Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam podobny problem z s4. Wpisuje passy i klikam start, lecz nic sie nie dzieje. Tak jakby tylko sie strona odświeżała. Nawet nie moge sie recznie zalogowac przez przeglarke tego bota. Hmmm może coś źle robie ? Proszę o pomoc :D

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
uzupełniając dane zostawia serwer 1

Zmienia atrybut action formularza (my idea, my code). Są na niebie i ziemi rzeczy...

Jest/Będzie możliwość by bot działał na 2 serwerach (np. s3 i s4) w jednym czasie trenując różne statystki?

Odpal dwa boty na raz? :}

- - - - - -

I na co ten bug report, jak kod ma może tysiąc linijek i wszystko jesteś w stanie wlasnoręcznie wyśledzić...? oO

Przede wszystkim loguje się co dziesięć sekund (logowanie jest w głównej pętli :faceshot:) i dopóki tego nie pozałatwiasz, wciąż nie będzie prawidłowo działał.

@edit:

Dokładnie 1000. Najsss :D

W nastepnej wersji chcę widzieć 1024 :] ]]]

@edit2:

Konkretniej:

Użytkownik klika Start / Stop. I nic się nie dzieje (bo nic nie widzi). Co jeśli kliknie jeszcze raz? Potem wkurza się, że nie działa, bo sam jest na tyle głupi, że klika dwa razy (są tacy użytkownicy; w ogóle bez użytkowników developing bylby znacznie lepszym zajęciem).

Przydałoby się jakieś maluczki READ_ONLY edit, w którym na zielono wypisywane bylyby akcje przeprowadzone z powodzeniem, na czerwono błędy. Czy cuś. Jakiś komunikat, że próbuje się logować.

Użytkownik klika Start / Stop. Zmiennie się zmieniają (funkcja Start()).

Bot najpierw próbuje trenować, a dopiero potem próbuje się zalogować ==__==

(zakładajac, że zostało 'kliknięte' dokładnie w momencie Sleep(100). Bo mogło zostać kliknięte w dowolnym innym momencie, i wcześniej jeszcze spróbuje iść do banku, do pracy, odpocząć, czy bóg wie co jeszcze )

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano
I na co ten bug report, jak kod ma może tysiąc linijek i wszystko jesteś w stanie wlasnoręcznie wyśledzić...? oO

Ludzie mi raczej przysyłają problemy, że bot się nie włącza itp.

Ciekawy pomysł z tym readonly - skoro zrobię to to już bez problemu zrobię pliki logu.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Bot trenuje daną statystykę, dopóki proporcjonalnie się nie zrówna z innymi - proste.

roomy.png

Opublikowano

Nie zrobili wielkiego utrudnienia - jedyny problem to czas, a raczej jego brak. No i problem może być z trenowaniem ataku (o ile nie poprawią bugu, że nazwa się nie wyświetla).

Więc oczekujcie w pokoju (zrobię to w piątek - no może jutro) :)

roomy.png

Opublikowano

Cze :P a moze to miec jakies znaczenie ze mi IE nie chce dzialac? Bo nie wiem cos mi nie pali xDD i wgl jak teraz otwieram pokaz przegladarke to mi nie chce chodzic :/

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

siema ! panowie a jak ustawic bota zeby mi w tym samym czasie trenowal dwie satystyki naraz <atak> zeby w tym samym czasie. co dokladnie wpisac ?? bo daje zeby trenowalo co 1 s a druga statystyke wlacza po 30 sekunadach no i redukawnie zmeczenia mam usatwione na 120s

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie dziala mi internet explorer ;/ pokazuje mi ze nie mozna wyswietlic strony KAZDEJ a firefox i opera dzialaja da sie to jakod na mozille przerobic?? net i reszta dziala tylkko nie ie HHHEELLLPPP

33518.jpg

5512.jpg

9551.jpg

34301.png

Opublikowano

a jak ustawic bota zeby mi w tym samym czasie trenowal dwie satystyki naraz <atak> zeby w tym samym czasie. co dokladnie wpisac ?? bo daje zeby trenowalo co 1 s a druga statystyke wlacza po 30 sekunadach no i redukawnie zmeczenia mam usatwione na 120s

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ustaw trenowanie na 30 s a redukcje na 55 s

btw

kurw.. wziolem z banku 500 akcji wchodze na bota a tu niedziala lipa :D

hehe

i sie pojdzie walic wszystko :)

Opublikowano

A dałoby radę czytac ze zrozumieniem?

Jest napisane, że na razie bot nie działa, bo zmienili system trenowania... wystarczyło przeczytać...

Akcje z banku bierze się w ustawieniach > Urlop o ile sie nie myle

kot.jpg
Opublikowano

Wyszła nowa wersja - dla już posiadających bota wystarczy kliknąć sprawdź aktualizacje.

Zaraz dodam linki do downloadu.

@dodałem - strawiajcie :)

roomy.png

Opublikowano

ja sprawdzilemi i nibu hula ale debuguje mi co chwile'/,. ej jak trenowac na dwa konta <s5 i s4> dwie inne statstyki?? wiem ze trzba skopiowac do innego folderu i skopiowalem ale jak wlaczam z drugie folderu to ten pierwszy bot znika i pojawika sie drugi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

debuguje co chwile;/ jak odpalic dwa boty naraz aby trenowaly na dwoch innych serwach?? wiem ze trzeba skopiowac do innego folderu i odpalic ale jak wlaczam drugiego to ten drugi zatspuje pierwszego bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ta nowa wersja co chwile debuguje( co 20 sec) mozliwe ze dlatego ze mam ja w tym samym folderze co wersje 0.0.4.0?? taki blad mi wyskakuje line 9605 (file "C:/documents and seting/TITEK/Moje dokumenty/Pobieranie FT Bot v0.0.3.1.exe) Error: Subscript used with non array variable

!! sorki ze tak co chwile pisze posty ale nie wiem coj est grane z tym botem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...