Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Footballteam Bot

tk371

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem... Pobrałem nową wersje i pokazuje mi się takie coś:hehne.jpg

ANTY VIR- OFF

w pop. wer. było podobnie tylko nie zaraz po włączeniu, tylko po jakimś czasie.

PROSZĘ O POMOC

miłosz

Opublikowano

Wybierz na nowo serwer.

Program antywirusowy możesz włączyć - no chyba, że trąbi Ci o VBS.Agent!IK. Przyznaję - mam tym zainfekowanego kompa - ale co tu robić. Czekam na szczepionkę.

Nowa wersja wyszła v0.0.2.2 - wprowadza zapis praktycznie wszystkiego z ostatniej sesji.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Witam mam problem otóż wczoraj bocik normalnie śmigał a dzisiaj rano włączyłem daje start wytrenowało tak z 13Um i stoi w miejscu nie trenuje. Co mam zrobic ??

Pomocy ! Jeśli ktoś pomoże oczywiście +

Wyjaśnione !

Panek

kombinat22ea.gif

Opublikowano

jak mam wybrac na nowo serw, bo nie kapuje..

No rozwiń listę i wybierz serwer. Wprowadzono nowe nazwy więc ma być sam numerek - bez tego "Serwer" przed numerem.

@Down: przecież napisał "Wyjaśnione !"

roomy.png

Opublikowano

Witam mam problem otóż wczoraj bocik normalnie śmigał a dzisiaj rano włączyłem daje start wytrenowało tak z 13Um i stoi w miejscu nie trenuje. Co mam zrobic ??

Pomocy ! Jeśli ktoś pomoże oczywiście +

Wyjaśnione !

nowa wersja moze ?

@Up Zedytował to po moim napisie

Opublikowano
Trojan-Downloader.VBS.Agent.cm

Trojan ten pobiera inne pliki za pośrednictwem Internetu i uruchamia je w celu wykonania na zaatakowanej maszynie bez wiedzy czy zgody użytkownika. Ma rozmiar 2 783 bajtów. Powstał w języku programowania Visual Basic Script.

Mógłbyś to usunąć, ale póki co bot działa.. Niestety muszę mieć wyłączonego Nortona bo inaczej usuwa bota.

Jeżeli nie będzie żadnych komplikacji to z czystym sumieniem mogę powiedzieć "Dobra Robota!"

Opublikowano

Cześć.próbowałem odpalić bota wszystko cacy tyle ze jak naciskam pokaz/ukryj przegladarke bot nie loguje sie chociaz mam podane passy :)z góry dzieki

Opublikowano

Mógłbyś to usunąć, ale póki co bot działa.. Niestety muszę mieć wyłączonego Nortona bo inaczej usuwa bota.

Jeżeli nie będzie żadnych komplikacji to z czystym sumieniem mogę powiedzieć "Dobra Robota!"

Ale jak ja to usunę? Jedyna rada to format całego kompa, a mam na nim zbyt cenne rzeczy :/

Jeśli chciałby to ktoś na czysto skompilować to proszę bardzo - wrzucę to jako link główny :) Source zresztą macie to wystarczy wejść w jakiegoś tutka pt. "Jak zainstalować AutoIT" i skompilować to u siebie.

Chociaż przed chwilą skompilowałem inny program nie korzystający aktualizacji i nie wykryto żadnych wirusów. Więc to na pewno przez funkcję aktualizacji wirusy są błędnie wykrywane

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9a0644ab0d214ee36446dc7d02cce07a67f8b174a19671220531039bf28f738a-1296486714

Jestem czysty xD

@Terri Mix: Nie musisz tego naciskać - to jest tylko taki bajer :) - ale to dziwne, że Ci się nie loguje. I nie wyskakuje żaden błąd itp?

roomy.png

Opublikowano

yyy... sprawdzałem przed chwilką - działa.

Ale to znaczy, że "statystycznie" jest klikane myszą w napis, a nie w link "Bot" - zmienię to ^^

roomy.png

Opublikowano

No z gruntu rzeczy biorąc to powinna działać nawet pierwsza wersja - ale zachęcam aktualizować, gdyż są wprowadzane innowacje.

