Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajecie na stronie każdego ID z topki i się dziwicie skąd kradzieże. Była ankieta odnośnie resetu kont. Ktoś zauważył że wyniki są sfałszowane (dodali 33 głosy na TAK) napisał temat, a za chwile został usunięty. Dowodzik.

2jdnf2w.jpg

http://img811.imageshack.us/i/przekret.png/

Opublikowano

To ja napisalem. Usuneli temat i dostalem bana ciekawe za co:)

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

widzę nupek dostał bana żeby nikt się nie dowiedział o sfałszowanej ankiecie. Zobaczymy co na to administracja, straciliście już bardzo wiele graczy.

Opublikowano

ten serwer to dno i administracja niedoswiadczone lojtki ktorzy nie wiedza co robic w razie problemow :>

Za to ty jesteś taki mądry że szok. A Ciekawe czy umiesz postawić nawet serwer hamachi. -,-

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Trochę ograniczymy jutro kamery, spol itd. Będzie dostępny Patcher, który umożliwi nam zmiane portów bez jakiś wielkich manewrów, a Wy wystarczy że nacisniecie "START" i samo się sciaga...

Małe SS:

patcherxd.png Troche obcięte ^ ^

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Trochę ograniczymy jutro kamery, spol itd. Będzie dostępny Patcher, który umożliwi nam zmiane portów bez jakiś wielkich manewrów, a Wy wystarczy że nacisniecie "START" i samo się sciaga...

A co z tą chińszczyzną na serwerze? Mam nadzieje że się tym też zajmiecie.

Opublikowano

Nie czytalem calego tematu, lecz widze ze placzecie ze serwer easy, 4fun czy co tam jeszcze i ze czekacie na jakiegos pro elo hiper zajebistego dedyka hard, zrobia fajnego dedyka to placzecie ze Polacy tylko hardy robia zadnego 4funa, nie rozumiem was... i tak zle i tak nie dobrze. Jak tu z wami wytrzymac :x

Back to BF3...

Opublikowano

Shift.. masz dużo do gadania. -,-

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

zróbcie żeby wchodziły maksymalne bony, bo wchodzą same do dupy, to jest praktycznie 4fun:D

może bon na hp 5k, a nie 3k??

Opublikowano

zróbcie żeby wchodziły maksymalne bony, bo wchodzą same do dupy, to jest praktycznie 4fun:D

może bon na hp 5k, a nie 3k??

Chyba na głowę upadłeś. 3k to jest idealny.

Opublikowano

Dobrze, że grota v2 będzie dostępna od 1 lvl, ponieważ Sura WP z dobrymi abs może expić tam nawet od lvl 70-75.

Przynajmniej ja tak robie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...