Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no no, mam nadzieję, że się nie rozczaruje, klienta ściągnąłem gdy została podana informacja o resecie. Cóż postaci nie wbiłem, ale czekam aż odpalicie, mam nadzieje, że się nie rozczaruje

Opublikowano

Ja tam wbilem 17lvl bo client mi sie pobieral 4,5godz z megaupload -,-

@EDIT

Widze ze GM / GA maja nas w dupie 0 info kiedy start -,-

tylko wczorajsze info : Start jutro <3333

bosh .... mogli by chociaz powiedziec o ktorej -,- chyba nie potrzeba 2 dni na reset kont + nowe nagrody biola + nowy patcher o,0

Opublikowano

Jak się nie mylę to ma nick [sGM]Vitron =P

Co do serwa, to już są ostanie sprawy "kosmetyczne", wgrywanie ostatnich plików i jedziem z koxem.

Według mnie do 17 będzie on ;x

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie pasuje Ci to spierdalaj na inny serwer.

Nie ejstem takim pierdolonym nolifem jak Ty zeby siedziec 24/7 i czekac na jakis serwer.

Mowicie ze to nie duzo czasu zajmie? Zrob to w 1 dzien ebdziesz mistrzem + wyelminuj bugi ktore kasowalismy caly dzien.

Skoncz pierdolic plebie jestes hujowy

Opublikowano

powiem wam tak .... Znacie dobrze te serwery : EvoniS Evenye itp. najpierw mówiliście że serw bd wczoraj potem ze serw bd dzis rano teraz ze bd o 16/17 zdecydujcie sie a przeciez nie wieze ze serw nie mial bety jest tam was 4 / 5 nie mozecie ustalic go co robi (nie jestem rzadnym no-life lubie sie bawic a widze ze ten serw jest do zabawy ) nie chcecie graczy prosze moga nie wbijac ale nie oszukujcie graczy -,-

@edit nie wieze jeszcze ze jest tam was 4/5 i nikt nie moze poinformowac o ktorej serwer bd on -,-

Opublikowano

o stronie to ty mowisz od 10:30

pomysl teraz ty masz maly spam na GG itp a co mieli dopiero GA EvoniS i Evenye i umieli powstrzymac nerwy widac ze jestes nie dojrzaly psychicznie ;D (nie obrazaj sie ;P)

@edit to chociaz powiedz co robicie / z czym macie problem to moze ktos z mpc pomoze :]

Opublikowano

Na ventrilo co jakiś czas ktoś z członków Team'u informuje.

prosik czy jak ci tam, Team robi co może i stara się. może nie "wiezysz" ale uwierz że Oni się starają, a jak sądzisz że zrobił byś to lepiej szybciej doskonalej to radzę Ci założyć swój własny serwer i ciekawe jak Ty byś często przekładał godziny.

Opublikowano

Nie zrobie swojego serwa powiem szczerze nie stac mnie czaisz ? nie all stac na to -,- dla ciebie 500zl to jest kasa wyrzucona w bloto dla mnie to jest duzo i nawet bym nie chcial robic wiem ile to czasu zajmuje nie mam Ventrilo mam tylko TS 2 i 3 takze nie mam zadnego kontaktu a tutaj to tez jest forum gdzie duzo ludzi odwiedza i tez moglo by sie pojawic info raz na godz / 2 godziny a tutaj jest raz na 6 / 10 godzin -,-

Opublikowano

A czym sie rozni od poprzedniego?

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...