Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wiem tylko kiedy pobieranie bylo 25% zakonczone zakonczylo sie od razu 100% i mialem clienta tylko 160mb i nie wiedzialem czy to moze przez przeciazenie neta czy mieli jakies problemy z tym downloadem na stronce to chcialem sie upewnic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po długim namyślę postanowiłem zagrać. Zapewniają że będzie podwyższony exp oraz będzie event ox. Myślę że nie popełnicie takiego samego błędu że podacie id na stronie ..

Opublikowano

z 600kk

ps kim gracie??

ja gralem wojem body, (95 lvl stal trutka bojowy)

a teraz WP cisne jak V2 od 1 lvl jest ;]

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

I co z tego? Ja dropiłem pierwsze bronie na 75 i praktycznie wszystkie miałem pierwszy. Sprzedawałem po 400kk a Sul po 1,2kkk hahah.

... co z tego że sul sprzedawał po 1,2kkk a moze mniej sprzedawał ?? jesteś od niego słabszy pff prosze dawaj mi minusy bo i tak każdy mi daje.

Lubisz John Cena ?? daj"] +

1zvfuip.jpg

Zbieram + !!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

;0 a ja stalke mialem jako 1st w red ^^

Wow .. miałes stal ...

Co powiesz na eq moje i Diablo .. ? jako JEDYNI mielismy hwangi i bronie na 65 ( chodzi tutaj o smocze i bojowy) zbroja i bron wszystko wybonowane full kd .

nie wspominając już o moim fmsie i kozach ktore miale sr. 44 i 40 z kamykami

Opublikowano

NIe mowimy tu o kozach pacanie ...

chodzi o to ze Ty sie zalisz ze stracisz stalke a miales ja pierwszy w red... to ci oznajmiam ze ja i diablo mielismy jko jedyni hwangi .!

Opublikowano

ja pierdole ... wy nic nie rozumiecie

po 1 nie kupilem hwanga w isie .

po 2 nie tylko mi okradli konto (spowodawane przez glupote sponsora ktory udostepnil takie dane jak id konta na stronie)

po 3 jak tak super mega fajnie latwo zrobic hwanga to czemu nie miales ?

Pozdrawiam i koncze ta dyskusje z Toba bo szkoda czasu na Cb marnowac

Opublikowano

Jak kto mnie bedzie wyzywal od no life 'ow to niestety bede sie klocic ... nie pozwolę by ktos mnie obrazal.

Gowno wiecie to sie nie odzywajcie... Tak sie sklada ze co jakis czas Ha wchodzi na ventrillo i mowi nam na jakim etapie sa wiec moge wam powiedziec ze do 16 serwer powinien ruszyc bo zostala im podobno tylko strona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...