Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie, Gdzie jest to obiecane 15 ZM'kow na start ? ;]

Czyzby kolejne nie dotrzymanie słowa ?

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanie, Gdzie jest to obiecane 15 ZM'kow na start ? ;]

Czyzby kolejne nie dotrzymanie słowa ?

No to jak ci nic nie pasuje to po chuy jeszcze tutaj grasz?

Bo już cie nie rozumie.

Opublikowano

Tak samo Tenma miał oddać medale...wszystkim oddał lecz oczywiście mi nie..

tenma oddawal medale i pisal gdzie maja sie ludzie stawic nie bylo cie.. to czyja to ma byc wina nie miej donie go pretensji

DAJ +

Opublikowano

Osoby z teamu przeglądają temat więc mogli byc cos powiedziec na ten temat.

Nie zdziwie sie jak znowu poczekamy do jutra wieczorem .. ^^

Opublikowano

JA OD SAMEGO POCZATKU MIALEM WYJEBANE NA TEN SERVER I TYCH WYJEBANYCH ADMINISTRATOROW KTORZY ZRESZTA TEZ MAJA WYJEBANE NA SERVER

pozdro z .pl i chuj

Opublikowano

@Stuknięty- wyjdź, bo sobą nic nie reprezentujesz, nawet najniższego poziomu społecznego, zwanego potocznie patologią... Jednakże przyznam, że nick wybrałeś odpowiedni. Twoje docinki są bystre niczym woda w toalecie...

@topic- zaczynam się już denerwować. Exp jakby chciał a nie mógł (na 22 lvl jest mniejszy niż na PL, chociaż dalej ponoć przyspiesza). Poza tym drop pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że to naprawicie chłopaki.

Opublikowano

Toxic997- bystry too masz ryj bo waliles głową w sciane zeby wygladac teraz jak toxyczny jebak lesny

dawac minusy zbieram wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...