Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dazon

Dlaczego chcę zagrac?:Chciałbym poznać pomysły innych osób,serwer jest ogarnięty,znudziło mnie granie na serverach hamachi które padają po 2 dniach.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodani

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Nick w grze: Pearl0

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ chciałbym odkryć przygodę na nowym lądzie, zbudować własny dom, zapoznać się z graczami oraz wyśmienicie się przy tym bawić.

Opublikowano

Nick w grze: Lolattack

Dlaczego chcesz zagrać? Chcem po prostu oderwac sie od innych gierek po prostu czlowiek chce pograc czasem w takie gry z taka grafika maja to cos w sobie

czyz nie mam racji ? :> A tak na marginesie nie mam juz w co grac all sie znudzilo ;p a ta gra widze ma duzo zalet

Opublikowano

Nick w grze:Roniak

Dlaczego chcesz zagrać? Ponieważ szukam już od dawna serwera na którym bym mógł sobie dobrze pograć , single jest trochę już nudny chciałbym pograć z ludźmi .

Opublikowano

Hej mam taki problem. Wiem że zły temat ale tu duzo ludu zagląda więc mam wpisać /register <hasło> a niewiem co kliknąć żeby mieć pole do wpisywania..

Pomocy!!

Opublikowano

Nick w grze: xcoom

Dlaczego chcesz zagrać: Chciałbym zagrać na tym serwerze ponieważ słyszałem że Minecraft to dość ciekawa gra i chciałbym spróbować. Chcę zacząć moją przygodę z Polskim serwerem, aby w razie czego uzyskać pomoc od innego gracza.

Opublikowano

Nick w grze: Sqizsqad

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę zobaczyć jak się gra na multiplayerze bo wcześniej grałem tylko na singlu.

Mimo, że to koniec

Niech płonie zapalniczki płomień

Niech każdy człowiek to wie

Że wypływa od nas ogień

3bf21a6ceffba1da8070e42c78e20a1b.gif

Opublikowano

Nick w grze: PaFFci0

Dlaczego chcesz zagrać: Mam dużo wolnego czasu i chciałbym pograć na stabilnym, ogarniętym serwerze

Opublikowano

nick w grze: vampire_forever

dlaczego chcesz grać?: znudził mi się single player zawsze wolałem grać z innymi ludźmi

jestem pomysłowy więc myślę że się przydam

to tyle

pozdrawiam Vampire

Opublikowano

Nick: supriC

Dlaczego? Ponieważ nie znam żadnego innego dobrego serwera MC a lubię jak każdy pograć z fajnymi ludźmi.

Opublikowano

Nick w grze : Danone10000

Dlaczego chcę zagrać : Jestem doświadczonym graczem , nudzi mi się i szukam dobrego serwera .

Opublikowano

Nick: Kubara0000

Dlaczego chcę zagrać: Jakiś głupek któremu nie chciało się składać podania zarejestrował się na moim innym nicku który był już dodany na white list i teraz nie mogę grać więc proszę o przyjęcie do white list tego nicku

26886_902.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...