Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie czym się różni s1 od s2?

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Tym, że podobno s1 łatwiejszy od s2 i na s1 więcej ludu gra i noobów ^^

@Wcześniej.

Macie coś do pisania na ogólnym po polsku? Ja pisze i mam zdrowo w to wyje..ane , jest gdzieś zabronione?

Njee.. Tylko 'proszą' o pisanie po eng lub de. Niby się 'Chatblock'a' dostaje za to. Mhm, to czemu ja nie dostałam jeszcze? ;d

A dużo razy pisałam jak był GM online na serwie, weźcie takie pisanie bezsensu zatrzymajcie dla siebie, bo widać że pisanie po polsku na 'Wołaj' uważacie za psucie i offline serwera. Zabawne... W ogóle umiem ang bardzo dobrze, a niemiecki dobrze. Więc mogą mi naskoczyć, chociaż nie wiem na co ;dd.

Offline było logowanie? Ojej, jak dobrze że spałam ;d, teraz pewnie wuchta noobów już gra, więc tylko postać można.

Aha.. I dzieci z kick hackami, dmg itp. Nie wiecie co może Fraps zdziałać + Unlead Video Studio + konto na YouTube + konto na Forum Celestial = Ban ode mnie ;**

Więc nie wpier..alać mi się z tym badziewiem, bo już jeden filmik z kh wrzucam na forum zaraz. ^^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Najgorzej kurwa jest na Alte Sadt, tam najwiecej tych bachorów biega, moim zdaniem, ta mapa powinna być na dwa ch,i powinno być wiecej lisków, a nie ...

Opublikowano

@UP.

W ogóle ta mapa też powinna być na przedział lvl'owy według mnie. Bo właśnie takie bachory zakładają konta z 10lvl tam lecą na kh i się cieszą.

Opublikowano

zrobilem sobie szponika na +9, potem na brzegowe i na +9, dalej po ulepszeniu brzegowego wyszedl ksiezycowy +9 odrazu

potem z ksiezycowego robi sie swiety+0

znajomy mi pisal ze kiedys bylo inaczej, ze po ksiezycowym robilo sie jeszcze jakas bron wczesniej i dopiero potem swiety, to prawda?

i jeszcze jedna rzecz:

- pogramiacz rinata (nie wiem jak po niemiecku sie nazywa [taki niebieski miecz jakby z niebieskim sloneczkiem na gorze :DD]) jak mozna go zrobic

i takze chcialbym wiedziec od jakiej broni zaczac go robic ;p

@UP masz:

link: http://www.speedyshare.com/files/26102477/Pack.rar

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1f0d8d3694002c0e3172187b6701aa61f3f35c03e081c2dddc04bc1a13b47e3f-1294345095

bony w locate sa spolszczone

Opublikowano

Najgorzej kurwa jest na Alte Sadt, tam najwiecej tych bachorów biega, moim zdaniem, ta mapa powinna być na dwa ch,i powinno być wiecej lisków, a nie ...

Jakby było więcej lisów to szaman by był tam nie pokonany bo może ich wziąć 99999999999999999999999999999999999999 i nic mu nie zrobią.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Cześć, powie mi ktoś w którym pliczku znajdują się mapy?

Skopiuj sobie z clienta 4 pliczki monster i wklej do polskiego metka do folderu pack. Będziesz widział nowe moby.

BTW. Zbugowało mnie na zombie i odbugowałem się na stronie, po 10 minutach dalej nie mogłem wbić. Poczekałem jeszcze 10 minut i dalej to samo. Chyba z 5 razy odbugowywałem na stronce, poczekałem 20 minut i dalej nic. Kurwa wejsc nie moge na postac ;/ Co robić?

logoaks.gif

Opublikowano

Chyba ktoś się na serwer im wbił.

Bo raty dla Shinsoo i Chunjo dał po 1000%, a dla Jinno 20%. xDD

W ogóle nic nie działa strona itp. ^ ^

@Edit.

Stronka już on:

Offline:

Login Server

Char Server

World Server

Opublikowano

@up raty po 500% dali a stronka działa.. "D

Raty po 1000% dla dwóch królestw !

No teraz działa, ale nie działała przed chwilą. ;p

@Edit.

ON

Opublikowano

proszę was o pomoc już od 2 dni próbuje zrobi konto na tym ponoć super serwerze robię wszystko tak jak powinno a wyskakuje ze nie wypełniłem wszystkich pól(po niemiecku oczywiście)

co mam zrobić

albo niech jakaś osoba zrobi mi te konto polecą plusy dzięki z góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...