Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, no nareszcie doczekałem się tematu ze wszystkimi informacjami.

Niestety na serwerze nie zagram przez moją głupotę, pare godzin temu ee... wbiłem sobie gwóźdź w rękę. Bez szczegółów -,-

Jak pisać nie mogę to co dopiero grać :| (ten post pisałem 5 min jedną ręką ..)

Mam nadzieję, że zagoi się trochę przez weekend ^ ^

Powodzenia z serwerem!

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni raz zadam to pytanie. Czy bd mozna z Angli kupowac cos z is za sms? Bo jesli nie to watpie ze tu zostae na dluzej poniewaz jak widac po postach 3/4graczy na poczatek no przynjamniej w 1 tyg. bd jechalo na pierscieniu expa, rekawicy zlodzieja itp. A ja sie bd musial meczyc i prosic zeby ktos mi nie ksul metka bo miekszam w Angli i nie moge sobie z is-u kupic np. exp ringa... A co do misji to robic kazda bez wyjatkow? A medale moze bd dropic ze wszystkich mobow tak jak na Hybrid? Oczywiscie nie ze spota 2/3 np na 30spotow 1medal;] +loch malp.

Opublikowano

Wielki Minus za ulepszenia z nimfy i szpona oraz tych dla szamana DUZY MINUS .

Woj Syrek Bojowy Sura Ma swojego egzo z ktorego robi brzegowe potem no niby cos sie robi ze szpona zmiencie tak jak te ulepszacze na plu a nie dajecie tutaj jakies ulepszenia z nimfy ...

A po co mi w nimfie 20 % na potwory zrobcie ulepszacze z broni 75 lvl i do nich potem dajcie bon na potwory np na 80 lvl

20% na potwory bedziesz miec w broni ktora zrobisz z nimfy ... Koleś , ale ty jesteś nie czający . Czytanie ze zrozumieniem się kłania .

54585309939136444418.png

Opublikowano

"Wiele z Was mieszka za granicą... Oczywiście, że uwzględniliśmy ten fakt. Posiadamy specjalne konto bankowe, na które będziecie mogli wykonywać przelewy bankowe w innej walucie za dosłownie "za grosze". " Wszystko jest napisane a cały czas się o to samo pytacie

Opublikowano

"Wiele z Was mieszka za granicą... Oczywiście, że uwzględniliśmy ten fakt. Posiadamy specjalne konto bankowe, na które będziecie mogli wykonywać przelewy bankowe w innej walucie za dosłownie "za grosze". " Wszystko jest napisane a cały czas się o to samo pytacie

Tak pewnie bd lecial do banku zeby przelac 5funtow;] Pzdr. Pytam sie czy to naprawde jakis problem zebym nie mogl z Angli esa wyslac?...

Opublikowano

najpierw może wbijcie ten 65 lvl jak tam exp jest 2.5 w porownaniu do globala ;P

Oto sie nie martw zobaczysz 3/4 dni juz beda takei lvle;]

Opublikowano

Ten temat powinien być zamknięty przez Administratora i wywalenie go do kosza. Czemu? Kiedyś jakiś administrator pisał że nie ma specjalnych reklamacji czy innego typu publikacji serwera. Nie dość że ta publikacja jest na ogłoszeniu, też bym tak chciał, więc trochę to nie sprawiedliwe. Dodam że to nie jest oficjalny serwer MPC, a więc nie wiem z jakiej racji ten serwer jest reklamowany w ogłoszeniu. Prosze o pilną odpowiedź administratora, co na ten temat. Serwer fajny, napewno zagram.

W REGULAMINIE.

Nie reklamujemy nie powstałych serwerów. (Wiecie ocb)

oxsygnampc.png

Created by `OX`

Opublikowano

Nie doszukałem się informacji na temat ilości kanałów. Jest już wiadome ile ich będzie?

