Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie wiem, mi po aktualizacji te ??? ?? od razu znikały.

Heh to się ciesz zaraz spróbuję wejść...

@edit

Dodam że gram ze spolszczeniem bonów, które są na pierwszej stronie tego tematu.

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

No kurwa ledwo co wszedłem i już te pierdolone znaki zapytania "?? ???? ?? ?? ?? ? ?? ???? ???" Nie gram na tym pojebanym serwie...

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

wie ktos gdzie jest dobry spot w grocie v2 od 120lvla gdzie mogl bym nabic 140lvl? dam +

950,950, obok tego spotka jest piekny exp

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

104 wbity.. cienko kasa leci na zombie bo tylko 50%.. no ale.. Gdzie moge na tym lvlu expic .. nie pojde na 9ogonow bo wala mnie 20k i sam go nie uwale (prawie skonczone eq pvp.. co mowic o pvm?) Jest to sura WP wiec pare itemkow moge zmienic i spota w atla v2 bym pociagnal.. ale czy ktos wie moze jak dojsc z atla v1 (od poczatku) do atla v2.. bo na zombie zanim ja wbije 120 to minie troche czasu ^^.

Pozdrawiam.

Opublikowano

104 wbity.. cienko kasa leci na zombie bo tylko 50%.. no ale.. Gdzie moge na tym lvlu expic .. nie pojde na 9ogonow bo wala mnie 20k i sam go nie uwale (prawie skonczone eq pvp.. co mowic o pvm?) Jest to sura WP wiec pare itemkow moge zmienic i spota w atla v2 bym pociagnal.. ale czy ktos wie moze jak dojsc z atla v1 (od poczatku) do atla v2.. bo na zombie zanim ja wbije 120 to minie troche czasu ^^.

Pozdrawiam.

na zombie do 120, na ogonkach od 115 z bonusem na zwierzatka i max na unikniecie ciosu, w picjum zwinnosci itp, atla v2 to 1300,1400 tylko ze musisz miec moda, ale od 120 mozna sie tp przez npc nemo jaki

:>

Celestial World

drynd3k - 214 - off

dryndziu - 217+ - ON - szukam dobrej polskiej gildii :>

Celestial-World Chat

974n.jpg :)

Motto życiowe : "jaki kot tak schabowy" - Horacy

Opublikowano

@UP

I co w ziązku z tym że ubiłeś elit. 9 ogonów ?

Serwer na 217 lvlu (szamanem) staje się nudny, już tu nie gram ale będe wam pomagał w razie problemów.

Opublikowano

Załozyłem forum.(oczywiscie wiele rzeczy do poprawek)

[url="http://www.rastafa-celestialworld.pun.pl/forums.php"]http://www.rastafa-celestialworld.pun.pl/forums.php[/url]

Zapraszam członków rastafa i innych każdy członek gildi dostanie grupe member a blackcherry i malysz osobne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...