Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę was o pomoc już od 2 dni próbuje zrobi konto na tym ponoć super serwerze robię wszystko tak jak powinno a wyskakuje ze nie wypełniłem wszystkich pól(po niemiecku oczywiście)

co mam zrobić

albo niech jakaś osoba zrobi mi te konto polecą plusy dzięki z góry.

w pytaniu daj Name der Mutter i odpowiedź daj Elizabeth i będzie działać

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Skopiuj sobie z clienta 4 pliczki monster i wklej do polskiego metka do folderu pack. Będziesz widział nowe moby.

Moby widze, ale nie widze tej mapy na 1lv z metkami i bossami.

Opublikowano

omg ! wibjan na stronke, s1 > download > client , ok pobralem all, pozniej zrobilem konto, tez na s1, pisze ze utworzone a jak wbijam na clienta i wpisuuje pasy to pisze ze albo id albo haslo jest nieprawidlowe ; /

1377440917-U253647.png

Opublikowano

ha ha ha ... pisze tak

"Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden."

Wiec zalozylem, wpisuje takie same passy w cliencie i pisze ze cos jest zle

@edit

Na stronce sie loguje, to dziala , wbijam na clienta ( pobralem z s1 ) to pisze ze zle id albo passy

1377440917-U253647.png

Opublikowano

ha ha ha ... pisze tak

"Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden."

Wiec zalozylem, wpisuje takie same passy w cliencie i pisze ze cos jest zle

@edit

Na stronce sie loguje, to dziala , wbijam na clienta ( pobralem z s1 ) to pisze ze zle id albo passy

A patchera pobrałeś?;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Extazy ale na s2 sie logam na luzie ;d bez patchera

@edit

Extazy, te sztylety co masz w sygnie na ninji, to one sa na serwie czy tylko masz podmienione ?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Na początku też się na s1 logałam bez, ale teraz już chyba się nie da. Weź spróbuj pobrać i zobaczyć.

Opublikowano

witam, mam pytanko. zrobilem u Seona w wiosce tarcze z tej na 81 lvl +9. otrzymalem zlota, prostokatna, nazwe ja epicka bo z taka nazwa sie spotkalem na innym serwie. sek w tym, ze nie widze kompletnie nic o niej, mam pusta ramke. ktos wie dlaczego tak sie dzieje? gram na cliencie z ich strony, jedyne co podmienialem to bony na polskie. czy to jest tym spowodowane? i czy ktos mi moze powiedziec co daje ta tarcza ? jedyne co widze po statach to ze 15 szybkosci ruchu i sporo defa ;D

"Każdy zna moje przezwisko, które zwycięstwa jest blisko..."

32182.gif

35260.gif

25882.png

11032.gif

21571.jpg

33608.png

32052.gif

Opublikowano

Po wielu próbach odbugowałem konto. Lecz takie lagi, że grać się nie da. Na dodatek kicka co kilka minut.

Zajebiśćie znowu mi sie postać zbugowała i znów nie mogę jej odbugować. Skurwysyństwo ;/

logoaks.gif

Uczeń
Opublikowano

Cześć !

Mam dwa pytania pierwsze to jak podnieść sobie range ? Np. jak mam przyjazny to jak zrobić rycerski . Widziałem jak tak robiło parę osób . Drugie moje pytanie to skąd wziąść fryzure bo nie mogę znalezć ani u pijaka ani u innego npc w m1

@up Dzięki wielkie lukalski

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

@LoLyyy

To jest do odbugowywania z poli tylko. A mi sie konto bugnęło. Jak wbijam i się ładuje to po 1s kicka. Próbowałem na stronce ale tam pisze ,że jestem już w m1 a tak w rzeczywistości nie ma :/

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

@@ EDIt

Extazy juz napisala ;f

@@ EDIT

TO nie jest wina komputera, wina serwera, na zombi tez sie zbugowałem ostatni a expilem z 20min, poczekaj do jutra, może wkońcu będzie działać.

Opublikowano

Ale ja jeszcze ani razu nie miałem żadnego konta zbugowanego ani nic, tylko na tym serverze ;/

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

ExtazyLady, piszę po raz drugi, to nie wina komputer'a, jeśli to by była wina komputer'a, nie wierze, że na żadne CH nie może wejśc...

A gdzie Cie wywaliło hubi ?

Poczekaj do jutra rana, tak jak pisałem.

Opublikowano

ExtazyLady, piszę po raz drugi, to nie wina komputer'a, jeśli to by była wina komputer'a, nie wierze, że na żadne CH nie może wejśc...

A gdzie Cie wywaliło hubi ?

Poczekaj do jutra rana, tak jak pisałem.

Tej , człowieku naucz się czytać, bo ja nigdzie nie napisałam że to wina kompa ;D

Opublikowano

@hubi

Polecam wbicie na serwer około 1 w nocy, jeżeli masz taką możliwość. Powinno wbić, a jak nie to pzdr z Twoim interenetem. ;p

@Up

Dupa , a nie nie ma. Jak dziś i wczoraj sobie zmieniałam dla zwały xdd

I niestety jest to wina neta, a nie serwa.

Mogę ci sprezentować moje parametry z którymi w ogóle nie powinnam się zalogować, a też expiłam na Zombielandzie i też leżały itemy i też każdy spot był zajęty. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...