla korzyści własnej.

haha mi zal by było 2 zł wydać za samo sćiągniecie bota bo juz lepiej za 5zł kupic yang na alllegro i nie dostać bana

Opublikowano

Ja tam bym nie kupił bo zawsze znajdzie sie jakaś darmowa trzeba poprostu szukać a bez sęsu jest mówić ze sie coś robi dla kogoś jak sie bierze za to kase bo wtedy to sie robi dla korzyści własnej.

haha mi zal by było 2 zł wydać za samo sćiągniecie bota bo juz lepiej za 5zł kupic yang na alllegro i nie dostać bana

Jak to stwierdziłeś bez "sęsu" jest, ale twoja wypowiedź. Co ci po tym, iż kupisz sobie za "5zł" yang na allegro skoro lvl sie sam nie wyexpi. Jeżeli jesteś taki kozak jak to wyżej wspominasz, napisz ty może bota, napracuj sie przy nim od chu*a, napisz setki tysięcy linijek, miliony znaków kodu i wrzuć do neta za darmo. Żaden szanujący siebie i swoją prace programista nie zrobi tego za darmo.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Wiecie co jak wy tak piszecie ze to nie ma ''sęsu'' to poprostu tego nie robcie a oni pozniej będą robić wam pokłony żebyście zrobili przynajmniej grafe ...

Ja tam bym juz to zostawil w spokoju ale jak juz zaczeliiscie to konczcie ;) Milej pracy;p

GRAM :

• League of Legends - EU Północ/Wschód. [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• Metin2 - DivineWorld - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

• World of Tanks - EU1 - [ Chcesz zagrać? Pisz pw. ]

Opublikowano

A może na poczatku odrzuccie te dzieciaki neo co tylko umieja gadac co by tam bylo a painta obslugiwac nie umieja i inne neoski kochane, potem przestaniecie pieprzyc jak to mozna by bylo dodac opcji na 7 stron spamu i wezcie sie za nauke jezykow programistycznych...

Tyle ode mnie, uwazam temat za siedlisko dzieci neo i spamu.

Opublikowano

@up:

To wypier*&%^&%... spojrzałeś na liczbę stron a nic pewnie nie przeczytałeś poza ostatnią.

Wiecie co jak wy tak piszecie ze to nie ma ''sęsu'' to poprostu tego nie robcie a oni pozniej będą robić wam pokłony żebyście zrobili przynajmniej grafe ...

Buahahahahah a na chuj mi jakaś super pro elo słitaśnia grafika? Osobiście zwisa mi to czy okno bota będzie "rushoffe w kffiatushki" czy po prostu takie jak wybrałem sobie theme windowsa.

Ja też myślałem, że znalazłem już pointera bo mi wszystko działało. Wchodzę po tygodniu patrze a tam nic nie hula musiałem wszystko od nowa robić...

Eeeem, to źle pointer znalazłeś ;) Z chodzeniem mam taki problem że po prostu w CE nigdy nie debugowałem i trudniej mi znaleźć odpowiedni pointer, ale raczej dam rade, gorsze rzeczy się w życiu robiło.

stop1.png

Opublikowano

@Kocham Marte

Przeczytaj wszystkie posty to zobaczysz o czym to jest, a nie pierdolisz głupoty.

pierdolę głupoty podsuwając pomysł co zmienić?

hmm genialne :D

przeczytałem bodajże do 3 strony bo potem zaczynał się offtop...

ban1.gif

Zbieram +

Opublikowano

Chetnie pomoge w projekcie.

Zrobilem juz:

-Range Attack
-Move Speed
-Attack Speed
-Combo
-Nick hack
-Visibility Hack
-No Fog
-Zoom Hack
-Attack Mode*
-Hit Attack
-Teleport

Dziala po najnowszej aktualizacji, jak cos to -> pw.

Co do attack mode to:

////////Attack Mode
/*
       1 = Bicie pięściami
       2 = Bron jednoreczna
       3 = Bron dwureczna
       4 = Sztylety
       5 = Luk
       6 = wachlarz
       7 = Cos dla szamana chyba
       8 = Wedka
       9,10,11,12 = Na koniu
       13 = Na koniu z lukiem
       16 = Stroj slubny
*/

Pozdr dla stronki i Misiakentos ;)

Opublikowano

@up:

Nie czytałeś, pracuję sam. To co zrobiłeś to pięć minut w CE i potem przepisanie adresów do Delphi (w moim przypadku)... nic wielkiego. Szczególnie że jest tablica od stronki bodajże. W każdym razie plus dla Ciebie (nie, nie zielony przycisk) za to że cokolwiek zrobiłeś...

@top:

chwilowo mało robię bo muszę ogarnąć szkołę, jak coś nowego zrobię to tu napiszę (nie sugerujcie się tym że ciągle jestem online, po prostu otwarta karta w ff jak słucham muzyki).

stop1.png

Opublikowano

Visibility, Hit attack i teleport zrobilem sam.

