Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś wieści na temat kiedy on? . Ja się ciesze że cofka bo odzyskam broń którą spaliłem w dt :>

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serw bardzo lipny jak nie wydasz na IS to w pvp nie masz szans a w dodtaku kilka osob ma chyba eq z navi

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

serw bardzo lipny jak nie wydasz na IS to w pvp nie masz szans a w dodtaku kilka osob ma chyba eq z navi

Po prostu nie umiesz grac, bo bez IS'a da się dużo osiągnąc (Xew - składa prawie każdego do 105 lvl'a a sam ma 86 (0 EPICKICH))

@UP

Kamienie tęczowe?

Nie tylko do broni, a dropią z metków 85/90 - z metków 85 do 95, a z 90 do 100.

Opublikowano

jak ci chodzi o kamyki do broni to sa u handarki a chyba ze chodzi ci o teczowe jako ulepszacz to dropia z metkow 90 /85

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Najwazniejsze że ludzie zaczeli wydawac kase na is reszta juz sie nie liczy. To co ze serwer off jak wlacza to chcac nadrobic stracony czas wydasz kase na sms. A oni beda sie cieszyc przeliczajac zlotowki a ty siedz i lamentuj ze znowu off. Jednym slowem trzeba zbojkotowac ten serwer przynajmniej jak ktos tam trafi to nie beda to ludzie z mpc po przeczytaniu tych wszystkich pochlebnych postow . No chyba ze jakis masochista ktory lubi jak go neo posowaja w tylek

Opublikowano

tak.. restart.. potem 2gi i trzeci...

bo EQ z navi się bedzie powtarzać...

wyje**ć połowe Teamu i dopiero odpalić ..

Dziekuje&Dobranoc

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Ludzie zgadzam się z wami w pełni ten serw to kolejny serw pod dzieci IS i nic na to nie poradzimy szczerze wolał bym zagrać na hamachi niż na serwerem z is jeśli ktos robi serw z is to powinien najpierw trochę pomyśleć co ma być w IS a nie ładować eq do IS dla mnie taka gra nie ma sensu

34941.png

34246.jpg

34855.png

34613.png

34703.png

34667.jpg

33301.png

33626.png

32239.jpg

31998.png

22080699.jpg

Opublikowano

Ludzie zgadzam się z wami w pełni ten serw to kolejny serw pod dzieci IS i nic na to nie poradzimy szczerze wolał bym zagrać na hamachi niż na serwerem z is jeśli ktos robi serw z is to powinien najpierw trochę pomyśleć co ma być w IS a nie ładować eq do IS dla mnie taka gra nie ma sensu

Glupie dziecko? jak serwer ma się utrzymać? ogar.

Fountain_booty_cooldown.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...