Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do teamu czy odbugujecie ulepszanie tej broni zrobił z party bodziem i nie moge ulepszyć

0129181151.jpg

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni nie robia zombie landu ani nie dodaja bossow zeby epkiow sie nie dalo zrobic, tylko zeby z is kupowac omg zal sewera.

Da się robić epiki, kto Ci powiedział że się nie da tylko ja nie mogę na wyższy + ulepszyć (Na +1) ...

Opublikowano

serwer, to jeden wielki bug. A HA nic nad tym nie zrobi, pisałem z nim na priv to powiedział, że ma to w dupie, że połowa serwa dalej ma pamiątki zbugowane.

Nie polecam serwera, to jest moje zdania na temat tego serwera.

Jedyne darmowe yangi :)

Pomogłem daj + !

Opublikowano

serwer, to jeden wielki bug. A HA nic nad tym nie zrobi, pisałem z nim na priv to powiedział, że ma to w dupie, że połowa serwa dalej ma pamiątki zbugowane.

Nie polecam serwera, to jest moje zdania na temat tego serwera.

Nie od razu Kraków zbudowali . Ja zgłosiłem buga i zostaje on już naprawiany . Pamiątki też zostaną naprawione .

Opublikowano

szczerze nie jestem fanem krakowa i dla mnie moglby nie istniec - tak na marginesie.

Hmm jak jest tyle bugow to powinni najpierw zrobic beta testy a nie... Teraz gracze sie denerwuje przez nich tylklo bo co chwile jakis bug albo niedorobka...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

VITRON I CALA EKIPA SERWA SPADLISCIE NA PSY I TYLE QUESTOW NIE UMIECIE ZROBIC TO EQ DAJECIE

SAM WIDZIALEM JAK KOLES Z MOJEJ GILDI MA FMS 50%SR 20%UM 40%NIEUMARLE 100%POTWORY 10%KRYT TO CHYBA NIE NORM BONY CO ?!!?!?! BO PISAL QUESTY POTEM KOLES CO WYDAL 150ZL ZA EQ ? I WALI PO 188K ? ZE SFERY SORY ALE JA NA TAKIM SERWIE NIE BD GRAC I POWIEDZ ZE SERWER UPADL NA PSY A NIE MYSLALEM ZE SUPER SERW I WGL POLOWY CO NAPISALES W REKLAMIE NIE MA -,- WIEC ZEGNAM WAS I WGL REGULAMINU NIE MA ANI NIC JA MOWIE NIE ! I ZEGNAM -,-

Opublikowano

Zrobilem 4 postacie na kazdej zbugowal sie exp (tzn ze wbijam 60% i do 0 spada i tak wkolko) pisalem do HA i nic nie napisal

Dziekuje pozdrawiam

PS. Kazdy zapowiadany server t owielki szit jest i tyle. Po chuja czekac na takie cos jak mozna kupe na niego zrobic? Jebac bulshit !

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

eh szkoda gadac niemozna zrobic epikow bo kamienie teczowe niedropia a kowal w dt zostal zbugowany przez ga jakis kolo wywala 200zl zeby miec niebianski miecz ktory ma obrazenia 940-1050 50% na ludzi i tyle samo do szybkosci ataku... dzis rozbilem 4 metki 90 ani jednego teczowego ( ba wogole nic mi z nich niedroplo na 88 lv) i bylem 3 x na dt wszystko robilem normalnie (pierw spot na koniec krol) i bug

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

Kawal w DT specjalnie zbugowany żeby z IS-u kupować ulepszacze na epiki.

Ogólnie nie polecam serwa gdyż:

- liczy się tam tylko to ile kasy wydasz na IS

- nie ma żadnych nowych misji, a te co są to w większości "krzaczki"

- jest wiele różnych bugów

- w IS jest broń z której ładujemy ze skili po 150k+

- kowal w DT jest specjalnie zbugowany, żeby nie robić epików (drop ulepszaczy jest prawie zerowy) oczywiście w IS mamy wszystko

- client nie jest dopracowany

Opublikowano

W jakim miejscu ma być event ?

Ch2 OAZA chyba, ale nie ma sesnu iść przylecą dzieci i będą Cie kłaść .

Opublikowano

Napisac do GMa? pff pisalem 4x i 0 odpowiedzi misiaku :*

Mozna dropnac no tak mozna. Z 1 na 500 metkow wgl cos wyleci a wez tu dropnij teczowy.

Pozdrawiam .

Kto ma kase na IS to polecam !

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Zaraz zaraz, żeby coś upadło najpierw musi powstać ? więc chyba upadek w tym przypadku jest niemożliwy.

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

w 100% zgadzam sie z up

Podczas gdy GM napisal : "Kowal w dt nie bedzie ulepszal" "bedzie za latwo" wiekszosc graczy go wysmiala ...

Pozdro dla nieudolnego teamu...

Yyy... mleko ?

No nie 4 hp !

Opublikowano

ja tez mam bana za free a serw ten to pod is mam to w dupie ze dostane warna ale to zjebany serwer jak i caly team na ox jeden z gm pisze ,,zrobisz mi loda" 2 gm ,,ssij?" to super team

2dtt01s.png
Opublikowano

Najnowszy Patch!

http://91.121.171.223/Patch 30.01.2011r.rar

http://www.speedyshare.com/files/26582751/Patch_30.01.2011r.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0ea4d3a9266c80fd7ccacd2be8533a9e3efefc661b5145432f44429250dd89d7-1296406807

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

2x UP ogarnij sie sieroto bo tak jest jak typ mowi...

To ze nie umiecie ogarnac tak prostego serwera to nie moja wina...

Pobudujcie dla mamusi wieżyczki z klockow lego

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Czasami to mi się płakac ze śmiechu chce jak czytam nie które komentarze ;d.

Ludzie, co to byłaby za gra jak wszyscy lataliby w epickich?

Zastanówcie się trochę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...