Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Exp Bota Od Mpc Forum

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

wpałem na pomysł zeby zrobic expbota od mpcforum

hmm

myślicie ... [to bedzie trudne]

właśnie że nie !

jesli wszyscy uzytkowniky z mpc którzy sa dobrymi programistami

wystarcczy zrobic tak:

na -ja moge zrobic desing expbota przycski miejsce na mapke itd

to jest banał ludzie poprostu wziąc source expis easy i taki expbocik to banal

ponadto kamer mógłby udostępnić autopota

i auto login

autopickup ... tak jak w kamer

dodatkowe opcje np z multichacka który dziala

atack speed

sh

skill hack

itd

fishbot

to by było zaje**ste

ale trzeba by było troche popracowac ;D

pozdrawiam wypowiadajcie sie ;]

ESTAVIA.PL

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak łatwo się mówi :) Może najpierw zacząć od MH?

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

raczej ikonki jak w expiseasy zbugowane nie pokazuje klasy itd

;] ale z easy metin2 tez mozna troche podkosic zawsze cos nawet grafiki skilli itd ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Łatwiej by było po prostu zrobić Launchera który by uruchamiał wybrane Opcje coś takiego jak mój HackLauncher tylko żeby uruchamiał te opcje co napisałeś

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Myślę ,że stronka111 jest najlepszym programistą(który najbardziej przyczynia się do rozwoju tego działu) i dlatego powinnismy sie do niego zwrocic o pomoc :P

Opublikowano

Ten bocik ExpIsEasy słabo chodzi non stop wywala na każdym kliencie i na różnych obejściach i hack shildach nie da się nic z tym zrobić??? :P

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Wg. mnie autor tematu po prostu chciał sobie znaleźć murzynów (no offence) którzy za niego napiszą bota, bo sry ale design to jest chwila, bot nie musi być piękny, jak dla mnie wystarcza lay windowsa (w końcu nie po to siedziałem kilka godzin ustawiając sobie theme żeby mi jakiś bot do metina strzelał oczojebnymi kolorami). Koncepcja stworzenia bota z logiem MPC nawet niezła, nie wiem czy dobrze wyczułem ironię w poście stronki (stronka111), jeśli tak to biorę się za tłumaczenie source na Delphi i spróbuję coś zrobić ;)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

Racja, design jest tutaj najmniej ważny....liczy się zawartość, nie wygląd :rolleyes: .

Tak ogólnie, to chociaż macie pointery i offsety 2 poziomowe do funkcji ... ?

O ile mi wiadomo, proces metin2client.bin został zabezpieczony "Themidą", więc bardzo ciężko coś z niego wyciągnąć.

Może najpierw byście spróbowali napisać MH pod wersję metin2.bin z 2008 roku ... ? A dopiero później się pobawić w wyciąganie pointerów z zabezpieczonego procesu ?

Rzucać się odrazu na głęboką wodę nie ma co.....

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

lepiej przerobić desing expiseasy i dodać np odpalanie mh włączanie auto loginu itd ;]

bo co ... ;] jak wyglądał by easymetin2 gdyby mial zwykle oko windows'a bez nieczego ? hmm.... ? ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

To nie ma sensu. Temat od miesiąca i NIC nie zrobiliście. Byście chociaż zrobili wstępne projekty albo chociaż grafikę pokazującą jak to ma wyglądać.

Opublikowano

To nie ma sensu. Temat od miesiąca i NIC nie zrobiliście. Byście chociaż zrobili wstępne projekty albo chociaż grafikę pokazującą jak to ma wyglądać.

Co z tego, że zrobimy grafe jak liczy się kod źródłowy odpowiedzialny za dane funkcje?:P

Proszę tu przykładowy wygląd zrobiony na odwal się :

post-250347-0-04528000-1296997887_thumb.png

Ale co z tego jak nic nie działa ?:P Najpierw trzeba ustalić w jakim to ma być języku, potem zebrać kilka osób które umieją nim sie posłużyć w średnim stopniu, znaleźć kogoś od CE i każdy zajmie się inna funkcją a potem w kupe to zebrać :)

Opublikowano

Ale wy sie sracie tym designem...

jak wyglądał by easymetin2 gdyby mial zwykle oko windows'a bez nieczego ? hmm.... ? ;]

Sto milionów pięćset tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy lepiej niż teraz...

