Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@pobrałem clienta wrzuciłem nakładke i nic sie nie dzieje jak chce odpalic ;/

jeszcze pliki root musisz do folderu pack wrzucic masz je sciagniete z nakładką

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

jak sie nie da grac na spol to prawie nikt nie zagra ja mam slabego neta i tak bym nie pobral clienta musial bym na cal noc zostawic

Dzięki temu pełną prędkośćią ściagniesz

1Ściągamy program FlashGet

2.Instalujemy go

3.wchodzimy na hosting gdzie chcemy ściągnąć plik

4.Gdy wyskoczy okienko z opcjami pobierania, wybieramy za pomoca: FlashGet

5.Cieszymy się pełną prędkośćią pobierania!

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

diablo

Trzeba Klienta i Lauchera!

Tutaj z Hostuje macie klienta:

http://hostuje.net/import_pub.php?q=aHR0cDovL3d3dy5tZWdhdXBsb2FkLmNvbS8%2FZD1UVFUzU1hFTA%3D%3D

Tutaj to sie należą podziękowania dla użytkownika Timide z waszego forum bo to ona zdradziła jak szybciej pobrać clienta za pomocą hostuje.

serwer może być ale troche nie sprawiedliwe ze ci co byli wczesniej mieli wiekszy exp

Opublikowano

Mógłbym prosić kogoś, żeby wrzucić klienta na inny hosting ponieważ, ten wasz MegaUpload już nie działa link, a na Depositfiles zablokowane jest dla naszego krauju, nie wiem dlaczego.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mam pytanie pisze że Serwer opłacony jest z góry na 3 miesiące , a co dalej??

Daj delete.png nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!!

abemkor.gif

Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie :D

Opublikowano

Serwer mi się podoba, tylko ogarnijcie nieco całą sprawę z clientem. Dajcie całego, tego co ważny te ponad 600MB i na jakiś dobry host, bo ten podany później, z hostuj to waży jakoś przymało... Spolszczenie też mi nie dział. "Sprawdź swoje wejścia".

Opublikowano

A mnie wykiwali z levelem jak wbiłem 94 lvl wczoraj w nocy to zamiast mi się pokazac ze wbiłem lvl to pojawiło mi sie strasznie dużo expa że mam na minusie a dzisiaj patrze na ranking i wprawdzie niemam minusowego doswiadczenia ale mam ledwie wbity 93 lvl omg

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Zapraszamy do gildi WymiatamY:

- Jak wiemy to ci pomożemy

- Od każdego lvl mozna dojsc

- Miła atmosfera

- Jesteśmy pro

- Trzeba być w Jinno

I tak dalej... zapraszamy jak chcecie dojsc piszscie do kogos z gildi WymiatamY...

Lubisz John Cena ?? daj"] +

1zvfuip.jpg

Zbieram + !!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Boze... Laucher to nie spol... po prostu bez tego nie uruchomicie klienta... Dzis dodam chyba autopatchera i caly klient w calosci...

A moglibyście zmontować jednolity client, ze wszystkimi plikami i wrzucić na SpeedyShare, bo prędkość jest taka, jakbym pobierał jednocześnie 5 tych clientów.

Opublikowano

Grałem na serwie , ale nie podoba mi się to co robi gm ... co chwile zmiana expa, dropa itp .. nie wszystkie misje spolszczone .. , na epiki potrzebny teczowy kamień który niby dropi z metka 90 lvl , ja dedlem 4 takie metki i nic ! Ogólnie serw byłby spoko tylko gm-owie nie ogarnięci ..

sygna3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...