Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: FleXer

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem już na wielu serwerach, chcę zobaczyć czy spodoba mi się gra z dużo większą ekipą ludzi niż zazwyczaj.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick :Teglos

Dlaczego : Ponieważ chciałem zagrać na jakimś fajnym i porządnym serwerze Minecraft od dawna a MPC bedzie strzałem w dziesiątke.

Opublikowano

Nick: Jaroczek

Dlaczego chce z wami grać ? To proste w końcu jest to oficjalny serwer MPCforum .

1. Napewno postoi on troche

2.na MPCforum są rozgarnięci ludzie z którymi można pogadać i się posmiać.

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Nick w grze: Avible

Dlaczego chcesz zagrać: Jestem graczem na my***ft.pl, czasem tam nie ma osób z którymi można ograć więc rozglądam się za serwerem zastępczym, nie jestem Grieferem, znam netykietę i dobrze buduję.

Opublikowano

E możecie Szybciej dodać

Ps SebastianxDx

chce tez zobaczyć jak gra się w multiplayer

reflinki w sygnie

Pomocnik
Opublikowano

Nick: skeater028

Dlaczego?: gram jakis czas w minecraft i chce sprobowac swoich sil w Multiplayer

Opublikowano

Nick w grze: Belvi

Dlaczego chcesz grać: Czuje, że będe mógł spędzać dobrze wolny czas grając na tym serwerze.

Opublikowano

Nick: Agrafek

Dlaczego chcesz grać?: Mój przyjaciel polecił mi ten server. Podobno są mili ludzie i dobrzy admini. Ponadto chciałbym pograć przez multi, ponieważ single mi się znudził.

Opublikowano

Nick w grze:kubazeus

Dlaczego chcesz zagrać: Przede wszystkim znudziło mi się na SP, więc postanowiłem zagrać na MP. Grałem (gram ale rzadko bo są nudne i nie mają trybu SURVIVAL) na różnych serwach takich jak np. umcumcmycraft,sherword czy jakos tak itp. . Lubie także miła atmosfere a duzo osób mówi że tak jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: GSik

Dlaczego chcesz zagrać?: paru kolegów poleciło mi Minecrafta, chciałem zagrać, a gdzie indziej jak nie na serwerze MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...