Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lukalski,

Kim grasz, gdzie i jaki masz nick jak można wiedzieć?

Ja wiem

sareth jinno szaman smok.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Expilem za zombie 10 minut i się zbugowało jak zwykle. Macie jakiś sposób? Bo jak nie to Atlantyda v2 trzeba będzie się pomęczyć, bo mam 85 lvl dopiero

Ja znam sposob wczoraj mi 2 razy pomogło

Wylogowujesz się z metina i z niego wychodzisz > wchodzisz na stronkę > logujesz się> wciskasz Charaktere> potem [entbugged] na ta postać co masz zbugowaną

i czekasz 10 minut tylko nie wchodź na metina bo będziesz czekał następne 10 minut

Mi to pomogło nie wiem jak wam:D

Pozdro.

Opublikowano

jak to??

mi to pomaga właśnie mi się zbugowała postać na zoombie zaraz zobaczę jak u mnie się to potoczy

Opublikowano

@UP

Leci raport za spam.

Najpierw wejdź na serwer a później pisz i nie pisz bez sensu postów.

Co do tego bugu : Jak bugują sie Wam postacie na zombielandzie i nie możecie sie lognąć, wchodzicie na postać, jest pasek, pojawia się mapa i 'kicło' Was. Nie jest to wina internetu czy komputera ( no może trochę), lecz wina itemków, które leża na ziemi, i tych ludzi co tam biją, ciągle ktoś przejeżdza itp. Dlatego się bugują Wam postacie Trzeba czekąc na 'oczyszczenie' i sie próbować logować.

Na przyszłość czytaj wcześniejsze strony.

Opublikowano

Mam diabelski wachlarz +9 i nie mogę z niego nic zrobić, pisze, że jest na 80 lvl a nie mogę go założyć, ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Mam diabelski wachlarz +9 i nie mogę z niego nic zrobić, pisze, że jest na 80 lvl a nie mogę go założyć, ktoś wie o co chodzi?

sprubuj ulepszy go u normalnego kowala lug u tej epikiej sury albo magiznym metalem ktures musi dzialac

Opublikowano

nie wiem czy bylo juz to pytanie, jesli tak to sorka ale nie mam zbytnio czasu szukac a chce wiedziec to, a jak nie to.. napiszcie ;p

co dropi ze szkat elit 9 ogonow w alte stadt? wiem jedynie ze jakies tarcze lycosa, scrofy itp. rybie osci, ale cos cenniejszego tam leci?

i jeszcze jedno, na jakim lvl mniej wiecej sie tam wybrac?

Opublikowano

A ja mam pytanie czy jest możliwość, żeby np. jak expie w zombiland to przerzucić jakoś kasę, żeby nie mieć powyżej 2kkk??? Bo nie chce mi się do miasta jechać i znów do zombi...

Opublikowano

Gdzie expić, 241 lvl ? bo już utknęłam, nie wiem kompletnie gdzie.. ; d. na Mapie 240 nic nie leci, 00.1 za spota..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Co do expa na zombie mnie kicka co 5 minut i konto sie buguje na 20 minut. Macie jakies metody zeby sie nie bugowala?

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Musisz wybrać spot przez który mało osób przechodzi i bez śmieci. Na pewno musisz expic z ziemi, gdyż koń tez trochę laguje ( wsiadanie, zsiadanie )

Opublikowano

Co do expa na zombie mnie kicka co 5 minut i konto sie buguje na 20 minut. Macie jakies metody zeby sie nie bugowala?

Trzeba miec dobrego neta zeby nie logowało, to wszystko przez to ze jak noba zabijesz to itemki z niego wypadaja i dlatego kicka

PS. jak wbijesz <100 lvl to chyba itemki nie wypadaja tak przynajmniej ja mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...