Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja czekam aż się ośmieszycie tym, że ten serwer będzie niewypałem

Na razie największym niewypałem to jesteś Ty. A ośmieszyć to się Twoi rodzicie ośmieszyli w momencie twoich narodzin, pajacu.

Znów jakiś frajerek z konkurencyjnego forum, którego boli rozrastanie się konkurencji?

leszczu skończ prowokować trollu i zdejmij wary z nosa.

skończyłem z tobą...

nie przejmować się nim, zobaczcie jego posty. w każdym temacie pisze to samo.

pozdrawiam.

Opublikowano

Flynn ty tylko krytykować potrafisz? A co do Gore-Tex nie potrzebnie wyjeżdżasz z tekstami o rodzicach

33105549350374418522.png
Opublikowano

Flynn ty jesteś jakimś znawcą że się tak wypowiadasz? Zrób własny serwer i go dopracuj do końca... A twórcy Elcardi chcą dopracować wszystko do końca żeby istniał długo a nie wypuścić byle chłam żeby padł po 2 dniach

33105549350374418522.png
Opublikowano

znawca nie znawca... oczywiście pan gore-tex zaraz mnie zjedzie, bo cóż by potrafił innego zrobić...

po prostu znam możliwości ludzi, ocenić to można po kilku rzeczach... oczywiście szanowny gore-tex będzie próbował wszystko zakolorować, że wszystko będzie pięknie i ładnie, kolejny oszust dymacz

nie lubię jak ktoś wciska komuś kit

Opublikowano

Gore-Tex

Dobry jestes wczoraj napisales posta ze 'oficjalnej wersji brakuje jeszcze sporo rzeczy'

a dzis piszesz ze 'jestescie bluziotko'

to niezle postepy ^^ nie chce nic mowic ze serv nie wypal itp. zebys mnie nie zacza wyzywac ze mam jakis innych rodzicow czy cos

ale po co dawac zapowiedz servera z przed 4 mies. i pisac ciagle ze 'robimy robimy robimy' nie lepiej zapowiedz dac jak serv ma ruszyc za 2 tyg. i napisac konkretne info.

tak ode mnie stara elcardia z pr**-met*n ... wiadomo tez miala byc hiper,mega,extra dobra a wiadomo byl wielki nie wypal byly ciagle lagi cofki itp. nawet sam GM chcial mi dac eq bo bylem jego kolega ^^

Oczywiscie bedziecie sie wypierac ale wiem jaka byla prawda nie wiem czy byla potem versja 2 tego serva ale pierwsza jego czesc to byla porazka mysle ze z tym dacie rade no i zycze powodzenia :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Beta miała trwać tydzień gdzie tydzień już minął,póżniej już miał być oficjal a teraz się okazuje,że Server będzie pod koniec Maja...

Opublikowano

Na razie największym niewypałem to jesteś Ty. A ośmieszyć to się Twoi rodzicie ośmieszyli w momencie twoich narodzin, pajacu.

Znów jakiś frajerek z konkurencyjnego forum, którego boli rozrastanie się konkurencji?

leszczu skończ prowokować trollu i zdejmij wary z nosa.

skończyłem z tobą...

nie przejmować się nim, zobaczcie jego posty. w każdym temacie pisze to samo.

pozdrawiam.

Chłopie ile masz lat, że po rodzicach jedziesz : D? Daj się wypowiedzieć jemu na temat tego jakże zapewne nie wypałowego serwera... GF nie może zabezpieczyć GLOBALA w 100 % przed hackami, a wy tego chcecie dokonać? Powiem inaczej... Ymir tego dokonać jak dotąd nie może. Rozumiem ile masz zapewne na głowie z tym serwerem, ale skoro nie ogarniasz to po co wchodzisz na te forum? Pisząc te głupie posty pokazujesz również jaka jest zapewne reszta Teamu. Nie wiem chcielibyście grać na serwie gdzie jest jak widać przynajmniej od tego Administratora zero szacunku dla graczy? Pokażcie może jakiś film na YouTube z tymi "nowościami" i "zabezpieczeniami", które zostały wprowadzone na serwer, gdyż moim zdaniem poza ewentualnie większym nadmiarem questów i być może tłumaczonych zapewne z translatora dla innych państw jak to inni mówią na tym serwerze niczego nie będzie... Znów jakiś 13-16 letni Team, który myśli, że będzie trzepać kasę z IS'a z powodu zbyt dużego hard serwera... Oczywiście nie wiem jak się sprawy serwera potoczą jednak ja tak sądzę i chuj za przeproszeniem do mojego zdania ;]

PS

Ogarnijcie w końcu, że tego Gore-Tex'a niech inni się nie dają mu cisnąć : )

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Zapraszam na PW, możemy się spotkać w naszych dwóch firmowych biurach w Polsce. (po świętach).

