Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onyxia [Pl][Dedyk]

Vitron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yebany MrGreen niech wywali pajaca, tylko się szwenda, niech usunie te itemki a nie cofki, zrobiłem 2 postaci, full eq skile .!

• Odpowiedzi 403
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknięta bo cała nasza gildia przechodzi na inny serwer.

Nie polecam szczerze tego serwa. Byłem TGM przez kilka dni i tylko ja tam harowałem oni się bawili z Navicatem i rozdawali EQ..

sygnae.png

Opublikowano

Serwer pro Do Czasu aż MrGreen dorwał sie do GM'a rozjebał serwer całkowicie dawał EQ z Navicata swoim kolegom

Moim zdaniem takiego człowieka powinni dac gdzieś na leczenie do Psychiatryka. Kto gra na servie Oto jego GG: 1061659 możecie mu podziękowac za Server Off cofki Itp

Pozdrawian Pro Najlepszą Wykurwistą Gildie :: SapereAude

d2da80712fb796c7.jpg

Opublikowano

Raczej tu dziekujcie:) 916181

Tak tak... A pro elo melo gildia YakuzZa ? Jestem pewien na 90 % ze to Twoje friendsy i nie gadaj głupot.

Dużo ludzi miało eq z navi i tego nie ukryjesz

Opublikowano

Tak obecnie czekam na Endoriana i także go "testuje" bo chwilowo to wychodzą same lipne serwery, a On zapowiada się świetnie. A dziś mnie jeszcze ban spotkał na evonisie za "obraza moderatora i serwera" ;]

Sul może powiedz jeszcze który z YakuzZy Ci taką propozycje złożył ...

Była to postać z pierwszym lvl'em o ile się nie mylę ^^

A gdzie moje yang;]

Opublikowano

Do Zniwiarka

To Tobie nalezą się podziękowania a nie komuś...

To Ty jesteś GA i Ty odpowiadasz za bezpieczeństwo serwera!

Jeśli dajesz komuś passy do bazy MySQL świadczy to o Twojej bezwzględnej głupocie

Może i ktoś rozdawał eq robione przez bazę danych ale na pewno musiał znać passy które Ty pewnie udostępniałeś każdemu "GMowi"

Tyle mam do powiedzenia.

PS: Czy ktoś potrafiby mi powiedzieć w dniach ile ten serwer był online?

Opublikowano

to kolejny serwer typu yitian, gdzie gm rozdaja itemy z navi za pln, tam tez tak bylo i nie radze grac na takim gownie:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

wydaje mi się że w newsach na stronie serwa powinna widnieć informacja" Serwer offline na zawsze. Dziękujemy wam drodzy gracze za wasze pieniądze z IS i stracony czas na serwerze

Opublikowano

to nie ja narobilem sobie eq i powyrzucalem w m1.

Nie mogliscie przezyc ze zabralem wam eq z anvi i juz nie byliscie PrO elo elo?

NIe mam zamiaru dyskutowac z ludzmi ktorzy nie wiedza dobrze jak sie nazywaja:)

PS. korepspo wspolczuje twoim rodzicom bo naprawde maja skurwysyna w domu ^^

kultury

Opublikowano

Drogi adminie.

Dla Ciebie to jest żenujące??!! Nawet to że zarobiłeś sobie kasę na naiwnych ludziach?!

A co my mamy powiedzieć? My gracze który straciliśmy swój czas na tym marnym g...?

Sam sobie na to pytanie odpowiedz nie pisz tutaj już nic..

PS: No cóż trzeba było raporcik wysłać (po twoim zachowaniu wiadomo już że jesteś dzieciakiem umiejącym tylko obrażać)

Opublikowano

to nie ja narobilem sobie eq i powyrzucalem w m1.

Nie mogliscie przezyc ze zabralem wam eq z anvi i juz nie byliscie PrO elo elo?

NIe mam zamiaru dyskutowac z ludzmi ktorzy nie wiedza dobrze jak sie nazywaja:)

PS. korepspo wspolczuje twoim rodzicom bo naprawde maja skurwysyna w domu ^^

HAHAHAHHH---- boli cie poprostu, że rozjebaliśmy ci tzn. wam ten serwer, i teraz jestes wkurwiony, że bedziesz miał lipe u sponsora i u XiaO.

Opublikowano

Green... słuchaj pajacu ^^ Po pierwsze powinieneś bana za wyzywanie Adama od skur****

Po 2 ... Nic nam nie zabierałeś bo my praktycznie nic nie mieliśmy do pvp z navi. Tylko ten marny fms.

Po 3... Jesteś zdenerwowany bo rozwaliliśmy serwer zdeka i powiedzieliśmy Ci co o Tobie myślimy.

@AaAaAaA i Gildia YakuzZa bez Twojej pomocy navi była by NICZYM ! Bo takich leszczy to ja na śniadanie zjadam

Opublikowano

Green... słuchaj pajacu ^^ Po pierwsze powinieneś bana za wyzywanie Adama od skur****

Po 2 ... Nic nam nie zabierałeś bo my praktycznie nic nie mieliśmy do pvp z navi. Tylko ten marny fms.

Po 3... Jesteś zdenerwowany bo rozwaliliśmy serwer zdeka i powiedzieliśmy Ci co o Tobie myślimy.

@AaAaAaA i Gildia YakuzZa bez Twojej pomocy navi była by NICZYM ! Bo takich leszczy to ja na śniadanie zjadam

smacznego

Fountain_booty_cooldown.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...