Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: Mitrox

Mam nadzieję że to spoko serwer bez noob..... chcę sobie tylko pobudować ok dzięki:d

beznazwy239.png

Opublikowano

Nick w grze: Bajt

Dlaczego: Bo single mi już się znudził, uwielbiam Minecrafta i nie mogę znaleźć żadnego dobrego serwa

Opublikowano

Nick w grze: kwadrat jeżeli zajęte to: hordej

Dlaczego chce zagrać: Ponieważ multiplayer to multiplayer. Nie ma to jak pograć z ludźmi i to jeszcze z MPC forum :] Chciałbym się pochwalić moimi pomysłami, budowlami itp. ^^ Na MPC forum jestem już od dłuższego czasu i wiem że wszystkiego typu servy, cheaty, programy itp. są bardzo dobre i warte uwagi

snikersproject1.png
Opublikowano

Nick: Xero

Dlaczego chcę zagrać?: na singlu jest bardzo nudno, czuję się samotnie! I lubię budować. A jaka przyjemność, gdy ktoś chwali twą budowlę...

Double post, bardzo przepraszam. Można usunąć ten na górze.

Opublikowano

Nick : dawidoff222

Dlaczego Chce grać : Ponieważ chciałbym zagrać pierwszy raz mulitplayer.

btw. Pisze z tego konta, ale robie to dla kolegi..

Opublikowano

Nick MieszamNogamiBigos

Dlaczego Ponieważ bardzo chcę pograć na tym serwerze słyszałem że jest on dobry. TO już moje 2 podanie ponieważ pierwsze zostało akceptowane ale ktoś zarejestrował się pod moim nickiem i nie mogę grać

Opublikowano

Nick w grze: kaszub

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem w MC na single player. Chciałbym teraz spróbować gry przez internet. Widzę, że serwer dobrze prosperuje, dlatego chciałbym zagrać tutaj. Zapoznałem się już z wszelakimi poradnikami na temat serwera, jak i gry. Czekam na rozpatrzenie.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Nick w grze: Fleszu

Dlaczego chcesz zagrać: Gra tu moj kolega i mowil ze spoko serw wiec czemu by nie pograc ? ;p

Opublikowano

Nick w grze: Kratos01

Dlaczego chcesz zagrać: Single bawi do czasu, gdy człowiekowi w głowe puka minecraft'owy ludzik z napisem 'multiplayer'. Samotna gra jest o wiele nudniejsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...