Teraz tylko rozkminiam jak wziac offsety do funkcji jak atak czy podnoszenie itemow.

Da sie to zrobić snifferem pakietow?

Opublikowano

Jak to stwierdziłeś bez "sęsu" jest, ale twoja wypowiedź. Co ci po tym, iż kupisz sobie za "5zł" yang na allegro skoro lvl sie sam nie wyexpi. Jeżeli jesteś taki kozak jak to wyżej wspominasz, napisz ty może bota, napracuj sie przy nim od chu*a, napisz setki tysięcy linijek, miliony znaków kodu i wrzuć do neta za darmo. Żaden szanujący siebie i swoją prace programista nie zrobi tego za darmo.

Ok,a powiedzmy ze nie wydales na zrobienie tego bota nic ? Wtedy tez bys pobieral oplate ? Dla mnie jest to chore pobierac oplate za cos co zrobilo sie zupelnie za darmo.Jedna wszystko zalezy od Autora bota wiec ja nie przeszkadzam.

1038078588.png

5634358500_1301594482.jpg

Opublikowano

Pakiety w M2 są szyfrowane, musisz najpierw rozgryźć gdzie jest funkcja deszyfrująca (próbowałem i to odkryłem ;)). Łatwiej jest znaleźć debuggerem 'ścieżkę' do funkcji i potem ją wywoływać z wstrzykniętej dll. Btw jak coś więcej zrobię to założę rss będziecie mogli łatwo sobie sprawdzać co już mam.

#EDIT:

Ok,a powiedzmy ze nie wydales na zrobienie tego bota nic ? Wtedy tez bys pobieral oplate ? Dla mnie jest to chore pobierac oplate za cos co zrobilo sie zupelnie za darmo.Jedna wszystko zalezy od Autora bota wiec ja nie przeszkadzam.

Kurwa czas to pieniądz więc zawszę coś wydaję. Podejrzewam że nie programujesz więc nie wiesz o co mi chodzi. Najprościej:

1. Piszesz całego bota, zajmuje ci to kilka miesięcy, myślisz ze wszystko działa (10% czasu)

2. Zaczynają się sypać błędy, wkurwiasz się ale poprawiasz (90% czasu)

3. Jakiś idiota twierdzi że nie kupi bo przecież "zrobiłeś go za darmo" - masz ochotę go znaleźć i tak mu jebnąć że jego wnuki będzie ryj bolał...

Wg mnie jeśli ktoś się szanuje to nie zrobi open-source z projektu robionego więcej niż pół godziny.

stop1.png

Opublikowano

@UP. w pełni popieram... co do udostępnienia darmowo to możesz ale odpowiednio skompilowany tak aby source ew. był twój lecz każdy by mógł używać bo pomyśl co ludzie by woleli kupić... EM2 czy twojego botka? ;)

Opublikowano

Mojego, EM to syf, właśnie dostałem perma ;/

Chyba najprościej będzie znaleźć funkcję wysyłającą pakiety i zrobić clientlessa - po stronie serwera oni w ogóle nie mają zabezpieczeń przeciw botom...

stop1.png

Opublikowano

Ja proponuje taK:

Najpierw MH a w nim wszystkie niezbędne rzeczy LUB Po prostu wszystko pod ExpBota, ale najpierw MH, a potem się coś dobuduje. ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

UP

Poczytaj temat.

MH,jest to w pewnym stopniu pikus,w porownaniu do ExpBota.

Maciek,pisal wiele razy,iz MH GO NIE ZADOWALA,wiec bierze sie za cos bardziej "trudnego".

Opublikowano

Pakiety w M2 są szyfrowane, musisz najpierw rozgryźć gdzie jest funkcja deszyfrująca (próbowałem i to odkryłem ;)). Łatwiej jest znaleźć debuggerem 'ścieżkę' do funkcji i potem ją wywoływać z wstrzykniętej dll. Btw jak coś więcej zrobię to założę rss będziecie mogli łatwo sobie sprawdzać co już mam.

#EDIT:

Kurwa czas to pieniądz więc zawszę coś wydaję. Podejrzewam że nie programujesz więc nie wiesz o co mi chodzi. Najprościej:

1. Piszesz całego bota, zajmuje ci to kilka miesięcy, myślisz ze wszystko działa (10% czasu)

2. Zaczynają się sypać błędy, wkurwiasz się ale poprawiasz (90% czasu)

3. Jakiś idiota twierdzi że nie kupi bo przecież "zrobiłeś go za darmo" - masz ochotę go znaleźć i tak mu jebnąć że jego wnuki będzie ryj bolał...

Wg mnie jeśli ktoś się szanuje to nie zrobi open-source z projektu robionego więcej niż pół godziny.

Dolicz jeszcze prąd i kawa i będzie ok :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...