Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam !

Dzisiaj się zarejestrowałem na Cesital World (serwer 1 ) wchodzie przez Klienta a tu bład połączenia z serwerem

Możecie Powiedzieć Kiedy Serwer Bedzie ON ?

95986687546687315738.png

ZBIERAM -

Opublikowano

@up. skąd sciągałeś clienta? Jak ja sciągam ze str. gl. to jest bardzo wolny transfer (20-30 kb/s)

ps: możliwe ze padły porty.Poczekaj z 10 minut ... powinno pomoc ;]

pedo-dog.gif

Opublikowano

Przepraszam was za wczoraj, dziś o 16:10 , wrzuce wam clienta, tam nie mogłam wczoraj. Przykro mi.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Jak tu zdobyć duży dmg? Mam bony na krytyka ,przeszywke i normalnie biję po 15k a ze skilla 40-60k.A ludzie podchodzą i na 3-4 skille mają elitarne 9 ogonów.Jak oni wyciągają taki dmg?

Opublikowano

Ma ktoś może ikonki do zwierzęcych zbroji ? Był EventShop, kupiłem kilka zbrojek i teraz nie mogę ich za cholere wyrzucić...

evoplaya.png

Królestwo - Jinno

Klasa - Woj Body

Lvl - ...

Opublikowano

Up zresetuj kompa ;D

Pytam sie ludzie 100 raz ,czy można zakładać konto?

Jak zakładam ,nie działa

Opublikowano

jak zdobyć duży dmg?Ja biję po 15 k,ze skilli po 40-60k a są osoby co biją 200k +.Jak oni to robią?Mi zabicie elit.9 ogonów sprawia problem a ktoś podchodzi i 4-5 skilli wali i boss leży...

Opublikowano

Sciagni patcha z ich strony i wklej do clienta

http://www.multiupload.com/OUGPC13BA5

i Powinno działąc wszystko.

Up zresetuj kompa ;D

Co ma to tego reset kompa, to takjakby sie postac zbugowała, jest moze opcjia jak na Candlylognju tzn zeby odgugowac postac ? wtedy Cie przenosci na wybraną mapę i jest OK.

Opublikowano

Ma ktoś może ikonki do zwierzęcych zbroji ? Był EventShop, kupiłem kilka zbrojek i teraz nie mogę ich za cholere wyrzucić...

I dalej nic... ? Kilka osób na serwerze ma ten sam problem. Jak ktoś ma te ikonki to niech je zarzuci. To tylko kilka MB, a zadowolonych będzie kilka osób.

evoplaya.png

Królestwo - Jinno

Klasa - Woj Body

Lvl - ...

Opublikowano

Help mam tak że pojawia się już moja postać i mnie loga !! HELP !! ( Jak coś expię na zombie) DAM LIMIT + !! I 5 !!!

14174955483518765525.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...