Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP. Zgadzam się. Troszkę igra z nami tutaj :/

Btw. Gdzie można zakupić fryzury? Bo kurde przeszedłem wszystkich handlarzy w m1 i nie ma żadnego :/

sygnae.png

Opublikowano

Ona to wo gule pff.

Mówi że bronie sa do 255 a są do 160.

Mówi że misja 190 jest na 190-199 a gówno prawda.

Mówi że zrobi spolszczonego clienta a nawet nie raczyła nas przeprosić za to że nie zrobiła.

Da się wiele mówić.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ma cie przepraszać że chciała zrobić dla nas clienta ale go nie zrobiła? Czy to jest jej obowiązek ? Ona robi to dla siebie i nam udostpeni wiec.. ale tego pewien nie jestem

Opublikowano

@Ziomkek58585

Jestes troszeczke dziwny ... Najpierw piszesz ,ze gardzisz takim ludzmi itp. A teraz jej bronisz ? Zdecyduj sie czlowieku .

^^

Opublikowano

Dobra, nie przesadzajmy już.. Poczekajmy aż wejdzie Inneska i nam to wszystko wytłumaczy bo innej opcji nie widzę. A siać domysły to można, ale nic nie dadzą..

sygnae.png

Opublikowano

@UP W 100% zgadzam się z Tobą . Nie płaczcie, może jest zajęta czymś ważniejszym niż metin . Poczekajmy aż Inneska wejdzie, wtedy wszystko się wyjaśni.

Opublikowano

@up atlantyda v1], ale co do postu nie wiem ktoś napisał że dziwny jestem. No ale gardze ludźmi takimi co obiecują a nie robią. Ale żeby jeszcze przepraszać za coś z dobrej woli czego się nie zrobi to przesada.

Opublikowano

Cześć, mam mały problem z clientem.

Dzisiaj go pobrałem, zainstalowałem, spachowałem i nie działa :/

Gre odpalam plikiem CelestialWorld - tym spolszczeniem, nie pacherem.

Gra się nie włącza, a procesach wyskakuje, że jest włączona, ale zabiera tylko 64K pamięci.

SS :

1293988872-U92355.jpg

Podpowie mi co mogę zrobić, by normalnie chodziła? :/

Ps. Posiadam system Windows 7 32Bit

Opublikowano

Zanim ona wrzuci, to już z 5 osób takiego clienta samemu zrobi... Strasznie denerwują mnie osoby, które nie dotrzymują słowa.

Opublikowano

jak ktos ma clienta to moze mi wrzucic tutaj najwazniejsze pliki z folderu pack proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...