Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos jak moge odbugowac postac . Wszystkimi sposobami juz prubowalem na stronie serwera unbugged i na mpc tez czytalem cos i nic nie pomaga;/

Na stronie pisze, że trzeba czekać 5 minut, ale tak na prawdę 15. Nie loguj się na postać 15 min i kliknij na stronie Enbugged i będziesz w m1.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie jest jakaś lepsza mapka od tej na 170lvl ?

Niby jest na 220, ale chyba dla [P]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Na zombie wywala dlatego ze takie dzieci ponirzej 100lvl tam expia i wyrzycaja itemki, i sie konta buguja

Opublikowano

Ej skąd wziąć te rzeczy do ulepszenia zbroi na 110lvl na +7 ? (taka perła niebieska , złota ryba taka Golden Zeneder chyba )

14174955483518765525.png
Opublikowano

TheSlim - "Ooo tyle że mi się na V2 iść niechce" to po co sie pytales ile na 120lv ci tam expa poleci za spot?

JUMPERxD - mozesz isc na ok 115 ale z rekawica zlodzieja moze cos dropnie, najpewniej po 120lv tam isc

Bilguun - nic, rozpakuj clienta, sciagnij patcher i wlacz patcher, jak skonczy sciagac pliki to wylacz patchera i wlacz metka przez laucher Celestial-world.exe

Opublikowano

to napisz jaki, albo najlepiej daj ss

@ narazie nie wiem jaki to blad, sproboj na chwile wylaczyc antywirusa i inne zapory systemowe, byc moze twoj komp blokuje ci patchera

Opublikowano

może ci to napisze. jak wypakowuje clienta, to potem wypakowuje patchera do tego samego folderu i podmieniam pliki. Właczam patchera i na pasku na dole widac nazwe patcher lecz po 5 sek wyskakuje error. patcher 1,2

EDIT: jak wyłaczam antiwira to też tak jest! sry za bl. szybko pisze bo sie spiesze

Opublikowano

Na który lvl jest ten hwang :

Stal>Hwang i ten co z tego sie robi ten 2 hwang na ktor

wyswielta mi sie blad w logo na cliencie

du konnest dich aus unbenkkanten grundeen nich anmelden czy cos takiego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dokladnie jak up, kon buguje się, i nas. Dlatego polecam wierzchowce.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Mam takie pytanie bo mam zamiar zaczac grac sura i jakim lepiej bm czy wp i jakie bony wsadzic do itemow zeby walic ze skili ludziom po np. 200k ze skila

Będzie "+" za jakas sensowna odpowiedz

@Edit

A chyba zeby nawalac w ludzi to lepiej bm wziasc??

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Pomogłem? To daj '+' Nie pomogłem? Też mógłbyś dać '+'

Opublikowano

mały problemik mnie dopadł, mianowicie gdy próbuję się zalogować wyświetla mi się komunikat "Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów" to wyskakuje przy logowaniu.

Poradzicie coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...