Akurat można zaktualizować od wersji 0.0.0.1 do 0.0.2.0 - dalej jest taka "przerwa" i należy ściągnąć wersję minimalnie 0.0.2.1, aby móc aktualizować.

roomy.png

Opublikowano

Nie wiem... Pobrałem nową wersje i pokazuje mi się takie coś:hehne.jpg

ANTY VIR- OFF

w pop. wer. było podobnie tylko nie zaraz po włączeniu, tylko po jakimś czasie.

PROSZĘ O POMOC

Czasami też mam taki błąd, nie wiem skąd on się bierze..

Jedynie co to mogę się domyślać że masz ustawione 2 rzeczy na 10 sekund i to może się "zżerać" ze sobą co powoduje błąd..

To tylko moje domysły.

Nawiązując do tematu, należą się wielkie podziękowania dla twórcy bota za zrobienie go jak i za udostępnienie nam wszystkim :)

Teraz mogę spokojnie 500 pkt akcji dziennie robić, a i pkt premium jak i KK wpadają jak szalone.

Opublikowano

mam jeszcze pytanko takie czy ten bot jest raczej bezpieczny czy raczej admini wykryją i ban?

Hmm nie wiem - na bana jeszcze nikt się nie skarżył. Zresztą data powstania tego tematu to data powstania bota - więc zobacz, że zbyt długo on nie istnieje :)

@tobikk: bot wywala błędy tylko podczas treningu - strona treningów automatycznie odświeża się co jakiś czas, a błąd wywala funkcja łapiąca informacje ze strony do status bara - bot ma co prawda funkcję, która w pewnym sensie zapobiega wywalaniu błędów, ale jednak ma zbyt duży odstęp czasu pomiędzy swoimi wykonaniami (aby zbytnio nie obciążać komputera). Więc nie wiem, czy to się sprawdzi, ale mogę zwiększyć odstęp funkcji aktualizacji naszego info, o której pisałem wcześniej. Teoretycznie częstotliwość wywalania błędów powinna być mniejsza, ale dane będą mniej aktualne. Jest jeszcze opcja, abym zmniejszył odstęp funkcji sprawdzania błędów - no ale też pisałem, obciążenie procka... więc wybierzcie - czy chcecie mieć tą "innowację", czy nie :)

roomy.png

Opublikowano

Dałoby :)

W weekend zobaczę, co da się zrobić.

Na takie podpowiedzi liczyłem :)

roomy.png

Opublikowano

Mam problem włączam bocika klikam start i wyskakuje błąd i ze nie mozna wyswietlic witryny web o co kaman

Subscript used with non-Array variable

Opublikowano

Wiem ze to nie da rady napewno i nic nie ma wspolnego z treningiem ale daloby rade zrobic cos takiego ze wchodzi do fabryki na aukcje pózniej szuka lub jakos wykrywa po napisach np.+2850 Atak bardzo szybko klika kup aha ale zawsze byl by na ostatniej stronie bo tam sa dodawane itemy. daloby rade cos takiego zrobic? ja tu mówie o osobnym bocie

Opublikowano

Wiem ze to nie da rady napewno i nic nie ma wspolnego z treningiem ale daloby rade zrobic cos takiego ze wchodzi do fabryki na aukcje pózniej szuka lub jakos wykrywa po napisach np.+2850 Atak bardzo szybko klika kup aha ale zawsze byl by na ostatniej stronie bo tam sa dodawane itemy. daloby rade cos takiego zrobic? ja tu mówie o osobnym bocie

Dałoby (coś podobnego), ale czy komuś się chce robić bota dla jednej osoby za darmo? Zapraszam do działu AutoIT - dam powinieneś dostać albo ochrzan za lenistwo, ale wskazówki jak to zrobić.

Mam problem włączam bocika klikam start i wyskakuje błąd i ze nie mozna wyswietlic witryny web o co kaman

Subscript used with non-Array variable

No cóż przeciążenie jakieś miałeś zapewne. No chyba, że tak jest za każdym razem to po-odznaczaj funkcje i zaznaczaj je po zalogowaniu.

@EDIT: Wyszła nowa wersja z nową funkcją - pomysł pyciaka

roomy.png

Opublikowano

tk nie tylko dla mnie dobrze wiesz ze niektorzy dobre itemy wystawiaja na aukcje a to jest bardzo pozyteczny bot i bardzo duzo ludzi by z tego korzystalo a nawet jak bys zrobil to zaplacil bym za to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...