Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:AllLooYou

Dlaczego Chce grać:Chcialem zagrac z kims bo single player troche sie mi znudzil

Opublikowano

hehe zauywazylem ze czas na forum nie jest o 1h+ hehe czyli 20 jest a powinna byc 21

Opublikowano

Nick w Grze: N3wst33R

Chcę zagrać z tego powodu że SP jest troche nudne jęsli się samemu gra, a wiem to że na MP jest fajna atmosfera, a poza mpc to zaufana domena więc myśle że spodoba mi się serwer

Opublikowano

Nick w grze: ForFree

Dlaczego chcesz zagrać:Lubie grać multiplayer podobają mi się takie serwery mam wiele ciekawych pomysłów

WINIENIU MOICH KOLEGÓW

Nick w grze: rafa

Dlaczego chcesz zagrać:jestem ogarniętym człowiekiem lubię nowe wyzwania DŁUGO czekałem na ten serwer

Nick w grze: 3sVs

Dlaczego chcesz zagrać: długo czekałem na ten serwer i bardzo chciałbym zagrać mam wiele pomysłów i lubię budować epickie rzeczy

I PRZEPRASZAM Z TO ŻE PODAJE WIĘCEJ NIŻ JEDNEGO GRACZA

Opublikowano

Nick: asdf

Dlaczego chcesz zagrać: Do tej pory grałem w FPS'y i trochę w Metina, lecz chciałbym spróbować zagrać w Minecrafta.

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Nick: Afrobatman

Dlaczego chce zagrać: Ponieważ sądzę że to będzie jeden z lepszych serwerów, grałem też na paru dobrych ale są już pozamykane i mam nadzieje że ten będzie następny.

z

Opublikowano

nick:Dimdus

dlaczego chce zagrać??Bo na single nuda jak nie wiem. I szkoda by na tym serwerze nie zagrać

Opublikowano

Nick w grze: Rastaman151

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać, ponieważ spodobała mi się ta gra i bardzo lubię w nią grać. Tak samemu się głupio gra, ponieważ nie ma się do kogo odezwać, a ja chciałbym pograć teraz z wami i nawiązać nowe znajomości i umiejętności co do tej gry. Jestem miły i użyteczny.

Opublikowano

Nick: arek6094pl

Dlaczego chce zagrac? bo do tej pory nie znalazlem fajnego srevera na stronce multi player trefnie a na single nudy a ten server sie zapowiada fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...