@up:

Ja bym to w Delphi zrobił bo Delphi ładnie ogarniam. Nawet injector w Delphi ma mniej false-positive na virustotal:

Injector w C++ autorstwa stronka111 [ 7 /43 (16.3%) ]:

http://www.virustota...205f-1295304288

Injector w Delphi mojego autorstwa [ 4 /43 (9.3%) ]:

http://www.virustota...ad02-1296856966

Jakby ktoś ogarnął adresy i mi pomógł z tłumaczeniem source ExpIsEasy z VB na Delphi to mogłoby coś powstać ;p

stop1.png

Opublikowano

@UP to coś dla Ciebie mam ;)

http://forum.swiatgier.eu/programowanie-509/c-asembler-delphi-593/10410-jak-zrobi-cheata-w-delphi.html

Dlaczego to daje?Bo stronka juz wyszukał Ci adresy do speed attack itd itp :

http://www.mpcforum.pl/topic/284845-29012011-aktualne-adresy-do-metin2/

A skoro ogarniasz Deplhi ladnie to moze sprobuj chociaz od predkosci biegania cos zrobic (oczywiscie w Delphi to DLL bo .exe hs blokuje).

Mysle ze z adresami, pointerami itd. itp. pomoze Ci stronka111 bo zna sie na CheatEngine i moze cos ladnie skleicie ;)

W kazdym razie link ktory Ci dalem z tutem powinien w czyms pomoc mam nadzieje :)

Opublikowano

Ja ogarniam CE, bez problemu znajde pointery i offsety, tylko mi daj CE działające z metinem ;p (mam na to pomysł, CE jest open source więc mogę przerobić je na dll i wstrzyknąć na stałe do klienta dzięki czemu będę mógł przeszukiwać pamięć, btw. nie wiem na jakiej zasadzie działa ta całą Themida, co blokuje itp)

Nie chcę pisać MH bo to lamerstwo dla mnie, mierzę wysoko to wysoko trafiam, z takiego założenia wychodzę. Na przykładzie:

Załóżmy człowieka A i człowieka B, obaj mają takie same umiejętności w strzelaniu z łuku, taki sam poziom rozwoju fizycznego i taki sam obwód w bicu. Obaj dostają takie same łuki i mają nauczyć się trafiać z odległości 400m w cel o średnicy 30cm.

1. Człowiek A wychodzi z założenia że jak się nauczy z bliska to będzie miał łatwiej. Podchodzi na 100m i zaczyna trenować.
  2. Człowiek B stwierdza że lepiej od razu 'rzucić się na głęboką wode' i zostaje na 400m, tak jak człowiek A zaczyna trenować.
  3. Człowiek A trafia w cel z odległości 100m więc odchodzi na 200m i ćwiczy dalej.
  4. Człowiek B próbuje znaleźć odpowiedni kąt i siłę żeby trafić w cel z takiej odległości (400m).
  5. Człowiek A trafia w cel z odległości 200m więc odchodzi na 300m i zaczyna od początku bo nie zna siły i kąta potrzebnych do trafienia w cel z odległości 300m.
  6. Człowiek B trafia w cel z odległości 400m i wygrywa.

Zacznę od bota, potem dodam do niego funkcje typu pelerynka, speed hax, rysowanie mapy, mam zamiar zrobić inteligentne dochodzenie do respa i do miasta, EM2 z mojego doświadczenia lami pod tym kątem, zapierdala sobie w linii prostej i widać wszystko, ja chcę zrobić tak jak mają boty do SRO, nagrywasz sobie drogę na respa i z powrotem a bot potem to wykorzystuje. Takie waypointy jak w botach do Tibii :) Do tego jeśli rysowałby mapę to można za pomocą odpowiednich algorytmów wyliczyć mu drogę tak, że np dojdzie z małp do m2 a potem wróci na małpy w to samo miejsce. Do tego bot pozostanie private, to znaczy będzie dostępny tylko dla userów MPC po potwierdzeniu że nie należą do Teamu M2PL (tak, wiem że tu mendy jesteście!).

Tyle ode mnie. Jak będę miał chwilę wolnego to zajmę się tym projektem, na razie mam ważniejsze sprawy na głowie ;/

#EDIT:

Jeśli bot wycieknie do Administracji M2PL to zmienię sposób wstrzykiwania dllki tak że ich HS znów nie da rady zablokować :) W ostateczności przerobię klienta (metin2client.bin) aby automatycznie ładował dllke na starcie, taki bot który zawsze będzie w kliencie, może nawet zintegruję go z GUI (zrobiłem tak w Tibii i świetnie się sprawdza :))

stop1.png

Opublikowano

Ja ogarniam CE, bez problemu znajde pointery i offsety, tylko mi daj CE działające z metinem ;p (mam na to pomysł, CE jest open source więc mogę przerobić je na dll i wstrzyknąć na stałe do klienta dzięki czemu będę mógł przeszukiwać pamięć, btw. nie wiem na jakiej zasadzie działa ta całą Themida, co blokuje itp)

Nie chcę pisać MH bo to lamerstwo dla mnie, mierzę wysoko to wysoko trafiam, z takiego założenia wychodzę. Na przykładzie:

Załóżmy człowieka A i człowieka B, obaj mają takie same umiejętności w strzelaniu z łuku, taki sam poziom rozwoju fizycznego i taki sam obwód w bicu. Obaj dostają takie same łuki i mają nauczyć się trafiać z odległości 400m w cel o średnicy 30cm.