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

serwer będzie the best ^^

a to jest oficialny serwer mpcforum :>

prawie cała administracja (chodzi o kid modzi , moderatorzy metin2)

więc staraja sie ile moga a wy tu o ogloszeniu i ze to nie oficialny serwer mpcforum...

z serwerem bedzie niezle , niby ze i tak mam malo czasu na kompie to i tak bedzie przyjemnosc 4 godzinny dziennie pograc na serwie ^^

lubie grac na serwie na ktorym mozna pograc z gora 3 miechy ^^ , na insomni gralem

swietny to byl serwer gralem z 2 miechy a potem off

mysle ze to bedzie historia serwerow metin2 i mpcforum !!!

Pozdrawiam i to na tyle z mojej strony.

Shrek & Bibix123

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

1. czy w shopach będzie mozna kupic marmurki czy trzeba bedzie je dropic ? chodzi mi i shopy w grze ??(mam zamiar pograc archerem ale bez marmurków nie ma senu)

2. to samo co up :] Ile będzie kanałów gry ?

3. gdzie resp metkow na 95 oraz 100 lvl ?

4.czy dojdą jeszcze jakieś misjie ?? ;>

polecam. no i oczywiśćie zagram ;]

Opublikowano

1. czy w shopach będzie mozna kupic marmurki czy trzeba bedzie je dropic ? chodzi mi i shopy w grze ??(mam zamiar pograc archerem ale bez marmurków nie ma senu)

2. to samo co up :] Ile będzie kanałów gry ?

3. gdzie resp metkow na 95 oraz 100 lvl ?

4.czy dojdą jeszcze jakieś misjie ?? ;>

polecam. no i oczywiśćie zagram ;]

Kurwa....sieroto jedna pisali juz 10 razy nawet mod pisal ze beda CH4 i ze SHOPY NIE BEDA ZMIENIANE!!!!!!

sygn.png

Opublikowano

Kurwa....sieroto jedna pisali juz 10 razy nawet mod pisal ze beda CH4 i ze SHOPY NIE BEDA ZMIENIANE!!!!!!

troszeczke czacunku ! obraziłem kogoś ?

jeżeli były to przepraszam nie zauważyłem.

A szanowni Teamie pytanie odnośnie marmurków to czy będzie to dużo misji o marmurek czy nie ? Bo wiedzie że archerem będzie ciężko grać ;]

Opublikowano

Nie spamujcie tutaj przeczytajcie wszystko a nie... Kazde pytanie juz bylo conajmniej 3razy.... i praktycznie na kazde pytanie byla juz odp. Wiec piszcie tylko o najwaznejszych rzeczach... Temat nie dawno otworzony a tu juz 6 stron...

P.S. Wiem ze macie to gleboko w 4 literach ale co tam warto probowac;]

@edit Co za n3o... Stawiacie - stawiajcie jesli sie wam podoba mam was w 4 literach tak jak wy mnie;] Pzdr.

@edi2 Wlasnie nie chce zeby takie n3o graly na privach co dadza - i mysla ze sa fajni... A sie myla...

Opublikowano

Czy skoro piszecie broń tylko dla wojowników, np. bojowy nimfa to znaczy, że sura, ninja nie będzie mógł ich założyć?

A można wiedzieć jakie obrażenia ma np. niebiański miecz? : )

flashcs.jpg
Opublikowano

MisSsiek, jeżeli ktoś daje Ci minusy nie znaczy że jest noobem czy kimś tam. Może po prostu piszesz nie na temat? Lub spamujesz niepotrzebnymi informacjami?

PS. Sory za post nie na temat.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Widzę że ktoś zupełnie nie w temacie. Przeczytaj temat zanim dodasz komentarz. Chyba nie myślisz że nie ma zedytowanego biologa czy blokady na BashPanel...

Ponawiam pytanie o DT, czy będzie dodatkowe piętro?

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Ponawiam pytanie o DT, czy będzie dodatkowe piętro?

Qr... nie mogę tego znaleźć, ale gdzieś o tym pisało, podobnież ma być dodatkowe piętro z nieb. smiercia. Po zabiciu jej ma być kowal który robi wszystko na 100% :>

Opublikowano

aro123 nie moge zdradzic szczególów ale jest to biale tylko ze czarne i takie samo jak bodzio tylko ze inne

Ok juz wiem co naprawde medżik

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...