Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ostatnio zbugowalo mi sie jak gość mnie zabił. Oczywiście wiadomo kto: Polak bo jak kto inny.

Daj + nic ci się nie stanie

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tylko polacy bija na wolnym.

Zazwyczaj biją się niemcy którzy już są niby pro elo elo i chcą zabłysnąć

Opublikowano

Nie grałem wojem wiec zbytnio nie wiem...

ale obstawiam ze ta bron jest na 130/150 + i robi się ją z bojowego

Opublikowano

bojowego---syrek---baron--- swiety ---.......

skoro z ksiezycowego mozna zrobic swiety i z barona swiety to czy czasem (tak biorac na logike) z tego i tego nie mozna zrobic rinaty?

Opublikowano

@Solyzer

Nie wiem czy wiesz ale w other stuff sa 2 rodzaje metali ^^

1 rodzaj to te 20 sztuk

2 rodzaj to ten pojedynczy ... i własnie tym się nie da robić. Musisz kupić te 20 sztuk dopiero nimi da się ulepszać od +1 do +9 ;]

Opublikowano

skoro robi sie z bojowego to trzeba sie pobawic w ulepszanie ;D

@up to tylko przypuszczenie ale moze malo % na ulepszenie jest i moze pecha mial z ulepszaniem?

Opublikowano

Kogóż ja widziałam, inneska zawitała ^^ widać dziewczyna (o ile nią jest ;d) ma swój świat, swój serwer itp. Brak słow ;d.

A co do ulepszania, jeżeli pali wam hwang na 110 na +1/+2 wydropcie zwój z takim różowym piórkiem (nie jestem pewna 'boga wojny' chyba) on na +1 ulepsza za 1 razem =]

(do +3, bynajmniej mi ;dd)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

O co chodzi w misji na 70? Może było ale wybaczcie 70 stron nie chce mi się czytać.

sygnakolor.jpg
Opublikowano

Musisz byc na ch1

@Ponawiam pytanie : wie ktoś może gdzie dropi nimm2?

Nimm2 dropi z metinów na mapie od 170lvl.

Opublikowano

Ej słuchajcie jak ktoś ogarnia niemiecki to niech napisze do administracji serwera o zmniejszenie do 0 dropu na zombiemap bo tam nic ciekawego nie dropi a jak dropi to przez ten złom nic nie widać. Ale to to jest akurat najmniejsze zmartwienie: przez te pierdolone itemy ludzie bugują się na serwie!!!

Opublikowano

@Up

Do nich można pisać i tak nic z tym nie zrobią, bo już pisałam raz o zdjęcie bana kumplowi i nawet nie odpisali, a dali go za nic.

Opublikowano

Zależy tez na jakiego Gm'a trafisz ;] Można dogadać się po angielsku.. nie tylko niemiecki

Nim2 można również kupić od innych graczy. Z tego co pamiętam aż takie drogie nie są. Co najmniej w jinno

Opublikowano

Czy wam także często buguje postać? Ja jak wchodzę w pomnik do zombie cały czas buguje...

sygnakolor.jpg
Opublikowano

@fuzzy

A co ma do tego mój lvl?

@szyha

Mi przez miesiąc+ grania na tym serwie , ani razu się nie zbugowała...

@natan1234

Jest 4fun, a reset może był jak z OlfenMT2 (chyba tak się zwał ;o) zmienili na Celestial - World, ale ostatnimi czasy nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...