1. Człowiek A wychodzi z założenia że jak się nauczy z bliska to będzie miał łatwiej. Podchodzi na 100m i zaczyna trenować.
  2. Człowiek B stwierdza że lepiej od razu 'rzucić się na głęboką wode' i zostaje na 400m, tak jak człowiek A zaczyna trenować.
  3. Człowiek A trafia w cel z odległości 100m więc odchodzi na 200m i ćwiczy dalej.
  4. Człowiek B próbuje znaleźć odpowiedni kąt i siłę żeby trafić w cel z takiej odległości (400m).
  5. Człowiek A trafia w cel z odległości 200m więc odchodzi na 300m i zaczyna od początku bo nie zna siły i kąta potrzebnych do trafienia w cel z odległości 300m.
  6. Człowiek B trafia w cel z odległości 400m i wygrywa.

Zacznę od bota, potem dodam do niego funkcje typu pelerynka, speed hax, rysowanie mapy, mam zamiar zrobić inteligentne dochodzenie do respa i do miasta, EM2 z mojego doświadczenia lami pod tym kątem, zapierdala sobie w linii prostej i widać wszystko, ja chcę zrobić tak jak mają boty do SRO, nagrywasz sobie drogę na respa i z powrotem a bot potem to wykorzystuje. Takie waypointy jak w botach do Tibii :) Do tego jeśli rysowałby mapę to można za pomocą odpowiednich algorytmów wyliczyć mu drogę tak, że np dojdzie z małp do m2 a potem wróci na małpy w to samo miejsce. Do tego bot pozostanie private, to znaczy będzie dostępny tylko dla userów MPC po potwierdzeniu że nie należą do Teamu M2PL (tak, wiem że tu mendy jesteście!).

Tyle ode mnie. Jak będę miał chwilę wolnego to zajmę się tym projektem, na razie mam ważniejsze sprawy na głowie ;/

#EDIT:

Jeśli bot wycieknie do Administracji M2PL to zmienię sposób wstrzykiwania dllki tak że ich HS znów nie da rady zablokować :) W ostateczności przerobię klienta (metin2client.bin) aby automatycznie ładował dllke na starcie, taki bot który zawsze będzie w kliencie, może nawet zintegruję go z GUI (zrobiłem tak w Tibii i świetnie się sprawdza :))

Nie porywaj się z motyką na księżyc :D

Zacznij od czegoś prostego to co w kilka chwil by Ci wyszlo i zobaczymy czy działa czyy nie ;)

CE działa jeśli zblokujesz HS'a wg Misiekantos'a na XPku i ladnie smiga podobno ;)

Opublikowano

Wojtek,smiga dosc ladnie,ale dalej nie znalazles tego w Sevence?

Top:

Pare Up temu,koles napisal ze miesiac temat i nic sie nie dzieje.

To rusz Swoje 4 Litery i do roboty,pisz exp bota.

Co ty myslisz ze ludzie maja ci go napisac?

Maja swoje zycie,a jesli za dlugo chcerz czekac,Serdecznie potestuje twojego expBota co powstanie w miesiac:)

PS2

A skoro ogarniasz Deplhi ladnie to moze sprobuj chociaz od predkosci biegania cos zrobic (oczywiscie w Delphi to DLL bo .exe hs blokuje).

ee tam,na Xp wlasnie wszystko smiga^^

PS.

Rozmawialem z Dragonem,tworca eIe(exp jest latwy) i odpowiedzial,ze on pisze bota w wolnym czasie,a tak to szkola i nauka.

Opublikowano

@UP nie w siodemce tego nie znalazlem bo w jakis sposob jest zablokowany dostep do kluczy w rejestrze :P

Znaczy one sa ale odmowa dostepu gdy chce je zablokowac ;/

Zarowno innymi programami, pelnymi prawami adma, w trybie awaryjnym, z probami roznych kombinacji i nic ;/

Czyli .exe na blokadzie działają?:P Szkoda ze na 7 nie dlatego jak expbot to moze jednak w DLL?:D

Opublikowano

@ wojtek333314

Wiem ze zielony jestem, ale może mi powiesz czym jest "god mode" w win7? I czy tym można by zablokować ten HS?

Czy to tylko taki gadżet żeby wkręcać ludzi nie w temacie :unsure:

Opublikowano

@ wojtek333314

Wiem ze zielony jestem, ale może mi powiesz czym jest "god mode" w win7? I czy tym można by zablokować ten HS?

Czy to tylko taki gadżet żeby wkręcać ludzi nie w temacie :unsure:

Rozwiń myśl jak możesz ^^

Godmode w win7?:P Pierwszy raz slysze ;p Tak wgl to to jest niesmiertelnosc w grach przewaznie :P

Mów o co chodzi z tym godmode czyli gdzie o tym slyszales i gdzie to niby ma byc w win7?^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...