Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze Piterex

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam serwera z miłą atmosferą i żeby był "system płatniczy" i słyszałem od kolegi że server jest godny uwagi

KTOŚ MI UKRADŁ NICK NIE MOGE SIE ZALOGOWAĆ...

76561198032469690.png
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: MaXvell

Dlaczego: Ponieważ uwielbiam Minecrafta a single już mi się troche znudził.

2ec207o.png

Jak pomogłem daj +. To nic nie kosztuje, a jak motywuje ;)

(O_o) (o_O)

Opublikowano

Nick: kuba_2507

Dlaczego chciałbym tu grać: słyszałem od kolegi że bardzo dobry server i chciałbym go wypróbować oraz nudzi mi się gra na singlu

Opublikowano

Nick w grze: kucharz30

dlaczego chcę zagrać: ponieważ jestem doświadczonym graczem minecraft gram od 1 roku nie niszcze nie kradne jestem kreatywny

Opublikowano

Nick w grze: Lolattack

Dlaczego chcesz zagrać: poniewaz ta gra podoba mi sie nie jest tak nudna jak reszta gier

i nie lvluje sie tylko sie chodzi zbiera czegos takiego bylo mi trzeba

Opublikowano

Nick w grze: Kanciastoporty

Dlaczego chcę zagrać: Gram w singla 3 miesiące, chcę spróbować czegoś nowego. Podobno multi jest wspaniałe, a więc czemu by nie spróbować. Z tego co wiem, jest to bardzo dobry serwer. Jestem kreatywny, uczciwy. Nie kradnę, nie niszczę.

Opublikowano

Witam

Nick:Vadness

Dlaczego: poniewaz gralem na singlu dosyc mi szlo ale nudzi mnie granie samemu :/

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

nick: wumko

Dlaczego?

Otóż chciałbym zagospodarować część mojego czasu, który uważam, że jest niezagospodarowany. Również chcę dodać, że od pewnego czasu gram w minecraft'a w trybie singleplayer i przyznaję - gra mnie wciągnęła. Grałem również w trybie multi, jednakże poziom reprezentowany na nich odbiegał bardzo od przyzwoitości. Z tego co czytałem serwer jest przyzwoity, nie przesycony dodatkami, oraz polecany przez wielu graczy. Dlatego chciałbym sam się rozerwać się grając w minecraft'a na waszym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...