Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kda to ci mialy byc pliki locale tylko spolszczenie zwykle spol plik zajmojący 2 mb

80384400986636967106.png

Nick : Tomek

Lvl:1+

Gildia:DragonArmy

Królestwo: Jinno

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, mam problem taki że np: prubuje właczyc errorlog (pomaga jak nie ma ch) i mi sie nie uruchamia te ??????????, 2 błąd jak wchodze w clienta to nie widze ch 1 i ch2 znaczy wchodze ale nie pisze ''NORM'' FULL"' BUSY"" tylko ..... i potem ciagle, że błąd podczas serwera od rana (7:00 do 18:14) bo tego posta o 18:14 pisze i ciagłe błąd jest off? czy co>?!!! Help

PS (Pobralem patcha co ma 230 iles kb i patchowało mi się gra sie dobze uruchamia tylko te ch!!

Opublikowano

No to co ?

syrek z niego wychodzi

fryzur nie ma u nauczycieli skili

Są, ciekawe że ja jakoś tam kupowałam 2 dni temu ;]

@RyLeKBmX

Musisz spachować, bo inaczej Ci nie pójdzie i w ogóle połowę eq widzieć nie będziesz bez patcha.

@LoLyyy

Mod to mod, tam połowa eq niewidoczna i do tego zbugowana.

Spróbuj packa znaleźć jeżeli tak bardzo grać na cliencie nie chcesz, chociaż od 90lvl tylko client według mnie..

@areksss

Siła , Pż?

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

idziesz przed siebie na schody prowadzące do góry,potem w prawo i tam będą handlarze.Jedziesz trochę dalej i skręcasz w prawo ,schodzisz schodami w dól i tam masz kilka czerwonych smoków.

Opublikowano

z każdego dropi rezepte pod warunkiem że questa masz.A ze szkat dropi inst.broni 1ręcznej/dwuręcznej/sztyletów /broszura i perły.

A co do metków to nie wiem bo ich nie biłem.

Opublikowano

z każdego dropi rezepte pod warunkiem że questa masz.A ze szkat dropi inst.broni 1ręcznej/dwuręcznej/sztyletów /broszura i perły.

A co do metków to nie wiem bo ich nie biłem.

Jak zdobylem rezpete co mam z nim zrobic?

Opublikowano

Wiecie kiedy będzie jakieś 200-500% expa i gdzie expić archerem 100 lvl zombi v2 z konika czy na marmurze?

Opublikowano

PAC, załóż sobie jakąś dobrą broń z niezłym dmg. Wpakuj w bonach 50 na nieumarłe i smigasz. Kazdy zombie ma 10k hp bodajże, więc na 2 hity ich siekniesz z 250 silny przeciwko.

Opublikowano

Ja mam pytanie jakie bony najlepsze dla ninji archer i dagger oddzielnie powiedzcie 1-5 i oddzielnie 6i7

Opublikowano

Ja mam pytanie jakie bony najlepsze dla ninji archer i dagger oddzielnie powiedzcie 1-5 i oddzielnie 6i7

1-5 to 50 zręczność siła i max pż 7.5k a 6 i 7 to umki + pż albo siła czy zręczność.

sygnae.png

Opublikowano

Czesc ! Czy kto może mi napiac z czego robi sie epickie bronie na woja i na jaki są lvl. Będzie +.

Aktualnie:

Lvl: 99 ciagle rośnie

Klasa: Ninja Dagger

Królestwo: Shinsoo

Server: NevrasT

Nick: Wotus

Gildia: DayOfDeath <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...