Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor
Opublikowano

Grałem na serwie , ale nie podoba mi się to co robi gm ... co chwile zmiana expa, dropa itp .. nie wszystkie misje spolszczone .. , na epiki potrzebny teczowy kamień który niby dropi z metka 90 lvl , ja dedlem 4 takie metki i nic ! Ogólnie serw byłby spoko tylko gm-owie nie ogarnięci ..

A co moze mam Ci dac 100% na dropniecie tego kamyka? -..-

Zalosne

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co moze mam Ci dac 100% na dropniecie tego kamyka? -..-Zalosne

Nie chodzi o to ... ale sam fakt ze zmieniacie co chwilke expa, dropa , bo kilka dzieci napisze ... serwer bylby spoko gdyby nie te ciagłe zmiany .. na poczatku exp by l tak duzy ze 60 na psach sie dalo wbic i kilka osob wbilo , a pozniej tez exp zmieniliscie .. to troche nie fair w stosunku od innych .. i czemu ciagle jest tylko jedno Ch ? mialy byc cztery chyba ...

sygna3.png

Opublikowano

Administracja serwera nie dba o graczy w ogóle!!! Zbugował mi się exp, pisałem do różnych gm'ów to odpisali "zara" i czekam już tą godzine i nic. Teraz nawet nie raczą odpisać. Przed chwilęczką ktoś zmienił mi passy do konta i to nie jest pierwszy taki incydent. A administracja co w związku z tym robi?... NIC. Zlew totalny

Opublikowano

http://91.121.171.223/forum/showthread.php?tid=73 

Nie obchodzi mnie to że ktoś został okradziony, nie po to się męcze 2 dni (1 dzień (dziś) dropiłem stalke ) . Jeżeli będzie reset to ja nie gram . Pozdrawiam .

Opublikowano

Popieram.Tez sie meczylem, zeby kupic stalke za 350 KK (duzo kasy) potem bonowac eq, wbijac lvl itp...

Jak bedzie reset - nie gram.

Opublikowano

Wkurza mnie ten serwer

ciągle resy... stracilem juz stal i parte.

Team nie ogarnięty HA robi wszystko prawie co mówią gracze mogli go dopracować w czasie gdy nikt niegrał..

Lubisz John Cena ?? daj"] +

1zvfuip.jpg

Zbieram + !!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

BĘDZIE RESET KONT Z POWODU KRADZIEŻY EQ (Mnie okradli ze stalki i szpona +9 [scramX] 91 lvl)

Więc gre zaczynamy od nowa

Opublikowano

BĘDZIE RESET KONT Z POWODU KRADZIEŻY EQ (Mnie okradli ze stalki i szpona +9 [scramX] 91 lvl)

Więc gre zaczynamy od nowa

A keidy serwer bedzie on?

Opublikowano

To wina userów, bo robili sobie za łatwe pytania i odpowiedzi.

Dużo ludzi potraciło hwangi i inne itemy.

A ci co mieli Sm, w pełni je odzyskają.

Jestem za Resem

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy serwer będzie on .

Zapraszam tutaj można pisać bez spamu . :

http://xat.com/chat/room/130072173/

Opublikowano

Sam osobiscie straciłem hwanga i inne dobre eq i nie tylko ja. Duzo innych osob stracilo bardzo dobre eq.

Kont zostalo okradzionych ponad 100 więc res bedzie

Serwer ruszy jutro byc moze ok. 10 z nieco wiekszym expem na start.

Opublikowano

moj kolega wtopil tam 40 zlotych i ma zamiar cos z tym zrobic , bo to przywlaszczenie mienia:) jak im sie dobierze do dupy to beda mieli OGIEN ;-)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...