Wtedy sobie będziemy mogli podyskutować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zauważcie, że tą odsłone serwera robią inni ludzie...

Nie ci sami sprzed roku...

Bajt, gdzie masz napisane że beta miała trwać tydzień?

Opublikowano

Lista nowości na serwerze Elcardia (1.0.0)

- wierzchowce (odbugowane z bonami),

- wszystkie QUESTY spolszczone (takie jak na PL),

- zniesione ograniczenia czasowe biologa,

- nagrody domyślne w QUESTACH zwiększone 10-krotnie,

- nowe zbroje (brak złotych / srebnych i innego badziewia - tylko ładne zbroje),

- nowe bronie (optymalnie, nie milion - tylko kilka),

- nowy system ulepszeń (m. in. brak ulepszaczy),

- nowe BOSSY (smoki itd.)

- nowe piętro w DT z ZOMBIE i nowymi BOSSAMI,

- 6 CH (kanałów gry, czyli więcej wolnych spotów),

- atlantyda V1, V2, V3 (każda z nich posiada nowego BOSSA smoka + optymalizacja exp, drop i yang),

- nowy system dropu itemów,

- zbalansowanie gry pod kątem nowych, przyszłych graczy (stworzenie szansy na dogonienie TOPKI np. po kilku tyg. po starcie),

- zabezpieczenie serwera przed cheatami,

- bank pieniędzy (każdy gracz może zdeponować swoje pieniądze u NPC),

- system wykrywania cheatów (dzięki specjalnej aplikacji widzimy i rozróżniamy graczy normalnych i tych grających na cheatach),

- system likwidacji cheaterów,

- szybki system banowania prosto z gry (GM już nie będzie musiał się męczyć wchodząc na Web, aby zbanować kogoś),

- funkcjonalna strona WWW,

- nowe skille [?] (kwestia ankiety - chcemy, aby wojownik miał szansę na PVP z surą na wyższych levelach),

- nowa biżuteria

- nowe buty,

- nowe tarcze,

- nowe hełmy,

- nowa ciekawa fabuła,

- nowe QUESTY oparte na fabule,

- zoptymalizowany system operacyjny oraz baza danych,

- zrzut bazy danych na zewnętrzny serwer co 6 godzin (dajemy 99,99% zabezpieczenie przed stratą przedmiotów),

- support dla graczy w systemie 24/7/365 (będziemy odpisywać na zapytania niemalże natychmiastowo - gracz jest priorytetem),

- nowe mapy,

- launcher ważący około 100 mb zamiast klienta 900 mb (wrzucony na nasz hosting - prędkość pobierania = FULL),

- patcher automatycznie pobierający nowości (zapomnijcie o ponownym, ręcznym aktualizowaniu klienta).

Jest to lista rzeczy, które pojawią się w wersji 1.0.0 serwera, a nastąpi to już niedługo.

Aktualnie dostępna jest wersja 0.0.2 (poprawa błędów z wersji 0.0.1).

Jak widzicie nie próżnujemy, ale działamy.

Odnośnie startu - przewidujemy start maksymalnie do końca maja (większość teamu ma matury).

Pozdrawiam i dziękujemy za nadesłane propozycje zmian i wskazania błędów.

Opublikowano

Wy myslicie ze elcardia robia nowi ludzi tak jest w tym troche prawdy chyba kazdy wie ze Deco016 czy jakos tak tylko on pracuje inni tylko sie mu przygladaja caly team oprocz deco to team starej elcardi tylko zmienione nicki Gore-Tex rowniez czekalem na serwa ale sie dowiedzialem prawdy Wojtek zalozyciel nevrasta wbil na bete bo 0 zabezpieczen jest mowi ze all questy po niemiecku pelno bugow nie bede ich wymienial zawiodlem sie na tym serwie dziekuje i dowidzenia

Elo elo fubu to zero

Opublikowano

Czy ty jestes glupi czy udajesz takiego strona zastepcza ukonczona w 5% wojtem mowil ze dokancza questy i exp do 100lv konczy stronke i start wiec w maju moze nawet do 15 wystartuja przed wasza boska elcardia dopracowany a u was garstka graczy zostanie

Elo elo fubu to zero

Opublikowano

`Czy ty jestes glupi czy udajesz `

to też się ciebie tyczy skoro nie umiesz edytować postów ^^

a co do nevrast ja się sugeruje danymi podanymi na `Oficjalnej Stronie` o informacjach nevrast.

a skoro nie jest uzupełniane to wojjtek robi graczy w huja i przekazuje wiadomości tylko swoim znajomych.

a jak to robi to na nevrast jest faworyzacja znajomych Wojjtka, i nikt nie jest równy.

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...