Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do Teamu kiedy macie zamiar włączyć serwer, miał być on wczoraj o 21 ..

Opublikowano

tam ktos pisal ze dt odblokowali przedwczoraj tak tyle ze to gm odblokowal ktorego juz nie ma czyli GM co chcial rozdupcyc serwa, kowal bedzie zbugowany dalej czyli nie da sie ulepszac pisalo gdzies wczoraj na stronie chyba glownej

Opublikowano

Załośni admini banują na forum za prawdę .Dialbo jesteś 0 i będziesz:) nie wiem kto ci dam admina.Jesteś zwykłym papułasem który sika w majtki z GM

Opublikowano

"Diablo" to fakt odkąd dostal GM'a i Admina na forum zacza sie rządzić a co do usuwania postow , im zal dupe sciska ze ludzie maja racje i chca nas jakos uciszyc jak to bylo na str glownej 3dni temu jak serv mial ruszyc ;] ale na mpc nie dadza rady;)

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

@UP

Zrób swój serwer i nie dotrzymaj daty to zobaczymy jak się poczujesz.

Jakoś nie zauważyłem, aby diablo się rządził, a jedyne co widzę to uber wielki spam, który nic nie wnosi do serwa.

Opublikowano

nie wnosi? patrz ile osob sprawdza ten temat a ile pisze moze 1 na 20 osob da postac a temat jest po to aby prezentowac server wiec pisze co ma Wam do zaoferowania ten server a co do Diablo jak jestes jego lizusem myjesz mu dupe itd... co sie nie dziwie ze nic dziwnego w jego zachowaniu nie widzisz i to nie jest SPAM! wyrazamy nasza opinie na temat servera chyba ze jestes uposledzony i nie czytasz ze zrozumieniem to twoja sprawa i jeszcze jedno ja sie za robienie serverow nie biore dlaczego? bo nie lapie sie za to o czym nie mam pojecia X_x wiec jak sie wzieli za server niech go zrobia raz na dobrze wiec nie pisz mi takich kretynskich postow.

Pozdrawiam

Opublikowano

Już Ci pisałem, zrób swój serwer to zobaczymy jaki będzie zajebisty (czytałem i wiem, "że nie umiesz :<").

Proszę się koksie, przymknij się i czekaj na serwer, bo jeśli Ci się nie podoba to nie masz na co tutaj czekac.

Opublikowano

Czekac? znudzilo mi sie 1 od 10 rano na vt ... sluchanie bedzieo 10,12,15,16,18, wlaczyli kolo 23 i straszyli banem na ip. potem 2 raz o 9 mial byc okey byl ... teraz padl wczoraj i wiesz co? nie czekam wole troche popisac na temat servera a jak Ty czekasz na ten srevto idz na vt do ZNIWIARZ to i Toba w chuje se poleci a jak cos sie sapniesz nawyzywa Ciei da Ci bana jak mi jak nie wiesz jaka bylamoja sytuacja to nie pisz wgl postow.... a uposledzony jestes pisalem ze nie robie serva a Ty "tak wiem ze nie umiesz robic koksie "czy cos takiegoa napisales zeby znow robil stary twoich postow nawet czytac teraz nie bede

Pozdrawiam

Opublikowano

Team teraz pokazał jak ma nas graczy głęboko w dupie. Jak już wiecie napisali że serwer będzie o 18.00- nie był.. News został usunięty i do tej pory żadnych informacji o serwerze, GA siedzi na forum i nie informuje graczy co się dzieje z serwerem. Serwer ma parę bugów z którymi administracja nie jest w stanie sobie poradzić. Słynny bug z pamiątkami, ok dużo graczy ma to naprawione, może oddawać co 1 sekundę, ale zapomnieli o graczach którzy tego questa w ogóle nie mają. Rozmawiałem z adminem tego serwera i powiedział mi, że to nie jest wina z ich strony. Ktoś tam napisał żeby stworzyć własny serwer i zobaczyć jak to będzie zajebisty. Jak ktoś się dobrze zna i jest przede wszystkim ogarnięty to zrobi zajebisty serwer. Jeżeli ktoś się nie zna to nie ma po co zakładać serwera. Może i team Onyxia umie założyć serwer, lecz są nieogarnięci, nie dotrzymują obietnic i są chciwi. Serwer stworzony jest wyłącznie pod zarobek bo nie widać żadnych starań z ich strony. Przez te nie dotrzymywanie obietnic serwer stracił bardzo wielu graczy, czyli team będzie miał mniejsze zyski z serwera i jak się domyślacie serwer upadnie. Jest przecież tyle dobrych prywatnych serwerów i powstaje coraz więcej, proste że gracze wolą grać na tych bardziej ogarniętych, gdzie gracze dla administracji nie są obojętni. Na Onyxia panuje bardzo miła atmosfera stworzona przez graczy, gra tutaj wyjątkowo mało noobów (przynajmniej ja to zauważyłem) lecz szkoda że administracja o to nie dba. Gdy serwer będzie on pogram chwilę, poczekam na jakiś inny serwer i rozdam eq znajomym. To tyle ode mnie na temat tego serwera.

Opublikowano

zobaczcie info na stronie i nie płaczcie tutaj . Serv PR0 . Mi nic nie zniknie bo akurat o 19.40 siedziałem w książkach i się uczyłem. Gdyby połowa zrobiła tak jak ja nie było by tu spamu że coś zniknęło . A 2 połowa ci co mają ferie to już trudno . Mam tam szamana smoka 98 lvl i prawie każdego w pvp kłade . O Diablo się nie wypowiadajcie. spoko gość z gildi a teraz jest TGM i się wywiązuję perfekcyjnie z swoich obowiązków . To jest moje skromne zdanie ,że serv jest pro był pro i będzie pro . A ja z miłą chęcią będę na nim grał .

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

Dt mialo i tak byc odbugowane koksie ... a teczowego nawet 1 nie mialem przez cala moja gre na tym servie wiec sie nie odzywaj jak nie wiesz ...

a To czy na ts im grozilli wyzywali nie moj problem a raczje przyznam bo jak ja rozmawialem z czescia tej gildii na ts tylko Fuzzy (czy jakos tak) okazal sie byc normalny reszta mnie zaczela wyzywac bo chcialem sie dowiedziec co sie dzieje z servem ... pozdro ...

Opublikowano

Czyżby Dragonoid?

Ciekawe, ale DT było SPECJALNIE zbugowane i XiaO nie miał zamiaru go odbugowywac..

Opublikowano

Serwer jest godny uwagi tylko ze team ma pecha i tyle :> Byl by perfekt gdyby nie te bug z biologiem to zniecheca strasznie a ze teczowe dropia slabo to bardzo dobrze :> A na dzieci is nie ma co patrzec niech utrzymuja serwer :>

Opublikowano

Ok narazie serwer to jedno wielkie gowno na 93 exp dolatuje mi do 100% i cofa sie i mam na minusie 200kk i tak w kolo bym mial juz 96 ale cofa co chwile poki tego nie naprawia to nie ma po co wchodzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...