Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: Plecakofil

Dlaczego chcesz zagrać: Posiadam oryginalnego minecrafta, w MC gram już łącznie ponad 4 miesiące. Jestem rozgarnięty, buduję rozważnie i nigdy nie wprowadzam na serwer bajzlu - chcę pograć wspólnie, integrować się z Wami i krótko mówiąc - bawić się. Wspólna rozrywka, wspólna zabawa, wspólnie dobrze spędzony czas.

Opublikowano

dodani.. uff

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Nick w grze: turbo300x

Dlaczego chcesz zagrać: Znudziła mi się gra w single player, chciałbym pograć z ludzmi, a nie z sztuczną inteligencją co oferują niektóre mody. Posiadam kulturę i jestem ogarnięty.

x

Opublikowano

Nick: CombatArms

Dlaczego?: Ponieważ fajny server i mili ludzie^^

dópa!

Opublikowano

Nick: Longerr

Dlaczego chcesz zagrać?: POniewarz moj kolega polecił mi tę gre,chcę pograć z przyjaciułmi

Opublikowano

Nick w grze:

Kuci

Dlaczego chcesz zagrać:

Po prostu widać, że serwerem nie zajmuje się 11 latek lub inna obojętna osoba której wogóle nie zależy na graczach. Gra w MineCraft daje mi trochę rozrywki w wolnym czasie, dla tego właśnie chciał bym wybrać ten jedyny dobry serwer na którym miło, długo będę mógł spędzić wolny czas.

Opublikowano

Nick w grze: kondziolek

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chciałbym sprubować gry w multiplayer, poznać nowych i miłych ludzi w grze, i bardzo lubie waszą strone.

Opublikowano

Nick : MrMatiegus

Dlaczego chcę grać ? - Pełno moich kumpli gra na tym serwie ;D , a poza tym to singiel się znudził...

78c9c25d6e4582c7d4918888b5047191.png

Zbieram "+" , a nie "-".

24382.jpg

24224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...