Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy nie macie się o co kłócic , tylko kto jest mądrzejszy/kto bardziej się zna na robieniu serwerów -_-.

@topic

Zapowiada się fajnie , ale czy taki będzie? - Przekonamy się.

Autorze , co rozumiesz pod słowami "Handlarze będą podstawieni pod 4fun , ale z odpowiednią ceną" (coś takiego)?

Myślę , że będzie to jeden z lepszych serwerów , które wyjdą , ale zobaczymy.

Póki co idę spac.

Bb ; d

Opublikowano

Może nawet jeśli zrobia zabezpieczenia to tylko chwilowe ale i w to watpie zastanow sie co piszesz jak na PL nieradza sobie z cheaterami to ty sobie poradzisz żałosne.Jedynie mozesz obiecac to co każdy że za przyłapanie kogoś na hakach dostanie bana i tyle.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Może nawet jeśli zrobia zabezpieczenia to tylko chwilowe ale i w to watpie zastanow sie co piszesz jak na PL nieradza sobie z cheaterami to ty sobie poradzisz żałosne.Jedynie mozesz obiecac to co każdy że za przyłapanie kogoś na hakach dostanie bana i tyle.

A co na PL są mistrzowie świata i okolic nad zabezpieczeniami?

Niesądze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Metin2 PL ma... wyrąbane na zabezpieczenia itd. Dla nich najważniejsze, że GM za DARMO banują - dość skutecznie noobków. Szkoda im dać kasę dla programistów - no bo po co? Interes przynosi zyski to nic nie ruszajmy!!

Opublikowano

Zabezpieczycie się od strony clienta i serwera a co z atakami ddos?

Wystarczy jakiś dzieciak i z ovh będzie puszczać pakiety na porcie 10gb.

CERWERY CSGO
Globalna elita wśród graczy :)

Opublikowano

Zabezpieczycie się od strony clienta i serwera a co z atakami ddos?

Wystarczy jakiś dzieciak i z ovh będzie puszczać pakiety na porcie 10gb.

W ovh przy próbach dajmy na to twoich ddosów na np Tiverie wyłączają twój serwer i nie otrzymujesz zwrotu pieniędzy .

Brak kreatywności.

Opublikowano

Wszelkie tego typu sprawy są przez nas szybko zgłaszane, a jeśli problem da się naprawić po stronie serwera - to oczywiście zablokujemy tego typu ataki.

Proszę nie zakładać z góry, że ktoś będzie chciał atakować, niszczyć itd. - choć wiem jakie zawistne polaczki są - nikt na to nic nie poradzi.

Opublikowano

No zapowiada się ciekawie , serwer godny uwagi , fajne nowe rzeczy wprowadzone i myślę , że nie będzie to klapa

jak inne serwery .

54585309939136444418.png

Opublikowano

W tym momencie możemy poinformować o beta testach serwera, które odbędą się na następujących warunkach:

- beta testy będą trwać 7 dni,

- zgłaszacie WSZYSTKIE błędy oraz propozycje,

- wśród najlepszych beta testerów wyłonimy 3 GMów,

- 20 najlepszych beta testerów otrzyma giga pakiety SM na start oficjalnego serwera.

Będziecie testowali wszystko - questy, kupowanie itemów, moby, drop... everything!!

Zgłoszenia będziecie pisali w specjalnym systemie. Każde zgłoszenie będzie nagrodzone.

Więcej informacji wkrótce.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Beta testy są zawsze bardzo dobrym rozwiązaniem usunięcia wszelkich błędów. Chcemy zrobić dopracowany, wręcz dopicowany serwer, aby nikt nam nie zarzucił, że serwer jest zrobiony na ot tak.

Opublikowano

@Up:

Dokładnie... Elcardia nie będzie twierdzą! Prędzej czy później ktoś złamie zabezpieczenia, których może wcale nie być..

sygnaturae.png

neveria_team.png

Opublikowano

Czyja wywołałem kłótnię? Ja wyraziłem swe zdanie, to ty mnie nazwałeś "dzieciaczkiem".

Chciałem Ci w jakiś sposób pomóc, aby nie powstał kolejny serwer, który upadnie przez luki w kilka dni, ale ty wolałeś mnie obrażać.

Zresztą nie ma co mówić, ja będę stał przy swoim zdaniu, a ty przy swoim. Zobaczymy jak serwer się pojawi.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Czyja wywołałem kłótnię? Ja wyraziłem swe zdanie, to ty mnie nazwałeś "dzieciaczkiem".

Chciałem Ci w jakiś sposób pomóc, aby nie powstał kolejny serwer, który upadnie przez luki w kilka dni, ale ty wolałeś mnie obrażać.

Zresztą nie ma co mówić, ja będę stał przy swoim zdaniu, a ty przy swoim. Zobaczymy jak serwer się pojawi.

Nie chciałeś pomóć - to tylko trollowskie tanie zagranie rodem z forów Onetu...

Opublikowano

wiem że data nie będzie podana ale

tak w przedziale 15 dniu chyba można to ustalić nie ?

tak mniej wiecej np. 1-15 lutego

Ciężko Wam dogodzić. Jak podają daty i nie wychodzą serwery na czas - macie pretensje. Nie podajemy dat - macie pretensje. Do wszystkiego macie pretensje - wieczne pretensje.

Po prostu poczekajcie na serwer, wstawimy prezentację i tyle. Bez zbędnego marketingu, obiecywanek i przekładania terminów o miesiąc dłużej.

Pozdrawiam.

Edit:

KmaerMod oraz DMGHack ?

Wątpię ;p

GF nie może się zabezpieczyć, a wy się zabezpieczycie ...

Kamer jest w naszym teamie - nie zrobi moda, a zwykły dzieciak nie doda go - bo nie będzie umiał rozkodować plików.

DMGHack w tym momencie po testach nie działał żaden. Będziemy testować jeszcze jedną wersję - prawdopodobnie działa, ale postaramy się ją zablokować.

Ponadto w każdej chwili po mapach będą biegać GM, Support czeka na SS, video itd. także proszę nie nie martwić - odwszawimy ten serwer dokładnie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...