Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś pokażac jak wejśc na mapke zombie przez swiątynie np . na 50 lvl ? Z góry dzięki .

Tepasz się pod DT, idziesz do teleportera który znajduję się na żabach w świątyni, koło niego stoi słup (Jak pieczęć w DT) i musisz w niego wejść.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zagrać? Są nowe wierzchowce, mapki , bossy? Ile graczy gra na tym serwerze? Ile waży klient?

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

Opublikowano

Może to wam pomoże:D Tut jak odbugowac jak wywala przy pasku By ME

http://www.mpcforum.pl/topic/271375-tutodbugoawnie-postaci-celestia-world/

hcq0.png

Opublikowano

Bez kitu tak jak wcześniej ktoś pisał, zadajecie takie głupie , a za razem takie same pytania że już żal na to odpisywać.

Macie jak byk u Nemo Jaki od jakiego lvl jaka mapka i tak macie wbijać lvl, a nie z 120lvl na mapie 170.

I powiedzcie co z takim lvl tam robic będziecie? Ksuć Metki? Już kilku cwanych było, co na hity z eq na mooby leciało. ;]

Z tego co wiem już tam nie expią, albo po prostu ja na nich nie napotykam .

Do 120 ZOMBIELAND !!!!

Później Grotte V2 (atlantyda!!) Do 140lvl.

Od 140lv - 170lv Mapa od 140 !!

I od 170lv Mapa od 170 !!!

Ps. Jinno to cienkie bolki ^ ^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Bez kitu tak jak wcześniej ktoś pisał, zadajecie takie głupie , a za razem takie same pytania że już żal na to odpisywać.

Macie jak byk u Nemo Jaki od jakiego lvl jaka mapka i tak macie wbijać lvl, a nie z 120lvl na mapie 170.

I powiedzcie co z takim lvl tam robic będziecie? Ksuć Metki? Już kilku cwanych było, co na hity z eq na mooby leciało. ;]

Z tego co wiem już tam nie expią, albo po prostu ja na nich nie napotykam .

Do 120 ZOMBIELAND !!!!

Później Grotte V2 (atlantyda!!) Do 140lvl.

Od 140lv - 170lv Mapa od 140 !!

I od 170lv Mapa od 170 !!!

Ps. Jinno to cienkie bolki ^ ^

PRZESTAŃCIE MI SPAMOWAĆ NA PW "GDZIE EXPIĆ BO W GROCIE MAŁO LECI" BĘDĘ RAPORTOWAĆ NA W METKU NIE ODPISYWAĆ KONIEC NARA.

Pff inneska a gdzie twoja mapa 190 i 210 ? co ? Tylko ty możesz wejść na nia ?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Login jest OFF jak wiecie, na forum jest napisane, że ( o dziwo ) mają jakieś problemy z tym logowaniem i nie wiadomo ile potrwa naprawa.

Opublikowano

No nic, trzeba czekać, aż będzie ON, były problemy z atlantyda i mapkami (Chyba, że tylko ja je miałem) na CH1, nie mogłem wejść tylko ch2.. ;f

EDIT

Troche dziwne, na forum napisane jest tylko o Infernal(Drugi serwer), nie ma słowa o Celestial, chyba, że jestem ślepy;P:P

Opublikowano

No, niestety, piszą po POLSKU na ogólnym jak dekle(Za przeproszeniem)... ; f

Chociaż co kilka minut wyświetla sie komunikat: Please Write only German and English...

Używają hacków, dmg itp. Nie wiem po co, po to priv, żeby grać bez hacków.. ;f Ułatwienie jest bardzo wielkie, a oni to i tak grają na tych hackach ;(.

Opublikowano

LoLyyy, zgadzam się z Tobą... Na to już nic, nikt nie poradzi ;ff ....

Jeszcze nic napisane nie ma.. ; ((

lukalski, no niestety, sam nie ma dużo lat ale j. ang umiem w 50%...

@@ Na Forum pisało, że serwery były on juz koło 02:00, więc znowu musiało się coś popsuć

Opublikowano

Ten serwer zaczyna się psuć jak już ktoś wyżej napisał przez zidiociałych Polaków którzy latają z DMG, 1hit itp. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich bo dużo ludzi ale niestety mniejszość lubi sobie pograć bez żadnych "Dopalaczy" ale niestety większość jest pochłonięta rządem zabijania.. Moim zdaniem polecam szukać nowego serwera bo ten niedługo się skończy..

sygnae.png

Opublikowano

'Tacy' nie powinni w ogóle sie dotykać do komputera... W sumie bzdury gadam, bo sam też uzywalem hackow, ale tylko na chinskich, zeby odegrac sie na nich ;D

Opublikowano

Mnie najbardziej irytują te 10-12letnie gn.... które wchodzą na tego typu serwery jak i na inne tylko po to by uprzykrzać życie innym graczom którzy chcą odetchnąć od dnia pełnego pracy lub szkoły wyższej. Z nimi nie da się rozmawiać to tak jak byś mówił do psa , mówisz mu by tego nie robił a on swoje i nic za bardzo na to nie poradzisz chyba że jesteś lepszy koks od niego. Przyznaje ja też czasem używam hacków ale w odróżnieniu od tych baranów używam ich w tedy kiedy mam taką potrzebę a nie latam z nimi 24h na dobę.

@EDIT

A tak a propo, serw działa teraz bo jakoś nie mogę się połączyć chociaż ściągam coś ale zazwyczaj to przy ściąganiu mogłem się zalogować

eJzzTUxKLM7IVNBVCChKzc0szVUILU4t4vINcE7LLyrN1SvI4fKFKOHyzcxLTS5KTCvhCi7ITEktUnCtTC3mMjI1hWMDABeVGJM~.png

Kiedyś było tu normalnie... Teraz tylko spam i nic nie można znaleźć.

Opublikowano

Nie będę bawił się w Wirtualnego Jezusa nawołującego graczy do nawrócenia się. Żyjemy w kraju wolnego słowa i czynu tak więc każdy i tak zrobi co będzie chciał. Mnie osobiście odrzucają trochę Raty tego serwera.

sygnae.png

Opublikowano

Jest już napisane kiedy online bo nie wiem gdzie szukać tego na forum?

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...