Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze:Bobek

Dlaczego chcesz zagrac:Aktualnie nie mam co robić ;d a ten serwer wydaje sie fajny.

10 Postów V

20 Postów V

50 Postów X

100 Postów X

150 Postów X

200 Postów X

250 Postów X

Daj ----

Opublikowano

Nick: Qsek

Dlaczego chcesz zagrac: Grałem już na mpcforum, bardzo mi sie spodobał, ale jak siegam pamiecią to upadł.

Opublikowano

Nick w grze: Prorok

Dlaczego chcesz zagrać: Bardzo lubię budować, mam dużo pomysłów. I raczej nikomu nie będę przeszkadzać, bo jestem koleżeński i mogę pomóc jeśli tylko dam radę.

minecraftz.png

Opublikowano

Nick w grze: MasterEvil

Dlaczego chcesz zagrać: Jak na razie chcę sprawdzić czy będą lagi bo jak wbijałem na all hamachi to lagi prze okropne, a jak nie będzie lagów to pogram z nuudów ;P

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Nick w grze: Wymax

Dlaczego chcesz zagrać: Minecraft wymiata ^^ tylko samemu się trochę nudzi grać poza tym nie mam nic innego co mogło by mnie wciągnąć.

Opublikowano

Nick w grze: Kador

Dlaczego chcesz zagrać: Gdyż aktualnie żaden z innych serwerów mi nie odpowiada, chce zagrać z ludźmi myślącymi.

Opublikowano

Dodali byście jeszcze kumpla

Nick: Spreqq

Dlaczego chce grać: Ponieważ umie grać w minecrafta i chce pograć z kolegami

Mile widziane Plusy +

Opublikowano

Nick: NextKiller

Dlaczego chce grać: Bo grałem na wielu serverach, które padały po kilku dniach, teraz chce spróbować na tym servie i mam nadzieje, że będzie mi się miło grało.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

to dla kolegów

nick: tabadacador

dlaczego chce zagrać: w miare obeznany z minecraftem. Zawsze stosuje sie do zasad, więc nie będzie z nim problemów

nick: dart

dlaczego chce zagrać:nie gra długo w minecrafta ale jest już w nim dobry. tak jak tabadacador stosuje się do zasad

Opublikowano

nick : Di4bel

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

Prosze o to zebym proglal bo znudzil mi sie singel player

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

Prosze o to zebym pogral bo znudzil mi sie singiel player

Opublikowano

Prosze o to zebym pogral bo znudzil mi sie singiel player

Opublikowano

Nick: ExoticMan

Dlaczego: Serwer, na którym grałem zaczyna podupadać, często siedzę na nim sam, a tutaj wiem, że zawsze mogę z kimś pogadać. Poza tym polecił mi go kuzyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...