Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Tut] Dmg Hack Po Akutalizacji 9.11.2010R

Cupidyn

Heh  

659 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy DmG Ci dzia?a?

• Tak dzia?a.
      350
    • Nie dzia?a w ogóle.
      309

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja postaci nie widze czemu ??

Coś złe zrobiłes, od nowa reinstal na czysto i przeczytaj wszystkie posty.. bo gdzieś to było.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Dobra usunąłem dałem pliczki z tego winrara ale 2 rzeczy mnie niepokoja :

1) Jak jestem na woju to dlaczego gdy bije i inni gdy bija, to "podskakuje" na boju jak szalony i wróg też. Czy to jest widoczne dla wrogiej osoby ????

2) Dlaczego grupka osób zamiast postaci ma bronie ??? Np. 65 lvl ninja zamist byc pokazanym to łuk stoi a screena niechce mi dodać niewiem czemu

P.S. Podczas walenia z boja moby nieodchodza a gdy włączam silne które mam na m to wyskakuje jakbym miał na początkowym poziomie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

właśnie w tym problem że żadne tylko to że nieodskakuja z konia i nic wiecej. Czy osoba na innym komputerze bedzie widziała ze ja podskakuje na boju podczas walenia ???i czy mozna cos poradzic na ten przykład 2) z tymi brońmi zamiast osobami ??? Prosze pomóż mi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi działa na ninjy dagger ale troche słabo zbieram grupe 10 mobów i walę chmurka M4 i rozwala tylko 2. Więc to troche słabo.

To tylko animacja.

właśnie w tym problem że żadne tylko to że nieodskakuja z konia i nic wiecej. Czy osoba na innym komputerze bedzie widziała ze ja podskakuje na boju podczas walenia ???i czy mozna cos poradzic na ten przykład 2) z tymi brońmi zamiast osobami ??? Prosze pomóż mi

Tylko Ty to widzisz.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

a nie mozecie upnac od razu calego folderu pack?

Upnąłem Ci pliki które się zmienia, reszte wszystko zostawiasz i masz waithacka.

Dodaje Index z zmienionymi linijkami.

http://www.speedyshare.com/files/25655004/index

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1484eeb6d5200d70d2961220460b424bd36395018876cd8cf49e81946e87af89-1292101119

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

A on dziala jag dmgh czy tak ze tylko luruje i czy adaje hity jak stoje kolo moba?

Patrz pierwszy post jest filmik !!

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ja jak wlaczam obejscie to pokazuje komunikat ze nie znalazlo pliku PC w folderze pack co robić ?

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

ja jak wlaczam obejscie to pokazuje komunikat ze nie znalazlo pliku PC w folderze pack co robić ?

Usunąłeś czyste pliki pc i to dlatego, musisz zostawić czyste.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

na ninji dagger dziala tylko na wirku ,sprawdze zaraz na innych plikach dmg od Hilesi ,jesli nie bedzie dzialalo to chyba robie cos nie tak

widzew_01.gif
Opublikowano

Czy mógłby ktoś napisać w pkt co robić po kolei bo w tucie jest to opisane chaotycznie.

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Wiec tak nie dziala mi na starym dmg ani na tym od Hilesii testowalem na woju body i ninji daggerze. mobow nie odzuca , auto hity tez dzialaja ,ale dmg dziala tylko na wirku ninji 3 x chyba na bodym na szarzy czasem 2 x walnie , i to wszystko ... wiec chyba nie dziala to tak jak trzeba ,moze mam stare lub zle pliki dmg ? jakby ktos mogl to prosze o podanie dzialajacych na 100% plikow pc...

widzew_01.gif
Opublikowano

Wiec tak nie dziala mi na starym dmg ani na tym od Hilesii testowalem na woju body i ninji daggerze. mobow nie odzuca , auto hity tez dzialaja ,ale dmg dziala tylko na wirku ninji 3 x chyba na bodym na szarzy czasem 2 x walnie , i to wszystko ... wiec chyba nie dziala to tak jak trzeba ,moze mam stare lub zle pliki dmg ? jakby ktos mogl to prosze o podanie dzialajacych na 100% plikow pc..

WaitHacka masz w 1 poscie.

Czy mógłby ktoś napisać w pkt co robić po kolei bo w tucie jest to opisane chaotycznie.

Czego Ty tutaj nie rozumiesz? 100 osób zakapowało jedynie Ty nie...

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...