Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick kacelek2

Dlaczego? to najlepszy serwer jaki na razie znam chcialbym sobie pograc na tym serwerze bo aktualnie nudzi mi sie i nie mam co robic

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Nick : MJ Bądź Matero

Dlaczego chce grać ? Ponieważ chciałbym tu zagrać i kolega mi powiedział , że jest to bardzo dobry serwer i chce zagrać z innymi graczami

Opublikowano

Nick w grze: ZerV

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem tu na innym nicku, teraz kupilem orginala i chce grac na orginalu ;>

edytowane przez rumuna

Opublikowano

Nick w grze: Naccon

Dlaczego chcesz zagrać: Nigdy nie grałem w multiplayer minecrafta ale chcę spróbować, a ten serwer wydaje się być cool

Opublikowano

Nick: Tojteusz

Dlaczego: To jest bardzo proste ponieważ wasz serwer jak widać jest bardzo dobry, a mam zamiar po rozkręceniu się wraz z innymi użytkownikami stworzyć jeden fajny duży projekt ale o tym kiedyś pogadamy. Na pewno nie będę przeszkadzał, a zapewne pomagał.

Z góry dziękuję za przyjęcie bądź odmowę bo to też zrozumiem.

Opublikowano

Nick : LeoMessi

Grałem już na serwie jeszcze jak była beta ale widzę , że wl jest z resetowana więc chciałbym jeszcze zagrać od nowa

940messi.png
Opublikowano

Witam, to mój pierwszy post na MPC, i od razu wyjeżdżam z prośbą ;p no cóż, chciałbym zagrać na waszym serverze, po opiniach sądzę, że to coś dla mnie i chciałbym spróbować czegoś nowego, tak więc jeśli można czekam na wpis na WL ;]

nick: Pixel

Opublikowano

Nick : TheBestPLGaa

Dlaczego chce zagrac: po 1 : W trybie single player osiągnełem wiele i już sie nudze. A po 2 : lubie grac na pomyslowo zrobionych serwerach:)

Opublikowano

nick w grze: kuxer

dlaczego chce tu grac:bo z opini przyjaciol jest super i ja terz jestem dobry nic nie niszcze ani niekradne

poprostu hce tu grac bo moim zdaniem bedzie piękni prosze o dodanie mojego nicku kuxer do white listy

Opublikowano

Nick : Kariusz

Dlaczego chcę zagrać ?

Proste szukam normalnych ludzi w internecie bo dookoła mnie są same ćpuny ,palacze i idioci. mimo ,że mam 16 lat .

ZbIeRaM --- :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...